Blogit

Hassanin huono päivä: Veti pistoolin esiin poliisia vastaan ja uhkasi ”nussia”poliisin vaimon lasta Rustakaupassa

Hassan aikoi ainoastaan mennä Rustaan ja ostaa sieltä maton – mutta päivä päättyi siihen, että häntä jahdattiin poliisihelikopterilla ja hänet pidätettiin dramaattisella tavalla. Hän oli sitä ennen uhannut poliisia pistoolilla ja tämän lisäksi sylkenyt poliisin vaimoa kasvoihin, sekä uhannut ”nussia” heidän lastaan. Aikaisemmin veti hän aseensa esille myöskin kahta tietyöntekijää vastaan.
-Vitun poliisi! Vitun Ruotsi!, karjui Hassan.

2 elokuuta 2018 oli poliisi yhdessä vaimonsa kanssa matkalla Svågertorpin Rustakappaa Malmössä, kun Hassan tuli omalla autollaan ajaen. Tämä 27-vuotias arabi pysäköi väärin siten, että asetti autonsa ajosuuntaa vastaan sisäänkäynnin ulkopuolella suojatielle.

Kun poliisi ja hänen vaimonsa, yhdessä muiden parkkialueella olleiden henkilöiden kanssa, yritti opastaa Hassania, huitaisi hän vain kädellään heitä kohti ja meni sisälle kauppaan. Poliisi meni hänen perässään kauppaan ja pyysi häntä jälleen siirtämään auton pois, kun he seisoivat lähellä kassaa, jolla oli pitkä jono.

Silloin vastasi Hassan: ”Mitä sinä haluat, sinä et tule sanomaan minulle, mitä minä saan tehdä”. Poliisin vaimo selitti, että hän voisi pitää mattoa, jonka arabia aikoi ostaa sillä aikaa kun hän menisi ulos ja siirtäisi autonsa.
-Sinä ruotsalainen vittu, huora! Minä aion nussia sinua ja sinun lastasi!, karjaisi Hassan silloin.

Hän selitti myöskin, että ainoastaan naisen mies sai puhua hänelle. Nainen sylkäisi silloin 27-vuotiasta niskaan, johon Hassan vastasi sylkäisemällä kaksi kertaa päin hänen kasvojaan.

Tämän jälkeen juoksi 27-vuotias ulos kaupasta, mutta poliisi tuli perässä ja sai otteen hänen niskastaan. He kaatuivat maahan ja nousivat ylös, jonka jälkeen Hassan alkoi heitellä kiviä poliisia kohti. Yksi kivistä osui poliisia niskaan ja silloin hän myöskin itse otti kiven itsepuolustuksekseen ja sanoi arabille, että hän oli poliisi ja, että Hassan olisi pidätetty.

Mutta Hassan vain virnuili ja meni autolleen. Poliisi, joka ei pystynyt juoksemaan selkävaivojensa takia, soitti poliisiviranomaisille ja selitti tilanteen. 27-vuotias ajoi vähän matkan päähän, mutta kääntyi äkkiä ja ajoi nopeasti takaisin poliisia ja tämän vaimoa kohti. Kun hän oli tullut heidän lähelleen, ajoi hän hitaasti heidän ohitseen, kohotti käsivarttaan ja tähtäsi pistoolilla pariskuntaa kohti ja hymyili vaisusti.

Molemmat pelästyivät valtavasti ja vaimo alkoi täristä.
-Koska minä päivittäin työskentelen murhien kanssa Malmössä, niin minä tiedän, kuinka vähän tarvitaan jollekin siihen, että he käyttävät pistooliaan. Minä olin suojaamaton myöskin sillä lailla kun olin puettuna ja en voinut suojella itseäni taikka vaimoani. Minä en ole kokenut sitä, että joku osoittaa pistoolilla minua sen 28:san vuoden aikana, jonka olen työskennellyt poliisina, sano poliisi oikeudenkäynnin aikana.

Kun poliisi ja hänen vaimonsa olivat seisoneet muutaman minuutin autonsa luona, lensi jälleen kiviä heitä kohti. Se osoittautui jälleen Hassaniksi, joka seisoi erään auton takana, heittellen heitä jälleen kivillä. Poliisi sanoi jälleen Hassanille, että hänet oli pidätetty. Siihen vastasi 27-vuotias ainoastaan: ”tule sitten, tule sitten” ja kääntyi sen jälkeen ympäri ja lähti menemään kaupan takana olevalle kujalle.

Poliisi oli jo silloin lähettänyt paikalle radioauton ja helikopterin Hassanin perään, joka otettiin kiinni myöhemmin samana päivänä Hylliestä, sen jälkeen kun hänen Fiatinsa oli löytynyt.

Samanlainen tapaus oli sattunut paria kuukautta aikaisemmin, tarkemmin 31 toukokuuta 2018 Arlövissä. Hassan oli matkalla kahden pienen lapsensa kanssa esikouluun, kun hän törmäsi tietyöläisiin matkan varrella, joiden kanssa hän alkoi riitelemään.

Tietyöläiset kehottivat häntä kääntymään kunnan puoleen, jos hänellä oli jotain valittamista.
-Vitun Ruotsi! Vitun poliisi!, vastasi Hassan.

Tämän jälkeen arabi selitti, että hän tulisi ampumaan tietyöntekijöitä päähän ja kaivoi esiin pistoolin housunkauluksen alta. Sen jälkeen hän palasi takaisin autolleen ja jatkoi matkaansa. Kumpikin työntekijä ilmoitti myöhemmin tapauksen työnjohdolle, koska he ottivat uhkauksen tosissaan ja olivat kauhusta aivan jäykkinä. He eivät tehneet itse ilmoitusta poliisille, mutta poliisi otti heihin yhteyttä joka tapauksessa.

27-vuotias kiistää myöskin sen, että hän olisi uhkaillut tai heilutellut pistoolia heidän edessään, kirjoitti Expressen silloin, kun hänet haastettiin.

Kotietsintä osoitti, että pistoolit jotka hänellä olivat, olivat ilmapistooleja.

Julkiset asiakirjat osoittavat, että Hassan on syntynyt 1991 ja on Tanskan kansalainen. Hänen rikosrekisteristään löytyy seitsemän merkintää. Tanskan rikosrekisteri osoittaa osia tuomioista pitemmältä menneisyydestä.

6 syyskuuta 2018, ilmoitti Malmön käräjäoikeus tuomion. Hassan tuomitaan pahoinpitelystä, kahdesta laittomasta uhkauksesta, yrityksestä käyttää väkivaltaa virkamiestä vastaan, törkeästä virkamiehen uhkailusta ja vähäisestä huumerikoksesta. Rangaistukseksi tuli vuosi ja neljä kuukautta vankeutta. Hänen tulee myöskin maksaa vahingonkorvauksia 15.000 kruunua poliisin vaimolle, 20.000 kruunua poliisille ja 15.000 kruunua toiselle tietyöntekijälle.

Artikkelissa käytetty nimi Hassan, on todellisuudessa jotain aivan muuta.

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa