Blogit

ENEMMISTÖ EUROOPPALAISISTA HALUAA PYSÄYTTÄÄ MUSLIMIEN MAAHANTULON

Uusi mittaus osittaa, että enemmistä eurooppalaisista haluaa pysäyttää maahanmuuton muslimimaista, kun taas vaivaiset 20% haluaa sen jatkuvan. Suurinta vastustusta niiden yhdeksän, mittauksessa mukana olleista maista, oli Puolassa ja vähiten Espanjassa.

Mittauksen (joka löytyy tästä) on suorittanut Chatham Hause, kuninkaallinen instituutti kansivälisissä kysymyksissä – ideaalinen, ei valtiollinen organisaatio jonka sijainti on Lontoossa ja käsittää 10 000 henkilöä kymmenessä eurooppalaisessa maassa. Selvä enemmistö on siis sille, että pysäyttää muslimien maahanmuutto. 25% ilmaisee, että on epävarma/tai ei ole näkemystä asiasta.

Puolassa on kokonaista 71% pysäyttämisen kannalla ja yhdeksän prosenttia vastaan. Myöskin Ranskassa on selvä enemmistö, 61% sille, että pysäyttää ja 16% on sitä vastaan.

Enemmän poliittisesti korrektissa saksassa on reilut puolet, 53% pysäyttämisen puolella – ja tämä siitä katastrofaalisista seurauksista huolimatta mitä maa on saanut kokea vanavedessä liittokansleri Angela Merkelin avointen rajojen politiikalle. 19% on vastaan.

Heikoin tuki muslimien maahanmuuton lopettamiselle on Espanjassa, missä 41% on puolesta ja 32% vastaan.

Ruotsi ei kuulunut mittaukseen, mutta tapaa aina pistää esiin kuin extreemi poikkeus samanlaisissa tilanteissa missä monivuotinen propaganda ja poliittinen korrektius on jättänyt syvät jäljet.

Muut maat mittauksessa olivat Unkari, Iso-Britannia, Itävalta, Kreikka ja Belgia. Kaikissa maissa on enemmistönä lopettaminen.

Mittaus pitää erittäin hyvin yhtä samanlaisen kanssa USA:ssa hiljattain, joka osoitti, että 49% tukee Donald Trumpin väliaikaista maahantulokieltoa tiettyjen maiden kansalaisille, kun taas 41% oli vastaan.

Avpixlat

  • 34
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement