Blogit

ESITUTKINTAJOHTAJA OTTAA LAASTARIN SUUN EDESTÄ MAAHANMUUTTORIKOLLISUUDESTA

Facebook kirjoituksessa tekee eräs esitutkintajohtaja kerralla selväksi,i mitä se on, mitä on tapahtumassa ruotsissa ja on annettu tapahtua jo vuosikymmeniä taaksepäin – sillä aikaa kun poliitikot ja sekalaiset tyrkyttäjät haluavat uskotella meille, että ruotsi ei koskaan ole ollut turvallisempi.

Malmö, tämä ruotsin monikulttuurisuuden kruunun jalokivi, on käytännössä muuttunut laittomaksi maaksi missä poliisit putoavat polvilleen. Sama koskee myöskin osia Göteborgista ja Tukholmasta. Tämä maahan tuotu rikollisuus kuluttaa yhteiskunnan resursseja ja poliitikot tekevät juuri sitä, mitä he väittävät olevansa vastaan – asettamalla ryhmät ryhmiä vastaan.

Meillä on nyt käytännön kokemus siitä, että monikulttuurinen yhteiskunta ei toimi, eritoteen ei se variantti jonka ruotsi on valinnut: aivan viime aikoihin saakka olemattomilla rajoilla ja pienen pieni minoriteetti on ollut oikeita pakolaisia ja yhtä pieni minoriteetti on voinut esittää jonkinlaisen henkilötodistuksen.

Esitutkintajohtaja on toimessa Örebrossa ja aloittaa oman kirjoituksensa sillä, että hän ”on niin perkeleen väsynyt” ja tekee selväksi, että sen minkä hän tulee kirjoittamaan, ei ole poliittisesti korrektia – mutta siitä minä paskat välitän”.

” Se, minkä tulen esiin tuomaan veronmaksajille, on kielletty esiin tuomasta meiltä valtion työntekijöiltä. Se tekee esteen karriäärin etenemiselle ja henkilökohtaisesti mahdollista palkatta jäämistä. Vaikkakin se on totta. Minä paskat välitän kaikesta tästä, jään pian joka tapauksessa eläkkeelle 47-vuoden jälkeen tässä työssä. Minä tulen nyt ja joka viikko tästä eteenpäin selvittämään tarkalleen sen, minkälaiset toimet minua tutkinnanjohtajana törkeiden rikosten osastolla poliisissa työllistää Örebrossa. Se ei tule olemaan harmoniassa Brå:n käsityksen tai toisten vasemmistovinkattujen kriminologien käsitysten kanssa yleisissä debateissa.”

”Meidän eläkeläisemme putoaa polvilleen, koulut ovat yhtä kaaosta, sairaanhoito on yhtä helvettiä, poliisi on totaalisesti hajonnut jne. jne. Kaikki tietävät miksi, mutta kukaan ei uskalla sanoa syytä sille siksi, että Ruotsi on aina elänyt käsityksessä, jossa upea loistelias yhteiskunta, jolla on loppumattomat resurssit olemaan kärkipäässä, kun on kysymyksessä on se, että olemme se ainoa poliittisesti korrekti mahdollisuus toimimattomalle maailmalle, joka laittaa itsensä solmuun, tuhoavalla käytöksellä erilaisten uskontojen nimissä”.

”Nyt lähdemme liikkeelle. Tätä olen tehnyt maanantaista – perjantaihin tällä viikolla: Raiskaus, raiskaus, törkeä raiskaus, kimpipuunkäyntiraiskaus, kiristys, kiristys, puuttuminen oikeusasiaan, laiton uhkailu, väkivaltaa poliisia kohtaan, poliisin uhkailu, huumausainerikos, törkeä huumausainerikos, murhayritys, raiskaus taas, kiristys taas ja pahoinpitely”.

”Epäillyt tekijät: Ali Mohamad, Mohamad, Mohamad, Mohammed Ali, taas, taas, taas Christoffer….mitä onko se totta. Kyllä yksi ruotsalainen nimi pääsi livahtamaan sisään huumerikoksen sivutuotteena, Mohammed, Mohamod Ali, taas ja taas”.

”Maat jotka edustavat viikon kaikkia rikoksia: Irak, Irak, Turkki, Syyria, Afganistania, Somalia, Somalia, Syyria taas, Somalia, tuntematon maa, tuntematon maa, Ruotsi. Puolia näistä epäillyistä emme voi tietää varmuudella, sen takia kun heillä ei ole minkäänlaista pätevää paperia. Mikä useimmiten tarkoittaa sitä, että ne valehtelevat kansalaisuutensa ja identiteettinsä”.

Nyt puhumme vain Örebron kunnasta. Ja nämä rikokset vievät meidän tutkintakapasiteettimme 100%.

Tällaiselta tämä siis näyttää ja on näyttänyt viimeiset 10 – 15-vuotta.

Fb kirjoitus jota Nerikes Allehanda kutsuu ”kiihottavaksi kirjoitukseksi” tulee nyt johtamaan esitutkintajahtiojan ilmiantoon yleiselle syyttäjälle. He ovat myöskin haastatelleet Jerzy Sarneckia, joka on sitä mieltä, että Fb-kirjoitus on ”yksisilmäisen kannanotto”.

Avpixlat

  • 579
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement