Blogit

Das Grüne Reich – vihreät ovat tämän päivän natseja

Saksan vihreiden Johtaja ja europarlamenttiedustaja Franziska Keller sanoo, että kokonaisia kyliä voitaisiin siirtää Syyriasta Eurooppaan, muun muassa Itä-Euroopan maihin.

Perusteluksi hän mainitsee siirtolaisten halun olla samankaltaisten parissa. Järjestelmää voitaisiin vihreän Johtajan mukaan käyttää, jos pakolainen ei halua mennä maahan, missä ei asu vielä ollenkaan hänen maanmiehiään.  Ihmisethän yleensä haluavat mennä paikkoihin, missä asuu samankaltaisia ihmisiä ennestään.

Euroopan unioni on täysin kyvytön ratkaisemaan itse aiheuttamaansa siirtolaisongelmaa, ja vihreä Johtaja haluaa syöttää ongelmaan vielä steroideja. Koko ajatus syyrialaisten kylien siirtämisestä Itä-Eurooppaan kertookin hyvin häiriintyneestä ihmisestä. Toisaalta, ajatuksena ei kovinkaan kaukana EU:n pakolla ajamasta pakolaisten uudelleensijoittamisohjelmasta, mikä tietysti kertoo jotain EU-komissiosta.

Vihreän Johtajan ehdottamaa operaatiota ei tultaisi ilman taistelua hyväksymään maissa, joiden harjoittama politiikka pyrkii suojelemaan omia kansalaisia islamilaiselta terrorismilta ja vierailta kulttuureilta. Tsekki esimerkiksi ei aio ottaa vastaan sitä kolmattatoista pakolaista edes EU:n sanktioiden uhalla.

Vihreä Johtaja paljasti huomaamattaan faktat: ihmiset haluavat asua kaltaistensa kanssa. Siksi suurten yhteisöjen tietoinen rakentaminen vain vaikeuttaisi siirtolaisten integroitumista paikalliseen kulttuuriin. Toisaalta kyse on vihreiden khmerien sokeasti ihannoimasta  monikulttuurista, joten mitäs tuosta. Pikkuvika.

Tosin siinä kävisi niin, että siirtolaiset harrastaisivat sitten omissa yhteisöissään omaa mukanaan tuomaa islamilaista monikulttuuria ja tapoja, joita ovat muun muassa ”pommien räjäyttely, naisten kivittäminen, käsien katkominen varkailta, lasten silpominen, pikkutyttöjen naittaminen vanhoille miehille, homojen hirttäminen, tyttökoulujen polttaminen, naisten pukeminen säkkeihin ja vangitseminen koteihin, moniavioisuus, kunniamurhakäytäntö, naisten avioeron kieltäminen, naimisiinmeno omien sukulaisten kanssa, järjestetyt avioliitot, sananvapauden tukahduttaminen, terrorismin tukeminen, pilapiirtäjien vainoaminen, halal-rituaaliteurastusten suorittaminen, uskonnon pakkosyöttäminen lapsille Koraani-kouluissa, muiden uskontojen harjoittamisen kielto, islamista luopuneiden tappaminen, juutalaisten vainoaminen, sianlihan ja alkoholin käyttökielto, alaikäisten teloittaminen ja muutama muu pikkujuttu”.

Ajatus pakkoasutuksesta ja väestönsiirroista on tuttu lähihistoriasta. Erään toisen saksalaisen Johtajan aikoina ajatus tunnettiin nimellä ”Drang nach Osten”, slogani, jota saksalainen Johtaja käytti slaavilaisten maiden pakkoasuttamisesta. Yhtymäkohta vihreän Johtajan ajatuksiin on niin selvä, että vain yksi johtopäätös on mahdollinen: vihreiden ja natsien täytyy olla sama asia.

Aikooko vihreä Johtaja käyttää toisen saksalaisen Johtajan keinoja, hävittää slaavilaisen asutuksen tai siirtää heidät Syyriaan ennen kuin tuo Lähi-idästä siirtolaiskylällisen korvaamaan kantaväestön? Kuulostaa lähinnä avoimelta sodanjulistukselta.

Paljon parempi ja pienemmällä vaivalla toteutettava ratkaisu lähes kaikkiin EU:n ja vihreiden aiheuttamiin ongelmiin olisi EU-komission ja vihreiden Johtajien pakkosiirto Syyriaan tai johonkin muuhun islamilaiseen Lähi-idän tai Afrikan maahan. Siellä on todella hyvät mahdollisuudet toteuttaa omia ajatuksiaan ja oppia ilmiömäisen nopeasti, kuinka vihreiden natsien tukema väestön siirto ja monikulttuuri toimivat todellisuudessa.