Blogit

EU-parlamentaarikot: 59 miljoonaa maahanmuuttajaa Eurooppaan kuuden vuoden sisällä

Brittien naispuolinen EU-parlamentaarikko astuu julkisuuteen ja varoittaa, että YK:n maahanmuuttosopimus tulee johtamaan suuriin muuttovirtauksiin kohti Eurooppaa – lähemmäs 59:ään miljoonaan maahanmuuttajaan lähimmän kuuden vuoden aikajaksolla.

10 joulukuuta YK ottaa käyttöön ”Global Compakct for Safe, Orderly an Regular Migration:in”. Raamisopimuksen päätavoitteena on romuttaa maahanmuuton kansalliset esteet ja luoda uusia reittejä maahanmuutolle. Seuraamuksia tultaisiin asettamaan medioita vastaan, jotka kritisoisivat liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa. Ruotsin hallitus on jo päättänyt allekirjoittaa sopimuksen.

Ison-Britannian EU-parlamentaarikko, Janice Atkinson, ilmaisee YiuTube-videossaan huolensa YK:n maahanmuuttosopimuksesta ja vetoaa ihmisiä vaatimaan, että heidän johtajansa kieltäytyisivät allekirjoittamaan sopimuksen.
-Jos luulette, että hallitsette maanne rajoja, mietikääpä uudelleen. Tämä raamisopimus tukee EU:n ja YK:n päämäärrää täyttää maamme maahanmuuttajilla, tarkemmin sanottuna, 59:lla miljoonalla maahanmuuttajalla vuoteen 2025 mennessä, siis ainoastaan kuudessa vuodessa, sanoo Atkinson.

”Massamaahanmuuttoa tarvitaan”

Atkinson uskoo, että raamisopimuksen puolestapuhujat näkevät sen välttämättömänä ratkaisuna sille, että Eurooppa voisi pystyä poistamaan probleeman etnisen väestön syntyvyysongelmista, joka johtaisi siihen, että työikäisten ihmisten määrä lisääntyisi samassa suhteessa ikääntyvien ihmisten osuuden kanssa.

Brittiparlamentaarikko jatkaa sillä, että selittää siitä, että raamisopimuksen hyväksyminen vaikuttaa Euroopan kulttuuriin ja identiteettiin perusteellisesti. Se, että kritisoidaan massamaahanmuuttoa, se tullaan kriminalisoimaan ja mediaraportointi aiheesta tullaan vaientamaan.
-Voit sano hei vaan demokratialle ja omalle elämäntavallesi.

Useat kritisoivat sopimusta

Myöskin useat muut EU-parlamentaarikot ilmaisevat huolensa YK:n maahanmuuttosopimuksesta. Marcel de Graaf, Hollannista, uskoo, että sopimus hyväksytään lainsäädännön kehittämiseksi ja sopeuttamiseksi massamaahanmuuton kritiikkiä vastaan. Se, että kritisoidaan massamaahanmuuttoa tullaan kriminalisoimaan ja tarkoittaa sitä, että sinulla on riski joutua vankilaan, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.


-Sopimus on keino laillistaa massamaahanmuutto, sekä sopimus tunnustaa maahanmuuton ihmisoikeudeksi, selittä de Graaf.

Samnytt