Blogit

Demokratia ei toimi, jos äänestäjät ovat typeryksiä

Mitä eroa on Suomella ja Unkarilla?

Unkarilaisten enemmistö haluaa lopettaa haitallisen maahanmuuton, eli turvapaikkajärjestelmää väärinkäyttävien muslimimaalaisten elintasosiirtolaisten vyöryn, koska he sopeutuvat huonosti länsimaisiin arvoihin ja tapoihin, työllistyvät surkeasti ja tekevät merkittävästi enemmän rikoksia. Unkarilaisista äänestäjistä tällä hetkellä jopa 61 % kannattaisi haittamaahanmuuttoa vastustavaa Fidesz-puoluetta (nykyinen pääministeripuolue) ja 14 % samoin haittamaahanmuuttoa vastustavaa Jobbik-puoluetta.

Suomalaisten enemmistö haluaa samoin lopettaa haitallisen maahanmuuton eli turvapaikkajärjestelmää väärinkäyttävien muslimimaalaisten elintasosiirtolaisten vyöryn, koska he sopeutuvat huonosti länsimaisiin arvoihin ja tapoihin, työllistyvät surkeasti ja tekevät merkittävästi enemmän rikoksia. Silti suomalaisista vain noin joka kymmenes äänestäisi ainoaa varmasti haittamaahanmuuttoa vastustavaa puoluetta eli Perussuomalaisia – kaikki muut äänestäjät kannattavat haittamaahanmuuttoa edistäviä puolueita.

Unkarissa demokratia toimii, koska äänestäjät ovat fiksuja: he äänestävät sellaisia puolueita, joiden tavoitteita he kannattavat. Suomessa demokratia ei toimi, koska äänestäjät ovat typeryksiä: he äänestävät sellaisia puolueita, joiden tavoitteita he eivät kannata.

 

Miksi suomalaiset äänestäjät ovat niin typeriä?

Syynä ovat tietysti aivopesu ja demonisointi. Punavihreä propagandatehdas on ns. valtamedian avustuksella aivopessyt ihmiset uskomaan, että ainoa hyväksytty tapa auttaa on siirtää kaaosmaiden asukkaat Eurooppaan. Samalla se on demonisoinut kaiken maahanmuuttokriittisyyden liittämällä sen aina ja kaikkialla rasismiin ja natsismiin. Koska suomalaisten enemmistö ei ole rasisteja eikä natseja (vaikka onkin maahanmuuttokriittisiä), se ei uskalla vastustaa haitallista maahanmuuttoa tämän perusteettoman propagandistisen virhekytkennän vuoksi.

Miksi niin harva äänestäjä näkee punavihreän propagandan läpi, vaikka netti on tietoa tulvillaan? Ehkä kansa vain todella on niin typerää, hyväuskoista ja helposti johdateltavaa kuin punavihreä propagandatehdas olettaakin sen olevan.

Meillä on siis tilanne, jossa 90 % suomalaisista on valmis nielemään propagandan, jonka mukaan:

– siirretään Suomeen elätettäviksi kaaosmaiden rikkaat ja röyhkeät, joilla on halua ja rahaa maksaa rikollisjärjestöille tuhansia euroja siitä, että heidät salakuljetetaan useiden turvallisten maiden läpi Suomeen elätettäviksi, vaikka samalla rahalla autettaisiin 33 kertaa enemmän ihmisiä lähtöalueilla. Siis se raha, jolla elätettäisiin 200 000 ihmistä lähtöalueilla, käytetään vain 6 000 eliittimaskotin elättämiseen täällä. Ei niillä hädänalaisimmilla kaikkensa menettäneillä ole varaa maksaa rikollisjärjestöille salakuljetuksesta – turvapaikanhakujärjestelmää käyttävät vain rikkaat ja röyhkeät.

– muslimimaalaisten maahanmuutto on rikkaus, vaikka tilastollisesti tarkastellen he työllistyvät täällä surkeasti vuosikymmenestä ja sukupolvesta toiseen eli jäävät suurelta osin veronmaksajien elätettäviksi; vaikka he eivät suvaitse muita uskontoja, sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä tai naisten tasa-arvoista asemaa; vaikka he tekevät paljon enemmän rikoksia kuin kantaväestö, erityisesti seksuaalirikoksia (johtuen siitä, että islamilaisen lain mukaan raiskaus on naisen syy eikä miehen syy). Hyvinvointivaltio voi pysyä pystyssä vain, jos elättäjiä on riittävän paljon suhteessa elätettäviin. Ihminen tai puolue voi siis kannattaa joko vapaata elintasosiirtolaisuutta tai hyvinvointivaltiota, muttei molempia – milloinkohan punavihreät puolueet aikovat kertoa tämän äänestäjilleen?

 

Kuinka demokratia korjataan?

Demokratia tarkoittaa kirjaimellisesti kansanvaltaa. Edustuksellisessa demokratiassa äänestäjä on ostaja ja puolueet ovat myyjiä: äänestäjä valitsee itse, minkä ”tuotteen” haluaa. Demokratiassa päättäjät päättävät kansan tahdon mukaan, tai päättäjät vaihdetaan. Suomessa näennäisdemokratia on kehittynyt orjamentaliteetin vuoksi harvainvallan suuntaan: päättäjät päättävät mitä haluavat, täysin piittaamatta kansan tahdosta. Suomen järjestelmä kyllä mahdollistaisi toimivan edustuksellisen demokratian, mutta sen sijaan äänestäjät nöyryyttään tai laiskuuttaan ulkoistavat päätöksenteon päättäjille – orjan mentaliteetti on: ”Isäntä tietää paremmin, isäntä saa päättää.”

Miksi sitten päättäjät eivät piittaa kansan tahdosta? Koska heihin ei kohdistu mitään pelotetta. Mitä muka seuraa siitä, jos tekee toisin kuin äänestäjät tahtovat? Ei yhtään mitään: ne typerykset äänestävät silti samat tyypit seuraavallekin vaalikaudelle. Puolueuskollisuus on pelkuruutta, ja juuri se rikkoo demokratian.

Päättäjien pitäisi olla tulosvastuussa äänestäjilleen: ajakaa niitä asioita, joita äänestäjät haluavat, tai ensi kerralla äänestämme jotakuta muuta! Suomen poliittisessa kentässä tapahtuu aika harvoin merkittäviä pysyviä muutoksia. Viimeksi sellainen tapahtui 2011, kun perinteisten kolmen suuren puolueen (SDP, Keskusta ja Kokoomus) rinnalle neljänneksi nousivat Perussuomalaiset. Tällä hetkellä Perussuomalaisten kannatus on kuitenkin aallonpohjassa, koska Timo Soini keskittyi hallituksessa nuoleskelemaan Sipilää ja Orpoa sen sijaan, että olisi pyrkinyt toteuttamaan Perussuomalaisten hallitusohjelmaan saamat tavoitteet. Vihreät on nyt myös noussut suurten puolueiden joukkoon, mutta vielä on ennenaikaista arvioida muutoksen pysyvyyttä.

 

Suomalainen äänestäjä! Älä ole selkärangaton mato, joka orjan mentaliteetilla antaa päättäjien toteuttaa vaalikaudesta toiseen sellaista politiikkaa, jolla ei ole kansan tukea. Ole fiksu ja kasvata selkäranka: äänestä ensi kerralla sellaista puoluetta, jonka tavoitteet voit itse allekirjoittaa. Vaatiihan se tietysti muutaman minuutin kallisarvoisesta ajastasi, että tutustut puolueiden ohjelmiin. Demokratia voidaan vielä pelastaa, mutta se onnistuu vain, jos et anna propagandatehtaiden aivopestä itseäsi vaan uskallat ajatella omilla aivoillasi ja kohdata todellisuuden.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan