Blogit

Herätkää jo, vihreät typerykset!

Vihreiden Katja Mannerström toistelee perinteisiä suvakkityperyyksiä (Uusi Suomi 30.9.2017). On valitettavaa, etteivät nämä aivopestyt rassukat kykene lainkaan vastaanottamaan heille monesta tuutista toitotettuja argumentteja.

  ”Vihreiden turvapaikkapoliittista linjatyöryhmää vetänyt Katja Mannerström sanoo Uudelle Suomelle, että vihreät linjaa pikakäännytyksistä tismalleen päinvastoin kuin keskusta. Vihreät julkisti oman linjapaperinsa viime viikolla. – – Vihreät pitää keskustan turvapaikkalinjausta pikakäännytyksistä järjettömänä.”

Kyllä se on päinvastoin Vihreiden linja, joka tässä on täysin järjetön. Nyrkkisääntö keskustelussa aina ja kaikkialla näyttää olevan, että maahanmuuttokriittiset perustelevat kantaansa järkiargumentein, maahanmuuttokritiikittömät puolestaan perustelemattomalla ideologisella paasauksella.

 

”Eihän sodista ja ilmastonmuutoksesta johtuva pakolaisuus katoa mihinkään sillä, että ihmisiä käännytetään Suomen rajalta Ruotsiin.”

Ei Suomeen asti tule sota- ja ilmastopakolaisia vaan elintasosiirtolaisia eli juhlapaikanhakijoita. Mikä muu heidät saisi kulkemaan monen turvallisen maan läpi kuin Suomen tarjoama vastikkeeton raha? Jos he eivät olisi ilmaisen rahan perässä, he olisivat jääneet tyytyväisinä ensimmäiseen turvalliseen maahan.

Pakolaiset eivät maailmasta tule koskaan katoamaan – eivät vaikka siirtäisimme satoja miljoonia ihmisiä Eurooppaan. Maailman väkiluku nimittäin kasvaa noin yhden prosentin vuosivauhtia, mikä tänä vuonna merkitsee melkein 80 miljoonaa ihmistä enemmän kuin vuosi sitten, ja iso osa tästä tulee juuri niille alueille, joilta pakolaisiksi ja elintasosiirtolaisiksi lähdetään. Ihmisten siirtäminen ei siis ole toimiva keino maailman tilanteen parantamiseen; päinvastoin, sillä lailla vain romahdutetaan nekin maat, joilla toistaiseksi vielä menee hyvin.

 

”Se on todellinen hätäratkaisu, jossa pyritään vain käpertymään omien rajojen sisälle, eikä se ole Suomen edun mukaista millään tavalla.”

Ei kukaan ole käpertymässä omien rajojen sisälle! Käsittämättömän typerä ja virheellinen fraasi. Ei kukaan ole estämässä maahanmuuttoa kokonaan – ainoastaan sulkemassa perusteettoman ohituskaistan, jota väärinkäytetään röyhkeästi. Kun muilta maahanmuuttajilta oleskelulupaan vaaditaan Suomesta myönnetty työ- tai koulutuspaikka, jostain syystä muslimimaalaisilta näitä ei vaadita, vaan taikasana riittää. Se on väärin, koska se asettaa ulkomaalaiset kahteen täysin eriarvoiseen ryhmään.

Suomen edun mukaista ilmeisesti on Vihreiden mielestä siirtää maahan ihmisiä, jotka työllistyvät surkeasti (eli heikentävät taloudellista huoltosuhdetta) ja tekevät valtavan paljon rikoksia suhteessa kantaväestöön? Meidän pitää siis elättää heitä täällä heidän loppuelämänsä, ja siitä kiitokseksi he raiskaavat naisiamme ja ryöstelevät lapsiamme. Jo muutama kymmenentuhatta muslimisiirtolaista riitti lähes tuplaamaan Suomen raiskausluvut! Kyllä, vuonna 2016 ulkomaalaiset tekivät jo lähes yhtä paljon seksuaalirikoksia kuin kantaväestö, ja tämä oli lähes täysin muslimien ansiota.

 

”Mannerström ihmettelee, mitä järkeä olisi tehostaa turvapaikanhakijoiden käännytyksiä esimerkiksi Italiaan ja Kreikkaan, missä jo kamppaillaan liian suuren tulijamäärän kanssa.”

Siksi koko turvapaikkajärjestelmä pitäisikin lopettaa – ei sitä ole tarkoitettu massasiirtolaisuuden kanavaksi. Sentään vihreätkin ymmärtävät, että tulijamäärä voi olla liian suuri. Euroopan ulkorajojen valvonta täytyy saada kuntoon, koska ei kehitysmaiden väestön siirtäminen Eurooppaan johda mihinkään muuhun kuin Euroopan maiden muuttumiseen kehitysmaiksi. Tuskinpa Vihreätkään oikeasti sitä haluavat? He vain eivät tunnu millään tajuavan, että siihen heidän politiikkansa on johtamassa.

 

”Mannerström muistuttaa, että Suomi on ottanut vastaan todella vähän turvapaikanhakijoita verrattuna moniin muihin maihin. Hän peräänkuuluttaa solidaarisuutta.”

Mihin unohtui solidaarisuus omaa kansaanne kohtaan? Kuinka moninkertaiseksi haluatte nostaa vuosittaisen raiskausmäärän, kun tuplaantuminen ei vielä riitä? Montako raiskattua naista ja hyväksikäytettyä lasta on riittävä hinta siitä, että te Vihreät (ja muut maahanmuuttokritiikittömät) saatte tuntea itsenne auttavaisiksi ja hyviksi ihmisiksi? 1 000? 5 000? 10 000? Miksi teitä ei kiinnosta oman kansanne kärsimys vaan ainoastaan ulkomaalaisten kärsimys? Te olette pahimmanlaatuisia rasisteja: teille suomalainen on vähempiarvoinen kuin ulkomaalainen.

Suomi ottaa joka vuosi miljardiluokassa lisää velkaa; silti suomalaisilta leikataan koko ajan lisää. Ainoastaan ulkomaalaisten hyysäämiseen löytyy aina vain lisää rahaa, ja se on väärin. Ei tähän yhtälöön todellakaan sovi surkeasti työllistyvien ulkomaalaisten siirtäminen tänne verovaroilla elätettäviksi. Meidän täytyy valita: joko säilytämme hyvinvointiyhteiskunnan tai sitten siirrämme tänne ulkomaalaisia elätettäviksi – molempia ei ole mahdollista tehdä. Holtiton eli haitallista maahanmuuttoa ylläpitävä maahanmuuttopolitiikka tarkoittaa väkisinkin hyvinvointivaltion alasajoa.

  Miten on ylipäätään mahdollista, että Vihreät ovat niin lyhytnäköisiä, ettei heillä tunnu olevan mitään käsitystä ajamansa politiikan todellisista seurauksista? Miten ideologinen aivopesu voi tehdä ihmisestä niin typerän?

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement