Blogit

ENEMMISTÖ EUROOPPALAISISTA HALUAA PYSÄYTTÄÄ MUSLIMIEN MAAHANTULON

Uusi mittaus osittaa, että enemmistä eurooppalaisista haluaa pysäyttää maahanmuuton muslimimaista, kun taas vaivaiset 20% haluaa sen jatkuvan. Suurinta vastustusta niiden yhdeksän, mittauksessa mukana olleista maista, oli Puolassa ja vähiten Espanjassa.

Mittauksen (joka löytyy tästä) on suorittanut Chatham Hause, kuninkaallinen instituutti kansivälisissä kysymyksissä – ideaalinen, ei valtiollinen organisaatio jonka sijainti on Lontoossa ja käsittää 10 000 henkilöä kymmenessä eurooppalaisessa maassa. Selvä enemmistö on siis sille, että pysäyttää muslimien maahanmuutto. 25% ilmaisee, että on epävarma/tai ei ole näkemystä asiasta.

Puolassa on kokonaista 71% pysäyttämisen kannalla ja yhdeksän prosenttia vastaan. Myöskin Ranskassa on selvä enemmistö, 61% sille, että pysäyttää ja 16% on sitä vastaan.

Enemmän poliittisesti korrektissa saksassa on reilut puolet, 53% pysäyttämisen puolella – ja tämä siitä katastrofaalisista seurauksista huolimatta mitä maa on saanut kokea vanavedessä liittokansleri Angela Merkelin avointen rajojen politiikalle. 19% on vastaan.

Heikoin tuki muslimien maahanmuuton lopettamiselle on Espanjassa, missä 41% on puolesta ja 32% vastaan.

Ruotsi ei kuulunut mittaukseen, mutta tapaa aina pistää esiin kuin extreemi poikkeus samanlaisissa tilanteissa missä monivuotinen propaganda ja poliittinen korrektius on jättänyt syvät jäljet.

Muut maat mittauksessa olivat Unkari, Iso-Britannia, Itävalta, Kreikka ja Belgia. Kaikissa maissa on enemmistönä lopettaminen.

Mittaus pitää erittäin hyvin yhtä samanlaisen kanssa USA:ssa hiljattain, joka osoitti, että 49% tukee Donald Trumpin väliaikaista maahantulokieltoa tiettyjen maiden kansalaisille, kun taas 41% oli vastaan.

Avpixlat

Jakoa

Tietoa julkaisijasta

Markku Lindström

Olen ruotsissa asuva, realisesti ajatteleva, isänmaallisesti asioita tarkkaileva kirjoittaja. En ole rasisti enkä myöskään nazisti. Tarkkailen ja tutkailen mitä maailmalla tapahtuu, joista sitten etupäässä käännän kirjoitukset ja uutiset alkuperäisessä muodossaan. Linkit löytyvät jokaiseen käännettyyn uutisjuttuun.