Blogit

”KANSALLINEN REKISTERI VALKOISISTA MIEHISTÄ” – nainen luo tietokannan USA:n ”suurimmasta uhkasta”

Vasemmistoaktivisti Candace Thompson USA:ssa on luonut tietokannan ”kansallinen rekisteri valkoisista miehistä”, kirjoittaa hän omalla Facebooksivullaan.

Thompson katsoo, että valkoiset miehet ovat mahdottomia ja luovat ”suurimman uhkan” USA:ta vastaan.

”57% kaikista raiskauksista ja 64% joukkoampumisista tekevät valkoiset miehet. 45% kaikista sarjamurhaajista on valkoisia miehiä”, väittää hän.

Siksi hän haluaa rekisteröidä kaikki valkoiset miehet USA:ssa tietokantaa, minkä hän itse on luonut. Google dokumentissa, mitä hän käyttää tähän tarkoitukseen, on olemassa käsite ”valkoisen miehen etuoikeus”, toistuvia kertoja.

Käsitettä ”etuoikeus” käytetään vasemmistoyhteyksissä niistä yhteiskunnallisista ryhmistä, jotka katsotaan paremmin menestyviksi kuin toiset ryhmät. Esimerkkejä ovat valkoinen työtä tekevä mies ja akateemikko.

Vasemmiston uudessa rotuideologissa, missä rotu ja sukupuoli ovat keskeisiä, siinä katsotaan, että se on rumaa olla menestyvä, olla töissä taikka jollain muulla tapaa olla yhteiskuntaläheinen.
candace-thompson
Candace Thompson väittää, että hänen ”taideprojektinsa”, miksi hän kutsuu sitä, on saanut inspiraationsa siitä, että USA;n tuleva presidentti Donald Trump on vaatinut rekisteriä kaikista muslimeista. Tämän väitteen kumoaa puolestaan Jason Miller, joka on kommunikaatiojohtaja ylimenoajalla ja joka organisoi vallanvaihdon maassa.

CNN:än Jim Acosta on laittanut lausuntonsa Twitterivirtaan joka vahvistaa, että se rekisteri käsittää sitä, että on valvonta maahan matkustaneista ulkomaisista kansalaisista, aivan samalla tavalla kun Obama aikana on tähän päivään saakka rekisteröity.

cxgsnbiuoaazkbw
Vastaukset Candace Thompsonin taideprojektiin on vaihtelevat. Monet ovat ärsyyntyneitä hänen otteistaan kun taas toiset, etupäässä feministit vasemmalla, hurraavat hänelle. Muutamat kyselevät siitä, että se mitä hän touhuaa, etteikö se voisi olla jonkin sortin rasismia.

!HETROSEKSUAALISET valkoiset miehet……siksi, että ne ovat eniten vaarallisia”, alleviivaa eräs nainen.

”Minä olen vakuuttunut siitä, että vaatimukset vasemmistokantilta on, että mies on älyllisesti jälkeenjäänyt”, kirjoittaa eräs mies, joka puolestaan on kriittinen.

Toiset henkilöt muistuttavat, että valkoiset, katsottuna omaan osaansa USA:n väkiluvusta, ovat huomattavasti pienemällä osalla mukana niissä rikoksissa, mitä maassa on tehty.

Candace Thompson on huomioitu useissa medioissa kaikkialla maailmassa omasta projektistaan. Niiden joukkoon kuuluu myöskin venäläinen RT ja vasemmistosivusto Huffington post.

Lähde: Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement