Blogit

GCM-sopimus on Troijan hevonen

Mauri Peltokangas.

Ministeri Kai Mykkänen meni ja kusi omaa kansaa silmille GCM- henkeen. Jokainen GCM- sopimuksen lukenut ymmärtää, että se on selvääkin selvempi Troijan hevonen.

Sopimus, jota esimerkiksi ministeri Timo Soini ei halunnut tai ymmärtämättömyyttään osannut tulkita Suomelle haitalliseksi, on jokaisen lukutaitoisen Suomen etua ajattelevan tulkittavissa erittäin haitalliseksi. Päivä päivältä enemmän ihmettelen Soinin kykyä pokkana painaa kaikki se lokaviemäriin, mikä joskus oli miehelle (muka) tärkeää.

Ministeri Kai Mykkänen pääsi nyt aitiopaikalle hakkaamaan kansan tahtoa vastaan.  Hän meni kuin menikin ja kusi hymyillen suoraan oman kansansa silmille hyväksyessään kymmeniin velvoitteisiin maamme sitovan sopimuksen.

On ennalta varmaa, että ei mene kauan, kun YK alkaa vaatia pakolaisvirtojen kasvaessa Suomelta sopimuksen mukaista toimintaa. Meidän on tuon sopimuksen nojalla avattava rajamme vieläkin avoimemmaksi. Tuon kaltainen toiminta taas lisää varmasti Oulun joukkoraiskauksen ja kymmenien muiden kamalien tapahtumien todennäköisyyttä koko maassa. Vastuuta nämä isänmaalleen niljakkaat ministerit eivät tunnu tuntevan mistään!

GCM siis on ja pysyy. Seuraavaksi mitä? En enää ihmettele juuri mitään, koska kun luotettavaksi (ministerin vaatimustaso nimitettäessä) luokiteltu suomalainen kusee omaa kansaansa raskaasti silmään, on kansan vaikea luottaa politiikkaan.

Edellä mainitusta syystä politiikan kulttuuri pitää Suomessa muuttaa täysin. Asiat on tuotava kabineteista kansan korville valmisteluvaiheessa. Ja kyllä! kunnon debatti on aina poikaa! Keskustelutaso on syytä muuttaa täysin. ”On vastakkainasettelun aika, koska asiat ovat vastakkain”.

Kansan tulee saada tieto vireillä olevista koko kansaa koskettavista asioista hyvissä ajoin, peittelemättöminä. Kansa päättää, onko tulevissa vaaleissa viisasta ”potkia perseelle” takahuoneissa myhäileviä, kansaa kyykyttäviä rötösherroja. Niitä ministeriaitiossa ja eduskunnassa liberaalien tuoleilla aina oppositioon saakka riittää.

Irwin soimaan ja odottelemaan seuraavaa kusetusta. Kauhulla odotan, mitä Suomelle haitallista nuo maansamyyjät vielä keksivätkään ennen vaaleja.

 

Mauri Peltokangas on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Keski-Pohjanmaalla, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement