Blogit

Helsinki eriytyy etnisesti, tästä ei hyvää seuraa

Vuosaari. Kuva muokattu lähteestä Eduard47 / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0
Suomeen on päästetty, ja päästetään edelleen, tuhansia nuoria miehiä Lähi-idästä ja Afrikasta vuosittain. Tulijavirta etelästä ei tyrehdy, koska ilmainen asunto, ilmainen raha ja ilmaiset lihapadat houkuttelevat yhä useamman lähtemään liikkeelle kohti pohjoista.

Työperäistä maahanmuuttoa tämä ei ole. Koska tulijat ovat lähtöisin suurista kaupungeista kotimaissaan, haluavat he sijoittua myös Suomessa suuriin kaupunkeihin. On siis turha luulla, että etninen jakautuminen menisi tasaisesti. Eikä tämä muutenkaan ole kestävää kehitystä.

Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu ottavat pakolla vastaan toimettomat nuoret miehet. Lopputulos näkyy oheisesta kuvasta; toimettomia miesryhmiä notkuu asemilla, nuorisotaloilla ja ostareilla. Jokainen täyspäinen ymmärtää, että tästä ei mitään hyvää seuraa.

Olemme hankkimassa itsellemme ongelmia, joista emme pääse eroon kuin pysäyttämällä tämän erittäin vinoon menevän väestökehityksen. Se toinen vaihtoehto on, että näiden miesten lähtömaiden kulttuurit kaikkine ongelmineen siirtyvät myös Suomeen. Eikä se ole minkäänlaista rikkautta.

Poliitikot, jotka tätä ongelmaa eivät myönnä, eivätkä ongelmalle mitään tee, toimivat vastuuttomasti kantasuomalaisia kohtaan.


Veikko Vallin (ps)

Tampereen valtuuston ja kaupunginhallituksen jäsen, yrittäjä

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa