Blogit

Damberg ei tule onnistumaan jengien pysäyttämisissä

Uusi sisäministeri Mikael Damberg sanoo nyt, että se on hän, joka tulee lopettamaan jengirikollisuuden ruotsissa. Hän puhuu siitä, että lakeja tullaan muuttamaan ja siitä, että poliisi tulee saamaan lisää resursseja. Mutta on olemassa yksi asia, josta hän ei puhu ja se on: massamaahanmuutto.

Oliko meillä parempia lakeja ennen, kun meillä ei ollut jengirikollisuutta? Onko ne lait, johon Damberg haluaa palata takaisia, jolla kaikki saadaan menemään hyvin? Ei, se mikä on tapahtunut, on massamaahanmuutto Afrikasta ja Lähi-idästä, joka on muuttanut ruotsia, luonut syrjäytymisen, nk. ”syrjäytyneet alueet” ja maahanmuuttajataustaiset rikollisjengit.

Samaan aikaan, kun Damberg haluaa muuttaa lakeja ja jakaa enemmän verorahoja, niin hänen hallituksensa haluaa jatkaa ”anteliasta” maahanmuuttopolitiikkaa eli sellaista politiikkaa, joka johti siihen, että me saimme tämän jengirikollisuuden, mikä meillä nyt on. Se ei tietenkään mene yksi yhteen. Yhdellä kädellä hän aikoo heittää rahaa lisääntyvään maahanmuuttoon, toisella antaa lisää rahaa poliisille siksi, että he tulisivat vaimentamaan maahanmuuton negatiivisia seuraamuksia. Miksi et katso, että meillä olisi vastuullinen maahanmuuttopolitiikka?

Kun Damberg vieraili hiljattain Malmössä, kaupungissa, joka on kovasti kärsinyt vastuuttomasta maahanmuutosta ja vastuuttomasta monikulttuurista, niin hän sanoi: ”Se on ilmeisen selvää, että poliisi tarvitsee vieläkin enemmän resursseja”. Mielestäni on se ilmiselvää, että hän ei voi tai halua nähdä todellisia ongelmia. Kuinka se on mahdollista, että on niin paljon jengi-ikävyyksiä juuri Malmössä? Katsotaanpa ikävyyksien syitä ja juuria. Tärkeämpää, kuin antaa enemmän rahaa poliisille, on, että annetaan vähemmän rahaa maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen.

Damberg käveli myöskin kierroksen Malmön ”eristäytyneellä asuntoalueella”. Näillä alueilla on ongelmia, totesi hän, joita meidän on pakko oikaista. Hän haluaa asettaa niihin ”voimakkaita toimenpiteitä”. Ensin he heittävät massoittain verorahoja vastuuttomaan maahanmuuttoon, sitten he heittävät massoittain rahaa siihen, että taistelevat sen seuraamuksia vastaan. Veronmaksaja ovat ne jatkuvat häviäjät.

Toinen häviäjä, ruotsalaisen veronmaksajan lisäksi, on maailman pakolaiset, jotka olisivat voineet saada enemmän ruotsin avusta, jos niin paljon resursseja ei olisi laitettu tarpeettomaan turvapaikanhakijoihin täällä.

Damberg ja muut sossupamput asuvat omakotialueilla ja eivätkä tarvitse kokea oman politiikkansa seuraamuksia. Minä asuin 13-vuoden ajan ”syrjäytyneellä alueella” Gotsundassa Uppsalan ulkopuolella. Yksi Gottsundan nuorista miehistä, Emil Khodagholi, on tunnettu siitä, joka on suoraan lähettänyt joukkoraiskauksen Facebookissa. Hän katsoi kameraan ja sanoi: ”Kuuntele! Aion naida itseni tyhjäksi tänä iltana, vannon äitini nimeen, aion tehdä nyt kaaoksen täällä”.

Aikaisemmassa niin idyllisessä Uppsalan yliopistokaupungissa oli meillä viime vuonna viisitoista ampumistapausta. Koska olen asunut Gottsundassa, niin en tarvitse mitään tilastoja, sillä tiedän, ketkä ”tekevät kaaosta” siellä. Ne ovat sellaisia kuin Emil Khodagholi, nuoret miehet maahanmuuttotaustalla. Heidän taustansa ei ole Saksasta ja Ranskasta, vaan Irakista, Somaliasta, Syyriasta ja Afganistanista.

Jopa raukkamainen Dagens Nyheter, tämä poliittisen korrektiuden vartija, uskalsi artikkelissaan 20 toukokuuta 2017, ”Tavallisinta ulkomaalaine tausta nuorten miesten joukossa, jotka ampuvat”, kertoi siitä, että nuoret miehet Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta, on lähes kaikkien ampuma aseilla tehtyjen murhien ja murhayritysten takana. Jengijotajia ei kutusta Rydelliski, kuten Johan Falk-elokuvissa, vaan heillä on nimet kuten Ali ja Muhammad.

Se on tämä kaaos, jossa meidän, tavallisten ihmisten, on pakko elää. Ei vain Gottsunda, Rosengård ja Rinkeby ole menossa päin ”vittua” eliitin ”humanitaarisen” maahanmuuttopolitiikan myötä. Kaaos leviää ja pian se vaikuttaa myöskin eliitin elämään ja Damberg ei voi sitä pysäyttää sillä, että muuttaa lakeja ja jakamalla enemmän rahaa.

On olemassa imaameja, jotka myöskin työskentelevät sen eteen, että lopettavat jengirikollisuuden. Yhdessä omassa You Tube-videossaan: ”Miksi Allah ei anna meille voittoa?” sanoi tämä suosittu nuorisosaarnaaja Anas Khalifa, että ”meillä on muslimeita, jotka ampuvat toisiaan huumeiden väärinkäytön takia” ja, että 90 prosenttia kaikista jengirikollisista ruotsissa, hänen mukaansa, on muslimitausta. Khalifan oli sitä mieltä, että nämä nuoret muslimimiehet, sen sijaan, että ampuisivat toisiaan hänen kutsumassaan ”kaaoselämässään”, pitäisi alkaa tekemään töitä sen eteen, että perustetaan islaminen valtio.

Huonomaineisten jengien sijaan, haluaa hän islamistisia jengejä. Sekä Damberg ja Khalifa sanovat haluavansa lopettaa jengit, mutta mikään niistä ei ole suosionosoituksen arvoinen ja heistä kumpikaan ei tule tekemään ruotsista parempaa maata. Sossujen maahanmuuttopolitiikalla tulee se ”voitto”, mistä Khalifa unelmoi lähemmäksi toteutumistaan.

Samnytt

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa