Blogit

FaktaBarbaari: haitallinen ja haitaton maahanmuutto

Maahanmuutto voidaan jakaa haitalliseen ja haitattomaan tyyppiin. Hyödyllistä maahanmuuttoa voi esiintyä kyllä yksilötasolla, muttei käytännössä laajemmalla kollektiivisella tasolla – se nimittäin edellyttäisi, että kokonainen väestöryhmä olisi rikollisuudeltaan kantaväestöä alempi sekä työllisyysasteeltaan ja tulotasoltaan kantaväestöä korkeampi.

Ratkaisu on helppo: suljetaan haitallisen maahanmuuton käyttämä ohituskaista eli turvapaikanhakujärjestelmä ja jatketaan haitattoman maahanmuuton linjalla ulkomaalaislain pohjalta.

Hädänalaisia pitää tietenkin auttaa, mutta heitä ei mitenkään auta se, että tänne siirretään muutama tuhat rikasta ja röyhkeää eliittimaskottia syrjäytymään työttöminä, radikalisoitumaan ja kriminalisoitumaan, samalla kun ne oikeasti hädänalaiset ihmiset viruvat pakolaisleireillä.

Lähtöalueiden lähellä voidaan auttaa 33-kertaista määrää ihmisiä verrattuna siihen, mitä voidaan auttaa tänne siirtämällä. Eikö siis kannattaisi auttaa 200 000 ihmistä samalla rahalla, jolla nyt autetaan vain 6 000 ihmistä? Miksi halutaan auttaa vain niitä hyväosaisia elintasosiirtolaisia, joilla on varaa maksaa ihmissalakuljettajille?

Jos ihmisellä on varaa maksaa ihmissalakuljettajille, hänen kuuluisi käyttää laillisen siirtolaisuuden kanavaa ulkomaalaislain mukaisesti eikä väärinkäyttää hädänalaisille tarkoitettua ohituskaistaa. Nykyisellään ainoat, jotka pystyvät käyttämään turvapaikanhakujärjestelmää, ovat sen väärinkäyttäjät! Järjestelmä ei selvästikään toimi, eikä se hyödytä ketään muita kuin rikollisjärjestöjä.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan