Blogit

Jokainen aamu itsenäisessä, turvallisessa Suomessa on lahja

Meidän on tänään katsottava vastuullisesti eteenpäin. Suomen, suomalaisuuden ja suomalaisten olemassaolo voi olla seuraavan 100 vuoden jaksolla yhtä uhattuna kuin esimerkiksi naapurimaamme Ruotsin kansan ja kulttuurin säilyminen.

Jos emme nyt laita stoppia islamismin ja ääri-islamin invaasiolle, on selvää, että tulevat vuosikymmenet nakertavat pohjoismaisia kulttuureja tavalla, joka saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiissä. Menetämme lastemme ja lastenlapsiemme turvallisen tulevaisuuden tekemällä löysää ja vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa! Nykyinen lepsu politiikka on kuin kutsuhuuto kolmansiin maihin, ja tämä kutsuhuuto on jo saavuttanut myös Afrikan sarven väestön.

Jos emme tänään tee ratkaisevia muutoksia politiikkamme osalta, olemme tulevaisuudessa yltä päältä paskassa nimeltä monikulttuurisuus, johon ei todellakaan liity moniosaamista, jollei sadetanssia ja kamelin urean juontia sellaiseksi lasketa. Länsimaisen kulttuurin ja sivistyksen pariin ei mielestäni kuulu kuoliaaksi kivittäjien riitit ja karmeat sharian säkeet. Näitä ja paljon muuta edellisen hallituksen poliitikot ovat meille kädet levällään tilanneet.

Saavatko suomalaiset olla suomalaisia vielä 100 vuoden päästä vai kulkevatko naisemme burkassa? Mielestäni jokaiselle Suomessa politiikkaan hakeutuvalle on oltava selvää, että sivistyneen, omaa kansaansa ajattelevan poliitikon mielestä ennemmin helvetti jäätyy kuin meidän naisemme kulkevat koskaan, missään tapauksessa tahtomattaan pää, kasvot ja/tai vartalo verhottuna mustaan kaapuun.

Jokainen aamu itsenäisessä, kristilliseen arvopohjaan nojautuvassa turvallisessa Suomessa on lahja, matkustusasiakirjavalvonta on viisautta ja rajat ovat rakkautta!

 

Mauri Peltokangas on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Vaasan vaalipiirissä #17, Kaustisen kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokankaan tukiyhdistys: vaalitukitili FI82 5513 0620 0198 27

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement