Blogit

KINBERG BATRA RINKEBYN JÄLKEEN: ” MEIDÄN ON PAKKO OTTAA VALTA TAKAISIN”

Maanmuuttajien väkivalta esikaupunkialueilla on nyt mennyt niin pitkälle, että Ruotsi on menettänyt kontrollin osiltaan omasta maastaan. Tätä mieltä olivat Anna Kinberg Batra (M) ja Beatrice Ask (M) Expresssin debatissa tänään.

”Valtion, kuntien ja siviiliyhteiskuntaedustajat nähdään tunkeutujina. Poliisi ei ole tervetullut alueelle. Ambulansseilla ja pelastuspalveluilla on vaikeuksia suorittaa työtään. Sen lisäksi on Rinkeby ollut ilman poliisiasemaa viisi vuotta”, kirjoittavat kumpikin.

Kinberg Batran ja Akin mukaan on Rinkeby esimerkki sellaisesta esikaupungista missä rikolliset dominoivat ja ”yrittävät saada vallan”.

”Aina useimmin voimme lukea raportteja mellakoista, tulipaloista ja hyökkäyksistä yhteiskunnallisia toimijoita vastaan, jotka ovat olemassa meidän turvaksemme ja turvallisuudeksemme”, kirjoittavat he.

Samalla he muistuttavat siitä, että turvattomuus ruotsissa kasvaa ja, että joka kolmas nainen ei tunne oloaan turvalliseksi iltaisin omalla asuntoalueellaan. Poliisi on kriisissä ja siitä heijastuu ”heikko johtajuus, suuri eroamine ja puutteelliset resurssit”, kirjoittaa kumpikin M-huippu ja painotta:

”Tämä ei ole hyväksyttävä tilanne. Meidän on nyt pakko ottaa valta takaisin ja kontrolli turvallisuudesta koko ruotsissa”.

Ratkaisuksi tälle he ehdottavat 2000 poliisia lisää korkeammalla palkalla. Mutta se on jotain sellaista mihin sosiaalidemokraatit eivät tunnu pystyvän. Moderaatiti sitä vastoin satsaisi kymmenen kertaa enemmän, mitä hallitus tekee, lisää määrärahaa poliisille, väittävät Anna Kinberg Batra ja Beatrice Ask.

Sen lisäksi haluaa Moderaatit säätää zoon-kieltolain ruotsissa. Se tarkoittaa, että henkilöitä voidaan kieltää oleskelemasta jollakin tietyllä alueella, tietyllä aikavälillä, siitä syystä, että he ovat tehneet rikoksen siellä tai käyttäytyneet sellaisella tavalla, joka luo turvattomuutta.

Hyökkäykset ja väkivalta pelastushenkilökuntaa vastaan, sitä kutsuu Kinberg Batra ja Ask ”hyökkäyksiksi meidän koko demokraattista yhteiskuntaa vastaan”. Siksi he ehdottaa tiukennettuja rangaistuksia hälytysvalohenkilökuntaan käsiksi käymisestä.

”Tilanne ruotsissa on akuutti”, lopettavat Anna Kinberg Batra ja Beatrice Ask.

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa