Blogit

Ikänsä valehtelevista elintasosiirtolaisista puhuminen toi bannia Facebookiin

Kuva Pixabay

Taas olen 30 päivän julkaisukiellossa Facebookiin. Tällä kertaa ilmiantajat löysivät pari vuotta vanhan kirjoitukseni, jossa kerroin, että ikänsä valehtelevat ns. ”partalapset” tulevat kalliiksi Suomelle. Myös Turun puukkomurhaaja oli tullessaan valehdellut ikänsä ja nimensä. Facebook tarkasti ilminannon ja totesi sen vihapuheeksi… ketä kohtaan?

Käytin Facebookissa vertausta, että yhden Suomessa täyshoidossa elätetyn elintasopakolaisen (jonka nimeä ja ikää ei edes tiedetä) kulujen hinnalla voisi pakolaisleireillä tai kriisialueilla auttaa ainakin 50-kertaista määrää apua tarvitsevia ihmisiä.

Sillä rahalla voisi myös perustaa turva-alueita naisille ja tytöille, jotka ovat vakavassa vaarassa eräiden takapajuisten uskontojen harjoittamien kunniamurhien tai pakkoavioliittojen takia.

En siis harrastanut minkäänlaista vihapuhetta vaan tarjosin paremman ja kestävämmän ratkaisun pakolaisongelmaan. Haluaisin auttaa suurempaa määrää ihmisiä.

Tämä on tutkittu fakta, että länsimaihin vastaanotetut pakolaiset ovat huonoin tapa auttaa maailman kymmeniä miljoonia pakolaisia. Raha pitäisi käyttää järkevämmin, ja erityisesti siellä missä ongelmat syntyvät. Samalla emme vaarantaisi omaa turvallisuuttamme, koska pakolaisaaltojen mukana myös radikaaliuskonnot saavat uutta jalansijaa länsimaissa. Tästä samasta asiasta puhui äskettäin myös USA:n presidentti Donald Trump, kun hän kehoitti elintasopakolaisia keskittymään oman maansa rakentamiseen.

Tämä on myös erittäin kriittinen turvallisuuskysymys Suomessa.

Kuten tiedämme, kerran kun menetämme jonkin kaupunginosan vieraalle kulttuurille, joka ei halua elää lakiemme ja moraalikäsityksemme mukaan, niin emme koskaan saa sitä aluetta takaisin. Ruotsi ja moni muu länsimaa on jo täynnä no go-alueita.

Niitä ei saisi missään tapauksessa syntyä Suomeen. Sitä kehitystä vastaan perussuomalaiset taistelevat Suomen politiikassa.

Veikko Vallin (ps)

Tampereen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen, yrittäjä

 

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa