Blogit

Haittamaahanmuutto ja raiskausaalto

Mauri Peltokangas (ps.)

Vielä hetki sitten Alexander Stubb huusi maailmalle, että ”monikulttuurisuus on rikkautta” eikä hänellä muuta! Tämän päivän monikulttuurisesti rikastuneessa Suomessa keskimäärin viisi suomalaista lasta kokee joka päivä Stubbin ”monikulttuurista rikkautta” tullessaan raiskatuksi.

En voi mitenkään ymmärtää vaihtoehtoa, että esimerkiksi kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut kulkee enää minuuttiakaan vapaasti kansamme keskuudessa.
Suomessa on ollut jo pitkään meneillään raiskausepidemia, jota on poliisin ja sisäministeriön taholta piiloteltu. Uutisointi ja tarpeelliset varoitukset ovat jääneet tekemättä. En voi enempää halveksia sisäministeriön tiedotusvastaavien tai ministerin touhua! Toivoisin, että Suomessa olisi viranomaistaho, joka voisi langettaa välittömästi tuomion sisäministeriön niille virkaa tekeville, joiden vastuulla tämä järkyttävä, tiedossa olleen raiskausaallon salailu on ollut.

On selvää, että niin kauan lapsiamme raiskataan ja läheistemme ympärillä vaanii kurkunleikkaajakultti, kunnes kaikki kymmenet tuhannet anonyymit poistetaan maastamme tai vaihtoehtoisesti suljetaan tavalla tai toisella yhteiskunnan ulkopuolelle. En voi mitenkään ymmärtää vaihtoehtoa, että esimerkiksi kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut kulkee enää minuuttiakaan vapaasti kansamme keskuudessa.

Poliitikkojen saamattomuus on Suomessa yltänyt universumin huipulle! Yhtään mitään ei tapahdu, vaikka heikompiin ja herkimpiin kohdistuu järkyttäviä, sairaita tekoja! Kuullaan vaan voivottelua ja pöllämystyneitä idioottimaisia puheita.

Silmissäni arvoton ministeri Kai Mykkänen! Yksi puhelu pelastaa lapset monikulttuurisen rikkauden raiskausaallon karmeudelta, soita se nyt jo, saatanan tunari!

Jos et osaa tai tiedä minne ja mitä pitää soittaa, soita minulle, neuvon kyllä mielelläni.

 

Mauri Peltokangas on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Vaasan vaalipiirissä, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokankaan tukiyhdistys: vaalitukitili FI82 5513 0620 0198 27

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava