Blogit

Hesarin liberaalitesti on valheellista propagandaa

Helsingin Sanomien nettisivuilla oli 3.5.2018 testi ”Oletko liberaali vai konservatiivi?” Aloitetaan siitä, että oikeastihan liberaali ja konservatiivi eivät edes ole vastakohtia, vaan liberaalin vastakohta on rajoittaja ja konservatiivin vastakohta on uudistaja. Olen aiemmin käsitellyt aihetta, joten nyt riittää esittää esimerkkiväittämät ja niiden sijoittuminen poliittisille akseleille:

”Käsiaseita pitäisi rajoittaa” – rajoittava uudistaja
”Käsiaseita ei pitäisi rajoittaa” – liberaali konservatiivi

”Pakkoruotsi pitäisi poistaa” – liberaali uudistaja
”Pakkoruotsia ei pitäisi poistaa” – rajoittava konservatiivi

”Maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi kiristää” – kansallispainotteinen uudistaja
”Maahanmuuttopolitiikkaa ei pitäisi kiristää” – globaalipainotteinen konservatiivi

”Suomen pitää liittyä NATOon” – globaalipainotteinen uudistaja
”Suomen ei pidä liittyä NATOon” – kansallispainotteinen konservatiivi

Toisin sanoen konservatiivisuus riippuu siitä, halutaanko uudistaa vai ei. Liberaalisuus taas riippuu siitä, halutaanko vapauttaa vai ei. Henkilö voi olla samaan aikaan konservatiivinen ja liberaali, koska nämä eivät ole saman akselin vastakkaisia päitä.

Hesarin liberaalitesti

Viidestä väittämästä peräti kaksi liittyi maahanmuuttoon:

  1. Suomen pitää myöntää nykyistä useammalle ihmiselle turvapaikka (liberaali) – Suomen ei pidä ottaa maahan enää yhtään turvapaikanhakijaa (konservatiivi).
  2. Suomessa tapahtuvien raiskausten ja muiden seksuaalirikosten määrää selittää ennen kaikkea maskuliininen kulttuuri ja vahvemman mielivalta (liberaali) – Suomessa tapahtuvien raiskausten ja muiden seksuaalirikosten määrää selittää ennen kaikkea se, että maahan on otettu liikaa Lähi-idästä ja Afrikasta tulleita nuoria miehiä (konservatiivi).

Ensimmäinen väittämä on siinä mielessä edes oikeilla jäljillä, että konservatiivisuus todella on säilyttävää muutosvastaisuutta. Siksi konservatiivi vastustaa myös väestönvaihtoa eli ulkomaalaisten massasiirtämistä Suomeen. Sen sijaan liberaaliuteen ei suoranaisesti liity millään tavalla se, kuinka monelle annetaan turvapaikka Suomesta. Ihmisoikeuksiin ei kuulu oikeus muuttaa vapaasti haluamaansa maahan – yrittää saa toki, mutta jokainen maa valitsee itse, keitä se ottaa vastaan.

Liberaali pyrkii mahdollisimman suureen vapauteen, joten kukaan, joka kannattaa nykyisenkaltaista humanitaarista maahanmuuttoa, ei oikeasti ole liberaali: muslimimaalaisten joukkosiirtolaisuus lisää erityisesti naisten turvattomuutta sekä suvaitsemattomuutta eriuskoisia, seksuaalivähemmistöjä ja naisten vapautta kohtaan. Tämä on nähty jo ympäri Eurooppaa, missä muslimimaalaisten joukkosiirtolaisuus on lisännyt valtavasti sekä raiskauksia ja seksuaalisia ahdisteluja että viharikoksia homoseksuaaleja ja juutalaisia vastaan.

Jos siis jompikumpi ykköskohdan väittämistä pitää valita, niin lähempänä liberaalia olisi jälkimmäinen: kenenkään vapaudet eivät ainakaan vähene, jos Suomeen ei oteta enempää muslimimaalaisia.

 Toinen väittämä on virheellisesti aseteltu, koska vaihtoehdot ovat todellisuudessa saman kolikon kääntöpuolet: seksuaalirikosten huima kasvu todella liittyy muslimimaalaisiin (koko ryhmän yliedustus 17-kertainen, irakilaisilla jopa 41-kertainen kantaväestöön verrattuna), ja suurelta osaltaan se johtuu juuri islamin opetusten mieskorosteisuudesta ja miesvallasta: monissa muslimimaissahan raiskaus on islamin opetuksia seuraten sen naisen syy, joka antaa raiskaavalle miehelle tilaisuuden – mies itse ei ole syypää raiskaukseen.

Nykyinen valtaideologia ”suvaitsevismi” eli ”suvakkius” on itse asiassa monelta osin täysin vastakkainen aidon liberaaliuden kanssa: siinä nimenomaan halutaan rajoittaa vapauksia.  Edellä mainitun epäsuoran eli haittamaahanmuuton aiheuttaman vapauksien rajoittamisen lisäksi mielipiteen- ja sananvapautta halutaan rajoittaa. Suvaitsevismi lähestyykin tältä osin fasismia, ja sitä voidaan nimittää punafasismiksi tai vasismiksi (vasemmistofasismiksi).

 

Hesarin propagandakoneisto onnistui siis jälleen tekemään mustasta valkean! Maahanmuuttokritiikittömässä aivopesukuplassa väitetään, että olisi liberaalia kannattaa massasiirtolaisuutta, joka käytännössä johtaa enenevässä määrin vapauksien vähenemiseen ja rajoittamiseen.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement