Blogit

Kalle Kekomäki on oikeassa raiskauksista

Sisäasiainministeriön kansainvälisten asioiden yksikön päällikkö Kalle Kekomäki kommentoi eilen (12.1.2019) henkilökohtaisella Twitter-tilillään muslimien raiskausepidemiaa. Koska Twitter on ihan paska peli, jossa ei voi kukaan koskaan voittaa (merkkimäärän tahallinen supistaminen ilmaisun typistämiseksi on sama kuin juoksisi kilpaa vain kahta varvasta käyttäen), hänen sanomisensa ymmärrettiin enimmäkseen väärin.

Kalle Kekomäki: ”Varovaisesti uskaltaisin hatusta väittää, etteivät ulkomaalaiset raiskaajamme olleet tullessaan raiskaajia. Voimme myös mennä itseemme sen suhteen mitä valuvikoja yhteiskunnassamme on, jotka ovat mahdollistaneet nämä järkyttävät tapahtumat.”

Puretaanpa tämä osiin, jotta näemme, mitä Kekomäki oikeasti sanoi ja mitä hän ei sanonut.

  1. Ulkomaalaiset raiskaajat eivät olleet raiskaajia vielä kotimaissaan.
  2. Jotkin Suomen olosuhteet ovat sillä lailla erilaisia kuin raiskaajien kotimaissa, että ovat madaltaneet kynnystä raiskaamiseen.

Kumpikin väite on epäilemättä totta. On eräitä syitä, jotka saavat muslimimiehet raiskaamaan juuri Suomessa, vaikkeivät he raiskaa kotimaassaan.

 

1. Islamilaisessa laissa ja sen myötä monessa muslimimaassa raiskaus on naisen syy, ei miehen: mitäs antoi tilaisuuden. (Katso: Miksi Muhammed raiskaa)

2. Muslimimaissa yleensä tyttöjä vahditaan, eivätkä he saa edes liikkua yksinään ilman saattajaa.

Nämä kaksi olennaista eroa riittävät selittämään sen, miksi muslimeista niin helposti tulee täällä raiskaajia, seksuaalisia hyväksikäyttäjiä ja seksuaalisia ahdistelijoita. Muslimimies on tottunut siihen, että hänellä on islamilaisesta sharia-laista juontuva periaatteellinen jokamiehenoikeus poimia tyttö kuin tyttö, jonka vanhemmat ja veljet ovat tarpeeksi tyhmiä jättämään hänet vartioimatta – ja tästä syystä muslimimaissa ei juurikaan ole sellaisia tyttöjä. Suomi taas on täynnä sellaisia tyttöjä.

Muslimimiesten viehättyminen alaikäisiin lapsiin juontuu sekin islamilaisesta kulttuurista, missä lapsiavioliitot ovat perinteisesti yleisiä. Jopa profeetta Muhammed (joka on jokaisen muslimin esikuva) yhtyi erittäin nuoreen lapsivaimoonsa: heidät vihittiin Aishan ollessa 6-vuotias, ja profeetta raiskasi vaimonsa viimeistään tämän ollessa 10-vuotias. (Emme tietenkään silti voi nimittää islamia pedofiiliuskonnoksi, kuten olemme oppineet Jussi Halla-ahon oikeudenkäynnistä.)

  Miten muslimimies muka Suomen rajan ylitettyään välittömästi kääntäisi sisäistä moraalikompassiaan ja omaksuisi Suomen lait? Vaikka hän ne oppisikin, niin miten hän hurskaana muslimina voisi edes pitää niitä islamilaista jumalan lakia korkeampina lakeina?

 

Kalle Kekomäki on siis kommentissaan täysin oikeassa. Voimme mennä itseemme sen suhteen, että suomalaisessa yhteiskunnassa on seuraavia vakavia valuvikoja:

– Suomessa raiskaus on miehen syy, mikä on täysin käsittämätöntä islamilaisen oikeustajun kannalta.

– Suomessa tyttöjä ei vartioida, vaan heidän annetaan kulkea yksin ja vapaina kenen tahansa muslimimiehen poimittavana – kiusaus on liian suuri vastustettavaksi monelle muslimimiehelle. (Ulkomaalaiset = muslimit tekevätkin lähes yhtä paljon seksuaalirikoksia kuin suomalaiset, vaikka heidän väestöosuutensa lasketaan vain prosenteissa.)

  Olisiko nämä yhteiskuntamme valuviat pikaisesti korjattava? Vai olisiko sittenkin parempi todeta, että muslimit sopeutuvat todella surkeasti Suomeen ja täkäläisiin lakeihin, joten heidän vastaanottamisensa tänne tulisi lopettaa?

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan