Blogit

GCM – ai jaa, mitä siitä?

GCM sopimus on herättänyt laajaa keskustelua Euroopassa ja on jo monia järkeviä maita, jotka ovat kieltäytyneen kirjoittamasta alle moista itsemurhasopimusta. Ruotsi ja Suomi tuntuvat olevan täällä EU-jäsenmaiden peräkamaripoikina ja mielenkiinto sopimuksesta tuntuu olevan melko vähäinen. Koska valtamediat eivät kerro tästä itsemurhasopimuksesta halaistua sanakaan ja hallituksetkin haluaisivat suhmuroida sen läpi, ilman eduskuntakäsittelyä. Tässä vaiheessa herääkin kysymys siitä, onko ihmiset todella niin välinpitämättömiä ja esimerkiksi suomessa, uskovat sokeasti Iltalehden juttuun, että eihän se ole edes sitova?

Ikävintä tässä on taas se, että kun vaihtoehtomediat nostavat jutun tapetille, niin silloin voidaan syyttää, että nämä on taas tämän äärioikeistolaisten kansallismielisten propagandaa ja nk. ”fake news”. Ja varmaan sellaisena se yritetään viedä läpi, vaikkakin jo useampi EU:n jäsenvaltio on sanoutunut irti siitä, samoin kuin USA. Trumpista kirjoitetaan palstametreittäin joka päivä ja aina negatiivisessa hengessä, mutta tämän sopimuksen tiimoilta ei edes ruotsin mediat ole nostaneet hänen rasistista kantaansa esille.

Suomessa asuu reilut 5,5 miljoona asukasta vähintäänkin ja nimikeräyslistaan, joka kiertää tätä sopimuksen allekirjoittamista vastaan, on tällä hetkellä allekirjoittanut puoli prosenttia kansalaisista, siis PUOLI prosenttia ainoastaan. Aikaa on todella vähän, koska sopimusta pidettiin salassa mahdollisimman kauan ja siitä ei ilmeisesti, niin suomen kuin ruotsinkaan hallitusten toimesta, tulla tekemään koko kansalle ymmärrettäviä käännöksiä. Tai jos tullaankin, niin se tapahtuu aivan loppumetreillä, taikka sitten allekirjoittamisen jälkeen. Ja taas sitten päästään vetoamaan, kansalle haitallisissa päätöksissä siihen, että kun meillä on kansainväliset sopimukset, mitkä velvoittavat.

Muutamat vaihtoehtomediat ovat käyttäneet aikaansa ja resurssejaan, mikä tarkoittaa ilmaista talkootyötä,siihen että ovat kääntäneet sopimuksesta kaikkein haitallisimpia osia teille luettavaksi. Tuntuu todella surkuhupaiselta todeta se, että ihmiset eivät viitsi tai jaksa, koska jutut on hieman pitempiä kuin kymmenen lausetta, lukea tai ymmärtää lukemaansa, koska syntyy väittelyä lillukan varsista ja näin ollen, nämä alan ”todelliset ammattilaiset kieliopissa” löytävät niistä pilkkuvirheitä mieluimmin, kuin ymmärtäväisivät asian ytimen.

Näin siis taas kerran kansa, mitä ilmeisemmin, hyväksyy tämän sopimuksen allekirjoitettavaksi. Mitkä mahtaa olla ne selitykset sen jälkeen, kun tätä ei velvoittavaa sopimusta aletaan toteuttaa? Alkaako kansa vasta sitten kyselemään, kun on muutama satatuhatta maahanmuuttajaa marssinut maahan kyselemään Kella-Gouldin perään ja eläkeläisiltä, vammaisilta, vähävaraisilta ja työttömiltä on leikattu toimeentulo kehitysmaiden tasolle, että mites se nyt näin kävi? Kansaa pidetään idiootteina ja siksi vaaliteemaksi suunnitellaan ilmastonmuutosta. Juuri siksi, että sillä toteutetaan, kunhan vaan saadaan riittävä määrä kansainvälisiä tietäjiä väittää, ettei Afrikassa voi enää asua ja siksi muutama sata miljoonaa afrikkalaista on otettava Eurooppaan.

Kansalla olisi varmaan aika alkaa käyttämään niitä kuuluisia munuaisiaan siellä pääkopan sisällä ja ennen kaikke alkaa ajattelemaan ihan itse. Ja mikäli et halua tehdä sitä, niin siellä pääkopan sisällä olevia aivoja voidaan hyvällä syyllä kutsua munuaisiksi, sillä keltaisen nestteen tuotto siellä täytyy olla melkoista. Ei mulla muuta.

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa