Blogit

Ilmastonmuutoksesta yritetään tehdä pakottava uskonto

Kuva NASA / public domain.

Suomalaisia yritetään harhauttaa ilmastonmuutoksella. Vaalit ovat lähestymässä ja siksi lähes kaikki puolueet ja poliitikot ovat nyt pelastamassa maailmaa. Heidän touhuistaan saa hyvät naurut, jos ei muuta. Ilmastosumutuksen läpikin on äänestäjien hyödyllistä nähdä.

Demaripomo Antti Rinne kertoi ihan äskettäin vaihtaneensa pekonin puuroon, koska pekoni vaikuttaa ilmastoon. Jostain syystä Rinne ei ole aikaisemmin ollut huolestunut lihan tehotuotannosta eikä tuotantoeläinten huonoista oloista.

Vihreät lentävät ristiin rastiin tätä planeettaa ja samaan aikaan julistavat kuinka lentämistä pitäisi vähentää. Vihreiden vaalisloganiksi sopisi ”älkää tehkö ilmastolle niin kuin me teemme, tehkää niin kuin me sanomme”.

Helsingissä ollaan sulkemassa yhtä hiilivoimalaa, kun samaan aikaan Kiina avaa 300 uutta hiilivoimalaa. Helsingin hiilivoimalan sulkemisella ei siis ole mitään merkitystä ilmastoon. Kuten ei millään muullakaan mitä Suomi tekee.

Suomen co2-päästöt ovat promillen luokkaa kaikkien maiden yhteispäästöistä. Samaa luokkaa on Suomen autoilun päästöt.  Vaikka lopettaisimme kaikki autoilun päästöt heti, ei silläkään olisi vaikutusta maailman ilmastoon, koska autojen määrä lisääntyy koko ajan kymmenillä miljoonilla eri puolilla maailmaa. Jos siirrymme sähköautoihin poliittisella pakolla, myydään kaikki Euroopan diesel- ja bensa-autot halvalla kehitysmaihin, joissa ne jatkavat pörräämistä vuosikymmeniä.

Maapallon väestö lisääntyy 85 miljoonaa vuodessa. Kaikenlainen kuluttaminen ja päästäminen lisääntyvät samassa suhteessa.

Suomalaisia on alle promille maapallon asukkaista. Pieni Suomi voi vain katsella vierestä, kun planeetta täyttyy. Mitään emme voi asialle tehdä, vaikka kuinka vihreiden Pekka Haavisto lentelisi ympäri Afrikkaa pitämässä puheita, joista kukaan ei ole kiinnostunut. Haaviston ja muiden vihervasemmistolaisten lentelyn kustantaminen verovaroista pitäisi lopettaa.

Poliittisen ilmastosaarnauksen huipentuma on kun pääministeri Juha Sipilä julistaa, että Suomesta tulee ”ilmastotaistelun suurvalta”. Lestadiolainen tietää, että kun jostain asiasta tehdään pakottava uskonto, voidaan sen varjolla seurakuntaa kusettaa lähes rajattomasti. Nyt ilmastonmuutoksesta yritetään tehdä uusi pakottava uskonto.

Kuten kaikkien radikaalien uskontojen, on tämän ilmastouskonnonkin taustalla vallanhimo ja raha. Syyllistäminen on ollut aina saarnamiesten tehokkain työkalu kerätä kolehti omaan ja lähipiirin taskuun. Ja syyllistämisen poliitikot osaavat yhtä hyvin kuin uskonnolliset johtajatkin.

Meistä tehdään syntisiä jopa siitä, jos lämmitämme saunan puilla!

Miksi ilmastosta yritetään tehdä uskonto?

Vastaus: syynä ovat lähestyvät eduskunta- ja EU-vaalit.

Vaalien alla pyritään äänestäjien huomio kääntämään pois globalistien ajamasta liittovaltiokehityksestä, väestönvaihdosta (jota maahanmuutoksi kutsutaan), suomalaisten kansallisvarallisuuden realisoinnista ja muusta kulisseissa tapahtuvasta. Valveutunut äänestäjä huomaa tämän sumutuksen.

Vaan onko meitä, jotka tämän sumutuksen läpi näkevät, riittävästi? Toivon, että on.

 

Veikko Vallin (ps)

Tampereen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen, yrittäjä

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa