Blogit

Kai Mykkänen, maailman avuttomin ministeri

Kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen kommentoi ulkomaalaisia, jotka yrittivät saada bussit ajamaan kolarin:

  ”– Mutta on selvää, että meillä on lähes 9 000 kertaalleen kielteisen päätöksen turvapaikkaansa saanutta vastaanottojärjestelmässä. Riski siitä, että turhautuminen johtaa johonkin tämäntyyppiseen, on olemassa.

– Ja siihen pitää puuttua ennen kaikkea niin, että ei voi olla hyväksyttävää, että protestoi vaarantamalla muita ihmisiä, hän sanoo.”

Kai Mykkänen kommentoi ulkomaalaisten hirveitä seksuaalirikoksia:

  ”Mykkäsen mukaan Suomeen ’ei saa pesiytyä sellaista ilmiötä, että eri kulttuureissa vallitsevat käsitykset muuttaisivat sitä, miten täällä toimitaan’. Hänen mukaansa seksuaalirikoksiin täytyy pyrkiä puuttumaan ennalta muun muassa vastaanottokeskuksissa valistamalla.”

 

Mykkäsen ratkaisu näihin maahanmuuton ongelmiin on kerrassaan nerokas: niihin puututaan neuvomalla maahanmuuttajille, miten täällä toimitaan ja mikä ei ole hyväksyttävää toimintaa. Sovelletaanpa Mykkäsen ratkaisua laajemminkin:

– Jos Venäjä hyökkää Suomeen, ei hätää! Sanotaan Venäjälle, ettei niin saa tehdä. Ongelma ratkaistu.

– Jos terroristi hyökkää ihmisten kimppuun, ei hätää! Sanotaan terroristille, ettei niin saa tehdä. Ongelma ratkaistu.

 

Onko Kai Mykkänen todellakin niin naiivi typerys kuin miltä hän vaikuttaa? Kuvitteleeko hän todella, etteivät muslimimaahanmuuttajat tietäisi, että raiskaaminen on Suomessa kielletty? Tietenkin he tietävät sen olevan kiellettyä – muutenhan he eivät edes pyrkisi piilottelemaan toimintaansa. Neuvomisella ei rikollisuutta vähennetä hippusenkaan vertaa.

Kaikkien näiden vuosikymmenten aikana esimerkiksi somalit ovat kotoutuneet niin hyvin, että enää noin joka kuudes tai seitsemäs heistä on rikollinen. Muut muslimimaalaiset ovat tilastollisesti lähes yhtä rikollisia. (Lähde: Rikollisuustilanne 2017)

Jokainen raiskattu lapsi ja ahdisteltu nainen on liikaa. Rikollisuuskehitys voidaan saada laskuun vain, jos lakataan siirtämästä Suomeen muslimimaalaisia, joiden keskuudessa rikollisuus on niin yleinen harrastus. Mitään muita todellisia vaikutuskeinoja ei ole olemassakaan. Mykkäsen ja kokoomuksen keinot ovat avuttomuudessaan täysin naurettavia.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement