Blogit

Islaminuskoisuus itsessään heikentää integroitumista

Vuosina 2007–2008 Saksassa tehtiin erittäin laaja selvitys, jossa otos oli 45 000 henkilöä yhteensä 61:ssä kaupungissa. Tutkimuksessa kävi ilmi, että uskonnolliset muslimimaahanmuuttajat integroituvat yhteiskuntaan paljon heikommin kuin maallistuneemmat maahanmuuttajat.

– Maallistuneista maahanmuuttajataustaisista 41 % suoritti lukion, 63 %:lla oli saksalaisia ystäviä ja 66 % piti itseään saksalaisina.

– Uskonnollisista muslimeista 16 % suoritti lukion, 28 %:lla oli saksalaisia ystäviä ja 22 % piti itseään saksalaisina.

– Samassa tutkimuksessa selvisi myös, että islamissa uskonnollisuuden syveneminen lisää väkivaltaisuutta – kristityillä tilanne oli päinvastainen.

 

Onkin tärkeää ymmärtää, että meidän tekomme tai tekemättä jättämisemme ovat käytännössä merkityksettömiä maahanmuuttajien kotoutumisen kannalta: heidän oma asenteensa on ratkaiseva. Muslimimaahanmuuttajat voivat joko maallistua ja integroitua yhteiskuntaamme tai rakentaa oman rinnakkaisen yhteiskuntansa.

Me voimme vaikuttaa asiaan vain sillä tasolla, että mitä vähemmän otamme tänne muslimeja, sitä todennäköisemmin moni heistä integroituu; ja mitä enemmän otamme tänne muslimeja, sitä todennäköisemmin he rakentavat oman rinnakkaisen yhteiskuntansa. Ruotsin, Ranskan ja monien muiden maiden ongelmalähiöistä tiedämme, mihin jälkimmäinen valinta johtaa.

Suomalaisten enemmistö on maahanmuuttokriittistä – milloin päättäjämme alkavat huomioida tämän seikan? Muslimitulva Eurooppaan ja Suomeen ei ole luonnonvoima, vaan seurausta poliittisista päätöksistä. Eräät keskisen Euroopan maat ovat jo sulkeneet rajansa laittomilta siirtolaisilta, vaikka EU yrittää pakottaa kaikki maat väestönvaihdoksen tielle. Suomikin tarjoaa vielä toistaiseksi epäreilun ohituskaistan muslimimaalaisille.

Tarvitaan ilmeisesti Halla-ahon hallitus korjaamaan tämä suomalaisen hyvinvointivaltion ja suomalaisten turvallisuuden kannalta äärimmäisen haitallinen politiikka. 

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement