Blogit

Koronarokote ja sen taikauskoiset kiistäjät

Harvoin sanon tämän, mutta nyt hermostun ja jopa suutun: ihmiset, osa väkeä jymäyttää teitä ja jopa harhauttaa. Älkää uskoko noihin yhtä vähän kuin kuu-ukkoihin tai marsilaisiin!

Lukekaa ensin lyhyesti https://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/08/holynpolya.html

Edellä mainitun professorin jutussa tulee varsin vastustamattomasti esiin, kuinka korona-rokote (Sars-CoV-2, Covid-19), tauti pelittää ikävästi nyt jo nuoremmillekin ikäluokille.

Tutustukaa myös niihin linkkeihin, joita tämä proffa antaa kirjoituksessaan.

Kaiken maailman toistaitoisia teorioita esittävät kaakattajat voitte jättää omaan arvoonsa.

_ _ _

Katsokaas: Tämän rokotteen kanssa on niin, että ihmiskunta laidasta laitaan pyrkii puolustautumaan maailmanlaajuiselta pandemialta, ja tämä virus itse ei katso väriä, ikää, näköä, kokoa, uskontoa, varallisuutta tai asemaa. Niin, että mikä salaliitto tämä voisi olla?

_ _ _

Erittäin monet mistään tietämättömät ja vain yksinkertaisesti hölmöt lienevät tekemässä paljon ongelmaa koko tälle asialle. Ruotsi lienee jo ”tapattanut” aimo määrän ikäihmisiään ns. laumasuojan hakemisensa kanssa, joka on kai osoittautumassa yhä kehnommaksi teoriaksi.

Omat asiantuntijamme sanovat enenevästi, että yhä nuoremmat alkavat kärsiä vakavia ja pitkäaikaisia koronaoireita.

Lisäksi se ei kerro yhtään mitään, että kuta enemmän rokotettuja, niin sitä enemmän rokotettuja on myös saanut tartunnan tai on sairaalassa. No, ei tietenkään! Sehän johtuu vain siitä, että virus pääsee osalta rokotesuojasta läpi, eli suoja ei siis ole täydellinen.

Mutta ilman rokotuksia koronan vaikeita tautimuotoja olisi vieläkin enemmän. Sairaanhoito kuormittuisi lisää ja koko yhteiskunta joutuisi yhä enemmän kaaokseen.

_ _ _

Pölpöttävät, omakantaisia teorioitaan viljelevät, vastuuttomasti omiaan mäkättävät, hyväuskoisia hölmöjä ihmisparkoja harhauttavat fanaatikot tekevät tässä niin paljon vahinkoa, että hampaita vihloo ja parodontiitille tekee mieli kilauttaa pikasoitto.

Nuo luovat jonkin yksittäisen teorian pohjalta valtavan salaliittokentän, jossa ei ole päätä eikä häntää. Kehotan teitä, ihmiset, älkää uskoko noita – älkää lähtekö tuollaisten matkaan.

Nyt on ilmenemässä erittäin vakava yleissairaus. Uusi muoto siitä koskee myös nuorempia ikäluokkia. On vastuutonta vähätellä tätä ongelmatiikkaa nuorille ja lapsille millään tavalla.

_ _ _

Mainitsenpa vielä, että tämäkin salaliittoteoreetikkojen ”suuri oivallus”, eli että mitä enemmän rokotettuja, niin sitä enemmän koronaa esiintyy; no toki esiintyy, sillä a.) koronarokotteet eivät ole aukottomia, eli ihan kaikkia tartuntoja estäviä rokotteita ei koskaan tulekaan, sekä b.) ilman rokotteita vakavia tautitapauksia olisi vielä valtavasti enemmän. Tämä on se tieteellinen tosiasia.

Tämä seuraava virke vaatii hieman tieteellistä tajua, mutta se menee näin, että: ”koronarokoteottajien absoluuttinen suhde koronatartuntojen saajien määrään toki kasvaa, samalla kun kaikkien rokotteen saajien joukko kokonaisihmismäärällisesti lisääntyy”. Ihan omaa keksintöähän tuo tuossa oli, mutta en tiedä kuinka paremminkaan sen ilmaisisin.

_ _ _

Vielä lisäksi te kaikki rokotteenvastustajat ja tämän kyseisen taudin kieltäjät saanette kyseisen pöpön ennen pitkää, ja ei muuta kuin onnea ja menestystä sen taltuttamiseen omaehtoisella vastustuskyvyllänne, joka onkin varmaan huippuluokkaa!!

Jos saisin itse priorisoida (eli laittaa etusijalle), niin ottaisin ennen teitä koronaviruskieltäjiä ja koronarokotevihaajia sekä sairaalahoitoon ja ennen kaikkea tehohoitoon ihan muita sairauksia kärsiviä potilaita kuin teidät. Niin, että miettikää sitä; ja älkää uikuttako sitten, ei jos, vaan KUN saatte tämän ihanan, kiltin, harmittoman, vaarattoman koronan, joka on siis viattomalta nimeltään, toistettakoon se vielä: SARS-CoV-2. Eli ihan kiltti flunssahan se vaan…

_ _ _

Mikäli olen yhtään kärryillä, niin teillä siellä Turussa lienee tänään se hienovarainen, juhlallinen kukkakulkueenne jihadistiterroristin tuhotyön uhrien muistolle. Parasta tukea, sympatiaa, siunausta ja menestystä sille sinne ja teille kaikille. Olkoon Luoja kanssanne. Toivottavasti nolot mölypurukat älyävät pysyä loitolla, taikka jos eivät, niin häpeä heille.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/2501a20b-a5f7-4cc0-914a-3af7b2c1264b

Tilaa
Ilmoita
guest

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Kirjoitelmassa on lähtökohtana, että tarjottu rokote on hyvä ja se toimii.

Rokotteen suoja ei ole ollut sitä, mitä on luvattu. Sen haitat ovat moninkertaiset verrattuna luvattuun.

Taudin saaminen on pieni mahdollisuus. Saada se vakavassa muodossa on sen saamisen jälkeen pieni mahdollisuus. Kun hoitaa D3-vitamiinin tasot hyviksi, C-vitamiinin tasot hyviksi ja sinkin tasot riittäviksi, on sairastumisen riski paljon pienempi ja vakavan muodon saamisen riski tavattoman pieni.

Kun ottaa rokotteen, saa sen kaikki haitat varmasti. Kannattaako pelata rokoterulettia, kun sen tosiasiallinen suojaava vaikutus on hyvin pieni, mutta sen mahdolliset haitat ovat merkittäviä? Puhumattakaan siitä, että oma immuniteetti heikkenee ja lopulta tulee rokoteriippuvaiseksi ja saattaa lopulta menehtyä sen vaikutuksiin.

Aaron

”Vielä lisäksi te kaikki rokotteenvastustajat ja tämän kyseisen taudin kieltäjät saanette kyseisen pöpön ennen pitkää, ja ei muuta kuin onnea ja menestystä sen taltuttamiseen omaehtoisella vastustuskyvyllänne, joka onkin varmaan huippuluokkaa!!”.
”Veren D-vitamiinin pitoisuus on käänteisessä suhteessa koronainfektion ja sen vakavuuden riskiin.”.https://www.terveyskirjasto.fi/uux24753

Juhani Koivunen

Antamasi linkki kertoo, että matalat D-vitamiinitasot helpottavat Koronan tarttumista ja korkeat D-vitamiinitasot estävät sen tai ainakin vähentävät sitä. Kuten olemme tienneet jo pitkään. Miten tämä todistaa, että kannattaa ottaa rokote ja että luonnollinen vastustuskyky olisi huonompi ? Joka muuten Israelin kokonaisvaltaisen rokotuskampanjan jälkeen todettiin 13 kertaa paremmaksi kuin rokotteella saatu immuniteetti,

Juhani Koivunen

Korjaus: Huomasin, että olitkin lainannut kommentin tuosta kirjoituksesta ja siis samaa mieltä kuin minä esittäessäsi tuon D-vitamiinin kommentin.

Nationalisti

Yksikään itsenäiseen ajatteluun kykenevä ei ota kliinisessä testausvaiheessa olevaa rokotetta.
On täysin vastuutonta hallitukselta, THL:ltä ja rokotetutkimuskeskuksen Rämetiltä alkaa lobbaamaan rokotetta lapsille!
Siis sellaiselle väestönosalle, josta juuri kukaan ei koskaan sairastu vakavasti flunssasta.
Ilmeisesti näiden ”asiantuntijoiden” arvomaailmassa painaa enemmän lääkeyhtiöiden kokeellisten piikkien lobbaaminen kuin lasten terveys.
Vastenmielistä sakkia.

J. Jörgensen

No joo, terveysalan viranomaiset ovat kyllä olleet asiassa puun ja kuoren välissä. Olisiko pitänyt odottaa tumput suorana, että lääkefirmat saavat testauksensa loppuun asti tehtyä? Siihen olisi nimittäin mennyt useita vuosia. Johan jo nykyiset tilastotiedot osoittavat, että kyllä rokotteet suojaavat kohtalaisen hyvin vakavammilta tautimuodoilta, vaikka eivät pysty juurikaan vähentämään tartunnan leviämistä. Tämä valitettava ominaisuus estää tehokkaan laumasuojan muodostumisen. Mutta tuskinpa nämä nykyiset rokoteversiot tieteen ja lääkefirmojen viimeinen sana ovat.

Kata

https://www.foxnews.com/lifestyle/vaccinated-southwest-flight-attendant-36-dies-covid-19

Niin kauan kuin käy näin niin eppäillä soppii koko piikkiproteiinia ja varsinkin lapsille,huhuh!Viime syksyn ja kevään kouluissa ilman maskeja,no problem ja nyt puhutaan syyllistäen jos ei ota sitä piikkiä!
Kontrollia kontrollia..kyllä eletään outoja aikoja!Selvisin sekä aasialaissta että hongkongilaisesta ja monista muista taudeista mutta nyt,saatuani eka piikin ja tehtyäni sisukalujen palamisen myötä kuolemaa kylppärin lattialla 6 vuorokautta niin EI KIITOS!

Yhdysvalloissa saa potkuja ne hoitajat jotka tekivät vaillinaisella suojauksella töitä kun ei niitä ollut tarjota(kuten meilläkin,jopa sadetakkia tyrkytettiin)jos eivät ota”rokotetta.”WTF?WHO ei suosittele lapsille ja nuorille tätä experimental vaccinea(in emergency use)!THL taas suosittelee..ketä pitäisi vanhempien uskoa?Miten vanhempana teet ratkaisun?Ja ilman lupaa ei todellakaan!!12v ei ole valmis allekirjoittamaan mitään tällaista vielä vuosiin!

Loppujutusta olen oceanin kanssa sama mieltä.

Juhani Koivunen

Olisi pitänyt odottaa niin kuin aina ennenkin on odotettu. Varsinkin, kun tästä mRNA tekniikalla toteutetusta ”rokotteesta” ei ole mitään aikaisempia kokemuksia ja tavallisten rokotteidenkin kanssa on tehty 7-10 vuoden kehtitystyö ja kliiniset kokeet ennen kuin ne ovat saaneet myyntiluvan (jos ovat saaneet).
2010 Sikaflunssarokotuskampanja meni siitä huolimatta reisille ja jouduttiin lopettamaan, kun muutama rokotettu oli kuollut ja 235 oli saanut pysyvän elinikäisen vamman. Näiden mRNA piikkien saaneista Suomessa yli 110 on kuollut ja yli 3000 saanut haittavaikutuksia. Lisäksi yli 10200 ilmoitusta on käsittelemättä, joten uhrien määrä varmasti vielä kasvaa.
Ensimäinen piikki laski omaa luonnollista immunitettia noin 15% ja toinen noin 35%. Kun seuraavaa flunssakausi alkaa monet rokotetuista tulevat sairastumaan vakavasti. Kolmannen piikin vaikutuksista ei vielä ole näyttöä, mutta ennuste ei ole hyvä.
Ja odottaa olisi pitänyt varsinkin sen takia, että kyseessä ei ole yleisvaarallinen tauti, kuten Maailman Terveysjärjestö jo 2020 alussa ilmoitti. Ilmoitus on edelleen luettavissa WHO:n sivulta:
Most people infected with the COVID-19 virus will experience mild to moderate respiratory illness and recover without requiring special treatment.”
https://www.who.int/health-topics/coronavirus#tab=tab_1

Tietoa julkaisijasta

A drop in the ocean

Olen aika paljon somemaailmassa kokenut keski-ikäinen mieshenkilö, joka kävi näitä tämäntyyppisiä vaihtoehtomediahakuisia nettikeskusteluja jo ennen kuin koko ilmiö oli edes kovin tunnettu. Yleissivistystä on kohtuullisesti ja koulutuspohjaa opistosta yliopistoon.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement