Blogit

CNN: MERKKELISTÄ VOI TULLA VUODEN 2017 SUURIN HÄVIÄJÄ

Seksimoppausta, avustusriippuvaisuutta, väkivaltaa ja terroritekoja. Saksa liittokansleri Angela Merkel etenee erikoisen raskaalla vuodella tulevaan vaalivuoteen. Nyt raportoivat kansainväliset mediat, että tyytymättömyys, kolmansien maailmoiden miesten invaasion, odotetaan murtavan kanslerin ja hänen hallituksensa.

Maahanmuuttokriittisellä AfD:lä on 15% kannatus ja ympäri maailmaa tuomitaan Angela Merkel ja hänen maahanmuuttopolitiikkansa suorana syynä terroritekoihin ja muihin maahanmuuttajaperäisiin rikoksiin.

”Uutiset Berliinistä ovat kauheita, mutta eivät tule minkäänlaisina yllätyksinä. Tapaukset kuten tämä, tulevat olemaan sitä, mitä Merkel tulee jättämään jälkeensä”, kirjoittaa aikaisempi Ukip-johtaja Nigel Farage Twittwrissä, jota CNN siteeraa.

Op-ed CNN:ssä kirjoittaa Nile Gardiner kuinka Angela Merkel seisoi kuin suuri kolossi keskellä Eurooppaa ja, että hänen valtansa teki hänestä johtajan, ei ainoastaan saksalle vaan koko Euroopan mantereelle, omilla vasemmistosuuntaisilla arvoillaan ja poliittisilla ideoillaan.

Mutta, kirjoittaa Gardiner, tämä viimeinen terroriteko ennen joulua on muistuttanut meitä siitä, kuinka rajoittuneeksi Angela Merkelin valta on muuttunut. Saksan tiedustelulähteet sanovat CNN:lle, että tämä nyt kuollut terroristi oli tutkittu saksan antiterroristiviranomaisten puolelta ennen kuin hän toteutti aikeensa ja, jossa hänet oli luokiteltu vaaralliseksi. Hallitus tiesi siitä, että hänellä oli yhteyksiä IS:ään, mutta he olivat siitäkin huolimatta laskeneet hänet vapaalle jalalle sen sijaan, että laittaa hänet säilöön ja sen jälkeen karkottaa hänet, käytäntö joka on normaalirutiinia jopa ruotsissa, kun karkotus ei voi tapahtua välittömästi.

”Tämä brutaali teko on asettanut hälytysvalot Merkelin korkeasti kiistanalaiseen päätökseen siitä, että toivottaa tervetulleeksi lähemmäs miljoona maahan tulijaa saksaan 2015 vuoden loppupuolella, samoin kuin hänen hallituksensa velttoon suhtautumiseen karkotuksista ja jatkuva haluttomuus toimia voimakkaasti islamilaista terrorismia vastaan. Nimetään se mm. Nile Gardinerin analyysissä.

Jo ennen terrorihyökkäystä olivat Merkelin kannattajaluvut kaikkein matalimmillaan viiteen vuoteen. Vähemmällä kuin joka toisella saksalaisella on luottamusta maansa johtajia kohtaan.

Kolme vuotta sitten ei olisi Angela Merkelin poliittisesti korrekti käyttäytyminen maahanmuuttajakysymyksissä herättänyt huomiota niinkään paljon. Silloin ruotsia johti Fredrik Reinfeldt ja ranska oli juuri valinnut sosialistisen Hollanden uudeksi presidentiksi. Barack Obamala oli vielä pitkä aika vallassa ja David Cameron ei vielä ollut hävinnyt kansanäänestystä EU-jäsenyydestä ja eronnut.

Mutta tänä päivänä on tilanne toinen. Ranska tulee lähiaikoina samaan hyvin konservatiivisen hallituksen, jos ei Marine Le Pen tulisi voittamaan vaalia ja muodostamaan ennalta puhuttua islamikiriittistä vastaava. USA:ssa Donald Trump astuu valtaan tammikuussa ja ruotsissa on uhka ruotsindemokraateilta pakottanut sosiaalidemokraatit totaaliseen takinkääntöön, missä he ovat voimakkaasti kiristäneet maahanmuuttoa. Isosta-Britanniasta ei Angela Merkel enää voi odottaa tukea.

”Erona brittiläiselle vastaavalle Theresa May:lle näyttää Merkel ulospäin, että hän on täysin välinpitämätön niille muutosten tuulille jotka puhaltavat läpi Euroopan, kun hän ei välitä huudoista lisääntyvälle itsenäisyydelle ja vaatimuksille jäsenvaltioiden rajatarkastuksille”, kirjoittaa Nile Gardner CNN:lle.

Vaalit saksassa järjestetään syksyllä 2017.
Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement