Blogit

Facebook Suomi kyttää jouluaattonakin!

Mauri Peltokangas (ps.)

Sain ilokseni jouluaattona klo 19 Facebookiin 30 päivän julkaisukiellon vuonna 2015 julkaisemastani kuvasta, joka oli jaettu vain kavereille. Kuva oli ”suo, kuokka ja Jussi”. Saatesanoina käytin ”Näillä mennään”  ja perään hymiö. Samana iltana klo 22:20 ilmoitettiin uusista yhteisönormeja rikkovista julkaisuista vuodelta 2015.

On mielestäni aika sairas ihminen, joka penkoo Facebook-julkaisuja jouluaattona 2018 ja yrittää löytää neljä vuotta vanhoista julkaisuista jotain bannaamiseen oikeuttavaa, ja kun ei löydä, bannaa jostain kuvasta huvikseen. Samaan aikaan Facebook on pullollaan päitä roikottavien discoläpsyttelyeläinten ja monikulttuuriraiskaajien päivityksiä ja tappouhkailuja kristittyjä ja vähemmistöjä kohtaan – ne eivät riko Facebookin yhteisönormeja. Herää kysymys kuinka sairasta porukkaa tai mikä helkkarin ”bin Laden” siellä komerossa istuu moderoimassa ihmisten tavallisia mielipiteitä ja julkaisuja?

On huolestuttavaa, että Suomen viranomainen ei evää heilauta, vaikka parasta aikaa on käynnissä historiamme suurin vaaleihinvaikuttamiskampanja. Monikansallisen yhtiön Suomen moderaatio hyökkää jatkumona yhden puolueen kansanedustajaehdokkaiden kimppuun. Poliittinen ajojahti on silmin nähtävissä, mutta viranomainen ei välitä paskaakaan.

Sanon nyt suoraan, että nuo Facebookin kyttäämisduunissa olevat ihmisrauniot ansaitsevat lämpimän  säälin meiltä kaikilta. Miettikää nyt millainen työ! Istut jouluaattoyönä koneella kyttäämässä persujen kansanedustajaehdokkaiden neljä vuotta vanhoja julkaisuja. On muistettava, että muita puolueita ei hutkita, julkaisivat niiden edustajaehdokkaat mitä tahansa.

Me kaikki tiedämme, että jossain vaiheessa tulee joku, joka avaa, miksi ja millä ohjeilla näitä julkaisukieltoja Suomessa jaettiin. Siihen saakka ollaan Facebookin osalta Suomessa anonyymien ituhippien armoilla kaikki tyynni.

Nyt rallattelen pitkät jokaiselle Facebookin moderaatiokomerossa killistelevälle sananvapauttamme rajoittavalle bannikiimaiselle ja lähetän terveiseni noiden komerokyylääjien ystävälle, Suomen vihapuhepoliisille. Tehkääpä aikanne kuluksi ja verovarojen vastineeksi jotain järkevääkin – mummojen pidättäminen sanasta ”vilttipää” on aika saatanan lapsellista touhua aikuisilta virkamiehiltä ja naisilta. Etsikää nuo komerossa olevat ituhipit. Sieltä se todellinen viha ja vihapuhe kumpuaa, ei meiltä tavallisilta päivänvalossa kulkevilta veroa maksavilta realisteilta!

Parasta onnea ja menestystä vuodelle 2019 Verkkolehti Kansalaisen lukijoille.

 

Mauri Peltokangas on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Vaasan vaalipiirissä, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokankaan tukiyhdistys: vaalitukitili FI82 5513 0620 0198 27

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava