Blogit

Hyvää päivää henkilöimättä!

Lehdet kertoo, että uusin hullut päivät on isänpäivä. Se saa poistua historian lehdille, koska tasa-arvo, Arvo Pohja tai muuten vaan, koska se sopii suunnitelmaan.

”- Helsingissä on paljon erilaisia perheitä. Tässä lapsi on keskiössä. Lapselle on tärkeää, että meidän aamupaloille tulee aina joku läheinen. Katsomme nyt, miten tämä otetaan vastaan, päiväkodin johtaja Ria Sotka kertoo.”

”- Ymmärrän, että jossain päiväkodissa tulee hankalia tilanteita, jos lapsella ei ole isää tai äitiä. Silloin päiväkodissa voidaan tätä muuttaa. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, Pakarinen linjaa.”

Mikä on seuraava päivä jonka viettäminen aiheuttaa traumoja, epätasa-arvoa tai mielenpahoitusta, ja kielletään, muutetaan tai naamioidaan uudella nimellä?

Kenties maamme tarvitsee uusia salaseuroja, joissa perinteitä vaalitaan esisukupolvia kunnioittaen, jonkun vuoren uumenissa piilossa ultrafilosofisiltauudisorganisoijilta?

Salapalvontaa, salakoulutusta ja salakulttuurinvaalintaa on harrastettu ennenkin. Kreikan Nafpaktoksen vuorilta löytyy luonnonluola, jossa ottomaanien miehityksen aikaan järjestettiin häitä, kirkon menoja ja kouluja kreikaksi kreikkalaisille. Tämä järjestely johtui siitä, että ottomanian suvaitsevaisuus kielsi kaikki mainitut ja monta muutakin kulttuurisidonnaista toimintoa kreikkalaisilta.

Olen viettänyt usean tunnin ajan tässä luolassa miettien ihmisille tehtyä vääryyttä ja ihaillen tahtoa, jolla vääryyttä vastaan taisteltiin.

En kuitenkaan uskonut, että Suomi tulee miehitetyksi samalla mielettömyydellä ja vastustajia halveerataan, haukutaan ja aliarvoidaan…………

Hyvää yötä Suomi100!

 

Kiitos

Hämis