Blogit

Juha Sipilä sanoi itse aloittaessaan, että ”tulos tai ulos”. Nyt se on ulos!

Kuva EU2017EE Estonian Presidency / Wikimedia Commons / CC BY 2.0
Nykyiset päättäjämme, pääministeri Sipilän johdolla, ovat ajaneet tämän maan järkyttävään tilanteeseen. Tänne on kutsuttu, ja jopa lennätetty, kymmeniä tuhansia miehiä muslimimaista ja Afrikasta. Ja koko ajan näitä miehiä saapuu lisää taakanjakopakolaisina ja omatoimisesti. Edelleen sana ”asylum” pitää rajan auki kenelle tahansa.

Osa näistä vieraan kulttuurin miehistä saalistaa nyt lapsiamme netissä ja ostareissa. Siitä on tullut näille ringeille ykkösharrastus, ja me maksamme heidän oleskelunsa Suomessa. Osa notkuu maassamme laittomasti – mistä mahtavat saada elantonsa? Ainakin huumerikostuomioissa ulkomaalaiset nimet näkyvät yliedustettuna.

Jäävuoren huippu on vasta tullut julkisesti näkyviin, muun muassa Tampereen poliisin tilastot paljastavat tämän. Sain käsiini tuoreet tilastot Tampereelta vuodelta 2018. Ulkomaalaisten tekemät seksuaalirikokset kasvoivat 50% vuodessa Tampereella. Arvelen, että tilanne on sama kaikissa Suomen suurissa kaupungeissa. Ja suuri osa rikoksista jää tilastoimatta, koska uhrit häpeävät tai todistusaineisto ei riitä.

Taakanjakopakolainen on erittäin kuvaava sana. Näistä vieraan kulttuurin miehistä on tullut meille kestämätön taakka. Monille lapsille ja heidän vanhemmilleen he ovat suorastaan painajaismainen taakka. Tätä ei olisi koskaan saanut päästää tapahtumaan.

Meitä, jotka olemme nähneet mitä tuleman pitää, on kutsuttu rasisteiksi. Todellisuudessa ne, jotka meitä rasisteiksi syyttävät, ovat itse vastuussa tästä inhottavasta ilmiöstä. Siitä faktasta ei pääse eroon sanomalla, että ”kyllä suomalainenkin raiskaa”.

Minkäänlainen tilastoilla selittely ei muuta sitä faktaa muuksi, että tämä maahanmuuttomalli lisää rikollisuutta ja heikentää maamme, erityisesti lasten, turvallisuutta.

Moni kysyy, että miten tämä ongelma ratkaistaan?

Ehdotan seuraavia takuulla toimivia lääkkeitä tähän tilanteeseen:

  1. Kaikki laittomasti maassa olevat miehet on otettava kiinni ja pantava säilöön.
  2. Näiden maassa laittomasti olevien miesten palauttaminen kotimaihinsa on aloitettava välittömästi. Jos palauttaminen ei heti onnistu, henkilö pidetään erillään yhteiskunnasta, kunnes palauttaminen onnistuu.
  3. Suomen on irtauduttava pakolaissopimuksista määräajaksi, ja sopimukset neuvotellaan uudestaan (kuten tehtiin mm. verosopimukselle Portugalin kanssa).
  4. Seksuaalirikollisten rangaistuksia on nostettava merkittävästi, erityisesti lapsiin kohdistuvista rikoksista.
  5. Jotta yhteiskunnan kustannukset eivät kohoaisi liikaa, pitää tutkia vankilapalvelujen ostamista halvemmista maista, muun muassa Baltiasta.
  6. Siirryttävä täysin toisenlaiseen maahanmuuttomalliin, jossa muuttajat pisteytetään ja maahanpääsyn kriteerinä pitää olla, että elättää itsensä, tai puoliso elättää.
  7. Suomen kansalaisuuden saamisen edellytyksiä kiristetään. Kansalaisuuden ehtona mm. 10 vuoden asuminen maassa, josta vähintään 5 vuotta palkkatöissä. Rikosrekisteriä ei saa olla.
  8. Kaikki pakolaisten auttaminen muutetaan Suomen ulkopuolella tapahtuvaksi. Kunniamurhan uhassa olevia naisia voidaan ottaa Suomeen turvaan.
  9. Kaikki jo päätetyt turvapaikkapäätökset muutetaan toistaiseksi voimassa oleviksi, ja ne perutaan, kun lähtömaa muuttuu vakaaksi ja turvalliseksi. Sen jälkeen henkilö palautetaan tai hän hakee oleskelulupaa kohdan 6. mukaisesti.
  10. Tehdään Suomesta sellainen maa, että se vetää puoleensa ihmisiä, jotka elättävät itsensä ja luovat työpaikkoja myös muille.

Lopuksi pohdin vastuukysymystä – sitä pääministeri Sipilän itsensä  julistamaa ”tulos tai ulos” mallia. Yrityselämässä, josta Sipilä itsekin on tullut politiikkaan, olisi tässä tilanteessa irtisanomisaika johtajalle alle minuutti. Avaimet ja luottokortit pöydälle, ja ulos pysyvästi.

Tätä mallia suosittelen Juha Sipilälle: Eroa, hyppää Teslaasi, äläkä enää tuo naamaasi telkkariin. Ainakaan minä en enää halua kuulla sanaakaan selittelyäsi ja valehteluasi!

Viimeistään huhtikuun vaaleissa meidän pitää antaa Sipilälle ja hänen sisäministereille kenkää. Eivät todennäköisesti tajua itse erota.

Veikko Vallin (ps)
Kansanedustajaehdokas, Tampereen valtuuston ja kaupunginhallituksen jäsen.

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa