Blogit

8/10 tytöstä tuntee itsensä turvattomaksi Uppsalassa – maahanmuuttajapoikien takia

Kahdeksan kymmenestä tytöstä tuntee itsensä turvattomaksi, kun he ovat ulkosalla Uppsalassa. Tämän osoittaa uusi tutkimus Region Uppsalan tekemänä, kirjoittaa UNT. Kaupungin poliisi on sitä mieltä, että ne ovat ”maahanmuuttajapojat”, jotka käyvät tyttöjen kimppuun.

Ei enempää kuin kaksi kymmenestä tytöstä keskikoulussa, tai 18 prosenttia, tuntee itsensä turvalliseksi, kun he oleskelevat ulkosalla Uppsalan keskustassa. 2013 oli tämä luku 45 prosenttia.

Turvattomuus on siis lisääntynyt voimakkaasti.

Tämän osoittaa tämä tutkimus Region Uppsalan tekemänä, johon on vastannut 3 900 nuorta, kirjoittaa UNT.

Tutkimus saa kannatusta Daniel Larssonilta, Uppsala-poliisin komisariolta. Hän on antanut omille teinitytöilleen selvät säännöt ja sanonut heille, että eivät saa olla kaupungilla tai matkakeskuksella iltaisin.

Daniel Larsson on sitä mieltä, että ”maahanmuuttajapojat ryhmissä” käyvät ruotsalaisten tyttöihin käsiksi, kirjoittaa UNT.
-He ovat enemmän hyökkääviä yhteyksissään tyttöihin, sanoo poliisikomisario lehdelle ja muistuttaa, että hän on saanut puheluja omilta tyttäriltään, kun he ovat tulleet seuratuiksi maahanmuuttajien toimesta.

UNT on myös puhunut muiden vanhempien kanssa, jotka enemmän tai vähemmän kieltävät tyttäriään oleskelemaan matkakeskuksella Uppsalassa. Uppsala-asukas Sven Widmalm kertoo lehdelle hänen tyttäriään jahdatun ja pidetyn kiinni näiden nuorten miesten toimesta, mutta ovat onneksi aina onnistuneet pakenemaan.

Se, että lisätään turvallisuutta, on Uppsalan kunta mm. sitten kesäkuun asettanut lisää järjestyksenvalvojia, jotka partioivat kaupungin keskustassa sekä tämän lisäksi asentanut valvontakameroita matkakeskukselle.

Erik Pelling (S), kunnanjohtaja Uppsalassa, jonka mielestä on kauheaa se, että niin moni tyttö tuntee itsensä turvattomaksi ja toivoo, että uudet asetelmat tulee auttamaan. Mistään vähemmästä maahanmuutosta ei toki vaikuta olevan kyse. Uppsala on viimeisenä vuotena ottanut vastaan monia nk. yksintulleita pakolaislapsia.

Keskikoulua käyvien poikien joukossa on turvallisuus laskenut 69.6 prosentista 2013, nykyiseen 51,7 prosenttiin.

Kysymys, joka esitettiin tutkimuksessa, oli: Tunnetko sinä itsesi turvalliseksi kaupungilla tai keskustassa.

Fria Tiden

Shares

Tietoa julkaisijasta

Markku Lindström

Olen ruotsissa asuva, realisesti ajatteleva, isänmaallisesti asioita tarkkaileva kirjoittaja. En ole rasisti enkä myöskään nazisti. Tarkkailen ja tutkailen mitä maailmalla tapahtuu, joista sitten etupäässä käännän kirjoitukset ja uutiset alkuperäisessä muodossaan. Linkit löytyvät jokaiseen käännettyyn uutisjuttuun.