Blogit

Bileitten järjestäjälle syyte seitsemän nuoren raiskauksesta

Iranilaisen taustan omaava bileittenjärjestäjä sai haasteen lukuisasta määrästä nuorten naisten raiskauksia viiden vuoden aikajaksolla. Kaksi raiskauksista, missä uhrina olivat 16-vuotiaat tytöt, suoritti hän, syyttäjän mukaan, yhdessä erään tunnetun 50-vuotiaan maahanmuuttajataustaisen ravintoloitsijan kanssa.

Useimmat raiskaukset vaikuttavat tapahtuneet samassa yhteydessä kun bileitten järjestäjä on järjestänyt bileet ravintola El Corazon, Avenyllä Göteborgissa.

Bileitten järjestäjä on, mikä tulee esiin haasteessa, systemaattisesti tarjonnut nuorille naisille, jotka ovat olleet iältään 16 – 23-vuotiaita, huumausaineita ja alkoholia siksi, että raiskaa heidät, kun he päihtymistilaltaan eivät pysty enää tekemään vastarintaa.

Kaikki alkoi siitä kun eräs nuori nainen maaliskuussa 2016 teki ilmoituksen raiskauksesta Göteborgin keskustassa. Hän oli nauttinut alkoholia ja hänelle oli tarjottu huumeita 25-vuotiaan taholta, joka tämän jälkeen oli raiskannut hänet. Mies otettiin kiinni ja pidätettiin sitten samassa kuussa.

Poliisin tarkastettua 25-vuotiaan mobiilipuhelimen, mistä löytyi paljon kuvia ja kuvauksia, missä näkyi nuoria naisia erilaisissa ikävissä tilanteissa. Filmejä ja kuvia sekä kuulusteluja läpikäytyään tunnistettujen naisten kanssa, päätti syyttäjä nyt nostaa syytteen miestä vastaan muistakin raiskauksista ja seksiin pakottamisesta, kuin niistä, mitkä ovat tapahtuneet ruotsissa. Filmeissä on myöskin nähtävissä kaksi tiedotonta naista, jotka raiskataan USA:ssa. 25-vuotias saa syytteen myöskin näistä rikoksista.

-Näkemykseni on, että kuvat ja filminpätkät näyttävät, että epäilyllä on systeeminä se, että käyttää hyväkseen naisia seksuaalisesti kun he ovat tiedottomia taikka vahvasti alkoholin ja huumeiden alaisena, mitä hän on tarjonnut heille. Kaikilla tapauksilla on ollut lähtökohtana ravintolavierailu, sanoo tutkinnanjohtaja, yleinen syyttäjä Jim Westerberg.

Epäillyn puhelimesta löydettiin kuvia ja filminpätkiä kahdesta 16-vuotiaasta tytöstä, joille oli tarjoiltu alkoholia ja huumeita 25-vuotiaan sekä erään 50-vuotiaan miehen taholta, joka on ravintolan omistaja. Tapaus sattui Göteborgissa maaliskuussa 2016. Kumpaakin miestä syytetään törkeästä raiskauksesta.

-50-vuotiaan kotietsinässä syyskuussa 2016 takavarikoitiin useampi tietokone ja puhelin missä tytöt näkyvät monissa kuvissa jotka ovat todella yksityisyyttä loukkaavia. Mies on kotietsinnän jälkeen pidätetty, sanoo Jim Weserberg.

25-vuotias sai haasteen kahdesta törkeästä raiskauksesta yhdessä 50-vuotiaan kanssa sekä viidestä raiskauksesta ja kahdesta seksiin pakottamisesta. 50-vuotias sai haasteen kahdesta törkeästä raiskauksesta, yhdessä 25-vuotiaan kanssa. Rikokset ovat tapahtuneet Göteborgissa sekä Los Angelesissa Usa:ssa aikavälillä 2012 – 2016.

Lähde: Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa