Blogit

19-VUOTIAS OMISTAUTUI PAKOLAISILLE – PAKOLAISLAPSI RAISKASI JA HUKUTTI

¤ Vapaaehtoistyöntekijä pakolaiskeskuksesta tuli raiskatuksi ja murhatuksi.
¤ 19-vuotias nainen oli EU-mahtimiehen tytär.
¤ Murhaajaa epäillään toisestakin väkivaltarikoksesta.

19-vuotias saksalainen Maria Landenburger omistautui oman kaupunkinsa pakolaistyöhön, mm. vapaaehtoisena pakolaisasuntoloissa. 16 lokakuuta löydettiin hänet raiskattuna ja hukutettuna eräästä joesta ja nyt on yksi afgaanimies tunnustanut murhanneensa hänet.

Tulevana tiistaina olisi Maria Landenburg täyttänyt 20-vuotta. Mutta syntymäpäiväjuhlien sijasta on perheeseen tullut suuri suru ja vanhemmat sen sijaan joutuvat menemään tyttärensä hautajaisiin, kirjoitta Daily Mail.

Maria opiskeli eteläisen saksan Freibergin yliopistossa, lähellä paikkaa missä Ranskan, Saksan ja Sveitsin rajat kohtaavat. Lauantai-iltana 15 lokakuuta oli hän juhlissa ja vähän puoli kolmen jälkeen, sunnuntaita vastaavana yönä, lähti hän juhlista polkupyörällään kotiaan kohti. Se oli viimeinen kerta kun hänen ystävänsä näkivät hänet elossa.

Seuraavana päivän löytyi Marian ruumis kaupunkia halkovasta Dreisam joesta. Hänen musta kaulahuivi löytyi joen rannalta. Tutkijat voivat melko pian todeta, että Maria oli raiskattu ja raiskauksen jälkeen hukutettu.
-Haastattelujen perusteella ja webtunnistuksella onnistuimme rekonstruoimaan Marian viimeiset tunnit elossa, kertoo poliisi David Muller, joka on vastaava tutkija.

maria-rooftop

Jäi valvontakameran filmille.

Alkoi intensiivinen palojen kokoaminen. Valvontakamerafilmit tutkittiin siksi, että näkyisikö niissä joku epäilyttävä henkilö. Kolmen viikon kuluttua sai poliisi näköpiiriinsä erään miehen, joka matkusti raitiovaunulla eräällä valvontakamerafilmillä.
-Hänellä oli erittäin silmiinpistävä kampaus, sanoi poliisin puhemies.

DNA-jälki, pitkästä mustasta, osittain valkaistusta, hiuksesta rikospaikalta voitiin sitoa mieheen, turvapaikanhakijaan Afganistanista. Hänet pidätettiin ja hän tunnusti, että se oli hän, joka oli raiskannut ja murhannut Marian.

Maria Landenburger työskenteli vapaa-aikanaan pakolaisasuntolassa Freibergissa. Tällä hetkellä on toistaiseksi epäselvää se, että oliko hänellä yhteyttä tekijään enne tapahtunutta raiskaukseen ja murhaan.

Hänen isänsä, dr. Clemens Landenburg, on asianajaja ja EU-pamppu, jota kuvaillaan EU-kommissionin juridisen osaston puheenjohtajan oikeaksi kädeksi osastolla.

carolin-gruber

Toinenkin murha.

6 marraskuuta raiskattiin ja murhattiin 27-vuotias Carolin Gruber kun hän oli ulkona lenkillä Endingenissa, vajaat kolmekymmentä kilometriä Freibregistä. Hän oli ollut naimisissa miehensä kanssa reilun vuoden ajan ja kummankin puolisin Facebook-sivuilla koreilivat vieläkin hääkuvat ja onnittelut.

Poliisit epäilevät, että sama afgaani joka murhasi Maria Landenburgin mahdollisesti on myöskin Carolin Gruberin murhan takana. Siinä tapauksessa ei poliisi ollut onnistunut saamaan kuitenkaan DNA näytteitä.

Nämä nk. yksin tulleet pakolaislapset, jotka ovat tulleet Eurooppaan viimeisen vuotena, on hyvin rikoksilla kuormitettu ryhmä, joiden tekemänä on tilanteeseen nähden suuri joukko väkivalta- ja seksuaalirikoksista.

Saksan liittokansleri Angela Merkel yrittää juuri tällä hetkellä uusia luottamustaan saksalaisten joukossa maahanmuuttokysymyksissä ja tekee kovasti töitä kääntääkseen trendin, missä aina vain enemmän vastustaa sitä vasemmistoradikaalista avaa sydämesi politiikkaa.

Ne mediaalisesti huomioidut murhat ja päälle käymiset, joihin turvapaikanhakijat syyllistyvät sekä se turvattomuus minkä valtava maahanmuutto aiheuttaa, tekee sen vaikeaksi hänelle, että hän pystyisi vakuuttamaan saksalaiset hänen oman politiikkansa eduista.

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa