Blogit

Ei tule ilmastovaalit, tulee turvallisuusvaalit

Veikko Vallin.

Suomen sisäinen turvallisuus on heikentynyt monella osa-alueella muutamassa vuodessa. Vanhusten hoiva on epäinhimillisen surkealla tasolla eri puolilla maata. Lapset ja naiset ovat joutuneet ulkomaalaisten miesten saalistuksen kohteeksi. Poliisi tiedottaa lähes joka viikko uusista seksuaalirikosepäilyistä. Huumausainerikokset lisääntyvät.

Kokonaisuutta katsoessa ei voi tulla kuin yhteen johtopäätökseen: Juha Sipilän hallitukselle on ollut tärkeämpää sensuroida kritiikkiä eli ”vihapuhetta” itseään ja tekemisiään kohtaan, kuin pitää huolta kaikkien suomalaisten fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta.

Vanhushoivan kuntoon laittaminen ei vaadi ihmeitä vaan lakimuutoksia. Pitää resursoida hoivapalvelut riittävästi ja järjestää kunnollinen valvonta. Laiminlyönneistä tulee sanktioida isosti, jotta kenelläkään ei käy edes mielessä kerätä suuria voittoja vanhusten hyvän hoidon kustannuksella. Näin sanoivat myös Tehyn asiantuntijat TV:ssä.

Lepsu maahanmuuttopolitiikka on pääsyy siihen, että lapsemme ovat vaarassa. Suomeen lompsii koko ajan lisää Lähi-idän ja Afrikan siirtolaisia, jotka eivät tänne kuuluisi. Kokoomuslaiset sisäministerit ovat pitäneet ja pitävät edelleen rajoja auki kenelle vaan tulla hyväksikäyttämään sosiaaliturvaamme.

Kansainvälisten pakolaissopimusten taakse piiloutuminen on pelkuruutta poliitikoilta. Oman kansan turvallisuus pitää aina laittaa huonojen sopimusten edelle.

Jos jokin sopimus ei enää sovi tähän aikaan, on sellaisesta sopimuksesta irtauduttava. Kuten irtauduimme verosopimuksesta Portugalin kanssa.

Myöskin huumeet uhkaavat nuorisoamme. Kuten Tampereen suuroikeudenkäynnistä näimme, huumekaupassakin mellastavat ulkomaalaiset. Siirtyminen erittäin tiukkaan ulkomaalaispolitiikkaan on senkin takia erittäin perusteltua. Moni Euroopan maa on jo niin tehnytkin.

Useat puolueet yrittävät tuputtaa vaaliteemaksi ilmastonmuutosta. Se on vain tyhjää sanahelinää, koska pieni Suomi ei voi juuri mitenkään vaikuttaa ilmastonmuutokseen.

Sen sijaan vanhusten, lasten ja naisten turvallisuuteen voimme vaikuttaa paljonkin. Se edellyttää huomattavasti miehekkäämpää politiikkaa, kuin edelliset neljä vuotta on harrastettu.

Maan sisäisen turvallisuuden parantaminen on näiden vaalien tärkein teema.

Veikko Vallin (ps), kansanedustajaehdokas, Tampereen  kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen

 

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa