Blogit

Ivar Arpi: EU perustettiin eurooppalaisille, ei siksi, että ottaa vastaan turvapaikanhakijoita

Unkarin ja Puolan kaltaiset maat eivät ole epädemokraattisia, kun he eivät halua täyttää maitaan turvapaikanhakijoilla. Ne ovat globaalistit, jotka uhkailevat ja yrittävät ajaa näiden maiden yli, jotka ovat epädemokraattisia, kirjoittaa Ivar Arpi Facebookissa. Hänen mielstään se on ”vääristymyttä”, että valtaeliitti yrittää nyt pakottaa Itä-Eurooppaan samanlaista maahanmuuttoa kuin ruotsiin.

Ruotsissa hallitus ja muut poliitikot haluavat rangaista maita, jotka kieltäytyvät ottamasta vastaan turvapaikanhakijoita kolmansista maailmoista. Maat eivät ole ”demokraattisia” ja ”solidaarisia”, kuten he niitä nimittävät ja siksi, niiden taloudelliset EU-tuet tulisi poistaa.

Maahanmuuttoministeri Heléne Frizon (S) sanoi hiljattain, että maille ”ei tule antaa lanttiakaan”, jos he eivät ota vastaan turvapaikanhakijoita.

Tämän vuoksi Ivar Arpi, joka on parhaillaan virkavapaalla Svenska Dagbladetista pystyäkseen tutkimaan, kuinka genusideologia on ottanut yli ruotsin yliopistot, on sitä mieltä, että se on järjetöntä.

Hänen mukaansa, on EU rauhanhanke, jonka tarkoituksena on viedään Euroopan maita lähemmäksi toisiaan, auttamalla muun muassa taloudellisesti. Se, että Puola ja Unkari saavat rahaa, on täysin linjassa EU-ajatuksen kanssa.
”Uhkaamalla köyhempiä maita tekemään samat virheet kuin Länsi-Euroopan maat – ottamalla vastaan liian monta maahanmuuttajaa eri maista – vetämällä pois avustukset, jotka auttavat heitä. Se ei ole hyväntahtoisuutta ja naapurisopua. Se on tyrannimaista ja epädemokraattista, selittä hän omalla Facbook-seinällään ja jatkaa:

”EU:ta ei perustettu siksi, että se jakaisi pakolaisia. Sitä ei muodostettu siksi, että se auttaisi taloudellisia maahanmuuttajia asettumaan asumaan Eurooppaan. EU:ta ei luotu turvapaikanhakijoille kaikkialta maailmasta. EU perustettiin eurooppalaisille. EU syntyi siksi, että eurooppalaiset voisivat tulla lähemmäksi toisiaan. Eurooppa on eurooppalaisten koti ja EU on eurooppalaisten unioni”.

Arpin mukaan, globaalistit käyttävät maahanmuuttokysymystä keinona, yrittää kiristää Itä-Eurooppaa tekemään samat virheet, jotka Länsi-Eurooppa on tehnyt. Mutta panssarivaunujen sijaan, uhkaavat he sanktioilla. Samaan aikaan he kutsuvat maita ”epädemokraattisiksi”. Mutta todellisuudessa ovat ne globaalistit itse, jotka ovat epädemokraattisia, kun he yrittävä ajaa yli demokraattisesti valittujen hallitusten näissä maissa. Taloudellisilla pakotteilla uhkailu on myöskin EU.n takan olevaa rauhanajatusta vastaan, Arpin mielestä.

Ivar Arpi muistuttaa myöskin siitä, että maahanmuutto ruotsiin ei koskaan ole saatu juurtumaan kansan tahtoon. Jos kansa olisi saanut päättää, niin ei koskaan olisi tullut mitään massamaahanmuuttoa myöskään tänne, hänen mielestään. Päinvastoin, siihen on pakottanut ruotsin kansaa johtava eliitti toimillaan ja, jotka yrittävät tehdä nyt samaa asiaa Itä-Euroopan maille.

”Nyt me elämme tuloksen kanssa. Ja nyt aikoo sama eliitti pakottaa useimpia tekemään saman erehdyksen. Se on täysin vääristynyt ajatus”, päättää hän.

Fria Tiden

  • 807
    Shares

Tietoa julkaisijasta

Avatar

Markku Lindström

Olen ruotsissa asuva, realisesti ajatteleva, isänmaallisesti asioita tarkkaileva kirjoittaja. En ole rasisti enkä myöskään nazisti. Tarkkailen ja tutkailen mitä maailmalla tapahtuu, joista sitten etupäässä käännän kirjoitukset ja uutiset alkuperäisessä muodossaan. Linkit löytyvät jokaiseen käännettyyn uutisjuttuun.

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement