Blogit

20-VUOTIAS JULISTETTIIN VANGITUKSI RÅBOSJÖN KAKSOISMURHASTA

20-vuotias ruotsalainen mies vangittiin eilen Råbosjön kaksoismurhasta, Hudiksvallin pohjoispuolella 22 joulukuuta.

Vangitsemisoikeudenkäynti pidetään tänään ja syyttäjä Christer Sammens vaatii, että 20-vuotias vangitaan todenäkäisin perustein kaksoismurhasta.

Hälytys tuli poliisille kello 22.18 torstai-iltana. Mies ja nainen, 62 ja 71-vuotiaat, oli silloin löydetty kuolleena, yksinäisellä paikalla olleesta asunnosta, Norra Råbovägenillä, Råbosjössä, reilut sata kilometriä Hudiksvallin pohjoispuolelta.

-Se, minkä tiedämme on, että meillä on nainen ja mies, jotka ovat kuolleet. He ovat joutuneet väkivallan uhreiksi ja meillä on aavistus siitä, että meillä on tekijä, joka on häipynyt paikalta maastoon Råbosjön ympäristölle Hudiksvallin pohjoispuolella, kertoi Mikael Hedström Gävlepoliisista Fria Tidenilla.

Massiivinen poliisijahti aloitettiin kaksoismurhaajan löytämiseksi. Etsintä jatkui läpi koko yön ja jatkui aina iltapäivälle seuraavana päivänä. Kansalaisia kehotettiin samalla pysymään pois Råbosjötä ympäröivistä metsistä.

23 joulukuuta, siis päivä murhan jälkeen, voitiin 20-vuotias ruotsalainen mies ottaa kiinni ja pidättää murhista epäiltynä. Kiinniotto tehtiin siinä yhteydessä, kun hän haki hoitoa vammoilleen, mitkä hän oli saanut, luultavasti kaksoismurhan yhteydessä.

Kaksoismurhasta epäilty mies on hänkin kotoisin Gävleborgista ja asuu vajaat kolmenkymmenen kilometrin päässä murhapaikasta. Hänellä ei ole aikaisempaa rikosrekisteriä.

Tietojen mukaan paikallislehti Hela Hälsingladille on 20-vuotias ensin matkustanut bussilla ja sen jälkeen liftannut taksin mukana murhapaikalle.

On hyvin epäselvää mikä murhien motiivi on. Murhaaja ja murhatut eivät olleet sukua toisilleen tai muuten edes tuttavia keskenään.
Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement