Blogit

Juncker uhkaa Trumpia sodalla, jos petokselle perustettu EU kaatuu

EU-johtaja Juncker varoittaa Trumpia rohkaisemasta uusia ”Brexittejä” ja uhkaa sodalla entisen Jugoslavian alueella, jos EU poistuu sieltä Financial Times – haastattelussa. Juncker varoitti Trumpin EU-vastaisuudesta ja sen mahdollisesti aiheuttamasta sodasta sen jälkeen, kun Trumpin hallitus kertoi ilahtuneensa Brexitistä.

Juncker puhui varapresidentti Mike Pencen kanssa: „Älkää sanoko moista, älkää kutsuko muita eroamaan, koska jos EU kaatuu alkaa Balkanilla uusi sota. Jos jätämme Bosnia Herzekovinan, Macedonian, Albanian ja muut maat yksin, tulee aluella alkaamaan uusi sota“, sanoi EU-komissaari Jean Claude Juncker.

Junckerin EU:n toimintamallissa lienee kuitenkin jotain pielessä, kun EU:n apu ei saavuta edes omia kansalaisiaan.

Kodittomuus on lisääntynyt EU-alueella huolestuttavasti. FEANTSA (European Federation of National Organisations Working with the Homeless) on ilmoittanut, että tilanne on pahetunut sitten vuoden 2015 „traagisesti“. Lontoo, Pariisi, Wien, Brüssel sekä muut Euroopan suurkaupungit ovat sietokykynsä rajoilla kodittomuusongelman kanssa. Tutkimus kertoo, että ainoastaan Suomi EU-maista on parantanut kodittomien tilannetta vuodesta 2015.

Toisaalta, jos katsotaan EU:n historiallisia „toimintamalleja“ niin tämän hetken kohellus muuttuu „normaaliksi“.

Tällä viittaan uutiseen vuoden 1957 EU-perustuskokoukseen, jossa allekirjoitettiin tyhjiä sivuja! Yksi tilalisuuden organisaattoreista, Albert Breuer, on kertonut sattuneesta kömmähdyksestä. „Meidän aika ei riittänyt painaa koko sopimusta, joten painatimme vain etu- ja takasivut sopimuksesta. Näiden välissä oli vain tyhjiä sivuja.“

„Rooman sopimus“ allekirjoitettiin 25. maaliskuuta 1957. Allekirjoittajina olivat Saksa, Ranska, Italia, Belgia, Luxemburg ja Hollanti. Tällä sopimuksella muodostettiin Euroopan talousunionin esimmäinen vaihe, Atomiunioni ja muutama muu järjestö.

„Me olemme saaneet tietoomme, että „Rooman sopimus“ allekirjoitettiin tyhjille sivulle“, kertoo AFPTV – haastattelussa Britti journalisti David Willey, joka uutisoi asiasta aikoinaan tuoreeltaan. „Tilanteessa työskenneltiin suuren paineen alla ja italialaiset eivät olleet kovin hyvin organisoituneet. Tämän takia itse sopimus liitettiin mukaan myöhemmin“.

Albert Breuer muisteli vuonna 2007 eräällä EU-sivustolla tapahtumia: „Aika ei riittänyt, kuin enismmäisen ja viimeisen sivun painamiseen. Kaksi isoa pakettia paperia, joissa sisäsivut olivat tyhjiä papereita. Ensinnä Sveitsin tulli pidätti junavaunua, jossa sopimukset oli lähetetty Brüsselistä Roomaan. Lisäksi viimehetken muutosvaatimukset vielä käynnissä olevista neuvotteluista Brüsselistä tekivät tilanteesta liian kireän”, Breuerion ja muiden experttien piti liittää muutokset sopimukseen, eikä ”aika yksinkertaisesti riittänyt“.

„Lattia työtilassamme oli yliviivattujen arkkien peittämä. Mitään ei ollut pelastettavissa. . Illalla tuli siivoojat ja keräsivät „mustalla maalatut“ paperit pois lattioilta. Koko tilanne ja työmme oli menossa roskakoriin“, kertoo Breuer.

Dokumenttien organisointiin Breuer palkkasi italialaisia opiskelijoita, jotka tekivät pian aloitettuaan lakon vaatien lisää palkkaa. „Tästä kaikesta logistisesta kaaoksesta seurasi se tilanne, että kaikki valtion päämiehet allekirjoittivat kasan tyhjiä sivuja. Mitä kaikkea oli sovittu ja muutettu tiesivät vain muutamat asiaanvihkityt päämiehet.“

Tämä kaikki herättää oikeutetun kysymyksen sopimuksen laillisuudesta ja pitävyydestä. Tätä epäilystä ei lievennä tieto, että „oikeaa“ Rooman sopimusta ei allekirjoitettu Senaattorien palatsissa Roomassa, vaan Hotelli Rom:issa, joka kuuluu Valtikaani valtion alueeseen. Valtikaani on oma valtionsa ja „Rooma“ on vain kaunis valheellinen kulissi tälle sopimukselle. Saattaa tietysti olla, että sopimuksen nimi viittaa hotelliin. (Hämiö)

Petoksella alkanut, petoksella jatkunut ja petokseensa tukehtuvan Euroopan Unionin johtajien suurin pelko lienee Trumpismin leviäminen Eurooppaan ja tämän valloituksen tukkivan Euforisen polun globalismin aarrearkuille!

 

Kiitos

Hämis