Blogit

Erdogan ja muslimiveljeskunnan sormimerkki

Turkin presidentin Erdoganin demokraattinen savuverho haihtuu. Hetkeä ennen hänen suunnittelemansa „yhden miehen islamfasistisen diktatuurin“ syntymistä kansanäänestyksen kautta Erdogan näyttää koko maailmalle todelliset vaikutteensa.

Erdogan on alkanut käyttämään tihenevään tahtiin uskonveljilleen uskollisuutta. Uskollisuutta profeetalle ja häneen uskoviin islamin veljeskuntiin. Käsimerkki „R4bia“ on muodostumassa Erdoganin tavaramerkiksi. Tietolähteet „R4bia“ – merkistä kertovat sen symboloivan seuraavaa: „Koraani on lakimme. Profeetta on johtajamme. Jihad on tiemme. Kuolema Allahin puolesta on jaloin toiveemme.“

Valtamedia on havahtunut samaan, mutta ei kerro kaikkea käsimerkin takana piilotteltavasta ideologiasta. Arvostettu FAZ – lehti Saksasta kertoo käsimerkistä näin:

 

„Neljä sormea suorana ilmassa. Peukalo vasten kämmentä. Ihmiset jotka antoivat heille aseet toimintaansa ymmärtävät asian näin: Se muistuttaa meitä Rabaa-al-Adawiya aukiosta Kairossa. 14. elokuuta 2013, jolloin Egyptin sotavoimat mursi islaminveljeksien mielenosoituksen.

Tuolloin Erodgan näytti tämän käsimerkin ensimmäisen kerran. Samalla hetkellä, kun Kairossa lyötiin mielenosoitus hajalle brutaalisti, seisoi Erdogan „Rabia – tervehdyksen“ kanssa julkisuudessa. Tällä Erdogan ilmoitti tuntevansa solidaarisuutta mielenosoittajia kohtaan, vaikka samaan aikaan kävi omassa maassa mielenosoittajien kimppuun. Erdoganin Turkissa ihmisoikeudet kuuluvat vain aktiivi muslimeille.

Eilen sama „Rabia – tervehdys“ siivitti sanomaa Euroopalle, vaikka seuraajat eivät ymmärrä lukea sitä. Muslimit Tunisiasta aina Iraniin asti ymmärtävät merkin tarkoituksen. „Rabia – tervehdyksellä“ Erdogan haluaa ilmoittaa koko arabiaa puhuvalle muslimi maailmalle, että lännen puheet ja politiikka eivät häntä kiinnosta.“

FAZ -lehti jätti tarkoituksella mainitsematta kuumimman kohdan merkin takaa. Nimittäin Jihadin, joka määrää tien merkin käyttäjälle, ja marttyyrikuoleman halun, joka lupaa ikuisen elämän. Ja Erdogaanin pyrkimyksen tehdä Turkista islamistinen diktatuuri.

Erdogaanin käsimerkistä ei Suomessa ole kirjoittanut tietääkseni kukaan, vaikka Saksassa mm. Bild ja Focus on siihen puuttunut tekstissään. Jopa wikipediassa on mainita käsimerkistä. Egyptin entisen pääministerin Mohammed Mursin sivulla:

„Ennen kaikkea presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen aikana teki Mursi selväksi että seisoo muslimiveljesten puolella: „Koraani on lakimme. Profeetta on johtajamme. Jihad on tiemme. Kuolema Allahin puolesta on jaloin toiveemme.“

Samaa linjaa kävelee Erdogan jo pitkään. Vuonna 1994 Erdogan oli Istanbulin ylipormestari ja sanoi: „Maallistunut ja muslimi ei voi olla samaan aikaan.“

Eräässä haastattelussa turkkilaiselle Milliyet – lehdelle Erdogan tokaisi EU:n suhteesta muslimeihin: „EU on kristittyjen liitto, jossa turkkilaisilla ei ole mitään tekemistä!“

Erdogan on pian saavuttanut tavoitteensa piemeimmän islamistisen fasismin juuren. Tämän hän ennusti jo vuonna 1998 ja sai tuolloin 10 kuukauden vankilatuomion. „Demokratia on juna jolla päästään ylös maaliin. Moskeijat on meidän kasarmit. Minaretit ovat meidän kiväärit ja niiden kupolit kypärämme, sekä uskovaiset ovat sotilaamme.“

Selvemmin ei tuota voi Islamfasistisen aatteen militäärisiä juuria paljastaa.

Tuolloin 1998 oli Turkin perustuslakituomioistuin kieltänyt hänen puolueensa, koska se miellettiin Jihadin ja sharia-lain kannattajaksi, eikä se sopinut tuolloisen Turkin perustuslainkirjaimeen, joka erottaa uskonnon ja valtion. Nyt 20 vuotta myöhemmin Erdogan on nostanut itsensä demokratian kautta kohti islamfasistisen valtion itsevaltiuutta.

Erdoganin suunnitelmissa ei ole pelkästään oman maan islamfasistinen hallitseminen, vaan myös valloitukset. Jo vuonna 2010 Istanbulissa ja useasti tämän jälkeen on Erdogan kertonut avoimesti suunnitelmistaan. Ohessa muutama karttahahmotelma erilähteistä kerättynä, joista saa ainakin ohjeistavan käsityksen Erdoganin mielettömyydestä.

Puheessaan vuonna 2010 Erdogan kuulutti kaikkia ulkoturkkilaisia liittymään yhteen ja „rokottamaan“ ympäristönsä turkkilaisuudella. Turkkilainen Eurooppa olisi asetettava tavoitteeksi. Erdogaanin suuruudenhulluuden rajat tulee hyvin esiin näissä „uusottomanian Sulttaani“ – haaveissa.

 

Saksan tila näyttää huolestuttavimmalta kolmen miljoonan turkkilaisen määrällä. Tätä huolta ei huojenna Turkin poliitikoiden lausumat Hollannin mellakoiden jälkeen sekä erään Erdogan läheisen lehden kirjoittamat otsikot: „Hollannilla on 48.000 miehen armeija. Meillä on 400.000 turkkilaista Hollanissa.“

Turkin ulkoministeri Mevlüt Çavuşoğlu, Turkin perheministeri Fatma Betül Sayan Kaya,ja Turkin presidentti Erdogan kertovat kauhistelevansa ja tuomitsevansa Hollannin poliisin toimet Turkin kansalaisia vastaan CCNTürk – kanavalla. Hollannin poliisi käytti hevosia, vesitykkejä ja poliisikoiria turkkilaisten mellakoiden lopettamiseen. Tämä tapahtui Turkin suurlähetystön läheisyydessä Amsterdamissa, johon levottomuudet levisivät Rotterdamista perheministerin ”person non grata” – julistuksen jälkeen..

Turkkilaiset lietsovat vihaa koko Eurooppaa kohtaan ja tällä ei ole mitään tekemistä Turkin kansanäänestyksen kanssa. Tarkoituksena on luoda mieletön raivo ulkoturkkilaisien keskuuteen.

Mitä seuraavaksi ?

Kohta alkaa uusi aikakausi. Kultakannan, monarkian aika, joka aloittaa nykyisen sosialismin kasaan kuihtumisen. Ensin meidän on päästävä eroon tämän hetken korroptoituneesta itsekkäästä poliittisesta hyvä veli systeemistä.

Turkki saataa olla ratkaisu meidän poliittisiin ongelmiin. Tämän vaihtoehdon ymmärtämisen kautta on helppo ymmärtää miksi nykyinen EU-orientoitunut puoluemafia haluaisi Erdoganin Turkin EU-jäseneksi.

Turkin ongelmat ovat siirtyneet Eurooppaan pakolaisvirran mukana, mutta tähän päivään mennessä se ei ole vielä kaatanut puoluemafian johtamaa finanssikaaosta. Tämän kriittisen pisteen saavuttamisessa Erdoganin Turkilla on avaimet käsissään………

 

Auttaako Turkki kaatamaan mädättyneen lännen vai onko Erdogan vain yksi osa isompaa palapeliä, joka muuttaa maailman järjestystä kohti joidenkin haluamaa ja joidenkin pelkäämää muotoa ?