Blogit

Äänestäjän pikaopas

Seuraavan nopean pikatestin avulla löydät helposti puolueen, joka jakaa saman arvomaailman kanssasi. Mukana ovat vain vanhat puolueet, koska Kansalaispuolueen ja Sinisen tulevaisuuden todellisista ohjelmalinjauksista saati noususta eduskuntaan ei ole minkäänlaista varmuutta.

 

1. Päätösvalta

  A) Haluan, että Suomen asioista päätetään Brysselissä EU:n valtamaiden kuten Saksan ja Ranskan toimesta. EU:sta on tehtävä keskusjohtoinen imperiumi, jossa ei suvaita hajottavaa kansallismielisyyttä ja oman edun tavoittelua, paitsi valtamailta kuten Saksalta ja Ranskalta.

Kokoomus, Keskusta, SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, RKP.

  B) Haluan, että Suomi päättää asioistaan itsenäisesti. EU:sta on tehtävä vain talousliitto, itsenäisten valtioiden unioni.

Perussuomalaiset, Kristillisdemokraatit.

 

2. Maahanmuutto

  A) Haluan, että Ulkomaalaislaissa määritellyt tiukat kriteerit oleskeluluvan saamiselle koskevat vain länsimaista ja muista vauraista maista tulevia, jotka työllistyvät Suomessa hyvin. Tämän järjestelmän rinnalla on ehdottomasti säilytettävä ohituskaista, jota pitkin taikasanalla ”turvapaikka” Suomeen voi tulla rajattomasti (mieluiten miljoonia) heikosti työllistyviä ja rikosasteeltaan muita maahanmuuttajia korkeampia muslimimaalaisia ja muita kehitysmaalaisia veronmaksajiemme elätettäviksi, jolloin joudumme jatkuvasti leikkaamaan suomalaisten palveluista (huom! emme toki maahanmuuttajien palveluista, koska he ovat herrakansaa ja suomalaisten veronmaksajien on nöyrästi palveltava heitä), koska elätettävien määrä kasvaa suhteessa nopeammin kuin elättäjien määrä. Lopulta pääsemme ajamaan alas koko hyvinvointiyhteiskunnan, koska meidän pitää elättää täällä myös kaikki ne, jotka saavat kielteisen turvapaikkapäätöksen.

Kokoomus, Keskusta, SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, RKP, Kristillisdemokraatit.

  B) Haluan, että kaikkeen maahanmuuttoon sovelletaan tasavertaisesti Ulkomaalaislain kriteereitä: oleskeluluvan saa, jos löytää Suomesta työpaikan, koulutuspaikan tai puolison. Muslimi- ja muiden kehitysmaalaisten ohituskaista on suljettava, koska sitä käyttävät vain elintasosiirtolaiset: kukaan hädänalainen ei tule Suomeen asti monen turvallisen maan läpi vain turvapaikan vuoksi, vaan päämotiivina on korkea sosiaaliturva eli ilmainen raha. Vain näin voidaan jatkossakin ylläpitää hyvinvointivaltiota, eikä suomalaisilta tarvitse leikata jatkuvasti lisää niin kuin nykyisen haittamaahanmuuton vallitessa.

Perussuomalaiset.

 

3. Sananvapaus

  A) Haluan, että Suomi luisuu totalitaristiseen mielipidefasismiin, missä vain (sini)punavihersuvakkien mielipiteet ovat sallittuja. Kaikki muut mielipiteet ovat vääriä, ja niiden esittäjiä pitää sakottaa sekä rangaista mm. työpaikan menetyksellä tai jopa vankeudella. Sananvapaus koskee vain oikein ajattelevia.

Kokoomus, Keskusta, SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, RKP, Kristillisdemokraatit.

  B) Haluan, että Suomessa säilyy aito sananvapaus ja ettei mielipiteistä rangaista, vaikka ne eivät mahtuisikaan kulloistenkin valtaapitävien omassa aivopesukuplassaan keskenään tunnustamaan ideologiaan. Toki silti mielipiteenilmauksia koskevat edelleen lait (esimerkiksi kunnianloukkauksesta).

Perussuomalaiset.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan