Blogit

Kuinka kyykkyyn menet, ennen kuin nouset vastustamaan isänmaamme tuhoamista?

Mauri Peltokangas.

Jokainen meistä tietää faktan, että Euroopan unionista halutaan tehdä liittovaltio, jossa kaikki valta olisi vain ja ainoastaan sitä johtavalla elimellä.

Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker kirjoitti Itävallassa 22.8.2016: – Rajat valtioiden ja kansojen välillä on kauhistuttavin keksintö, minkä poliitikot koskaan ovat keksineet. Meidän tulee taistella kaikin voimin ja tavoin kansallisuusajattelua vastaan. Meidän velvollisuutemme on lakata seuraamasta sellaisia johtajia, jotka kannustavat meitä olemaan uskollisia kansoillemme. Eurooppa on suurien ongelmien keskellä. Meidän täytyy luovuttaa kaikesta muusta paitsi yhdestä asiasta, joka on tämä: meidän on luotava – ja luotava nopeasti – yksi ainoa kansallisvaltio nimeltä Eurooppa ja tässä luomuksessa meidän on hävitettävä kaikki rajat. Meidän tulevaisuutemme on siinä, että me kadotamme nykyisen identiteettimme ja kohtaamme maailman, jota kukaan ei osaa arvioida tällä hetkellä, mutta joka varmasti on parempi kuin tämä, jossa nyt elämme.

Näin Juncker, jonka sanat ovat kylmäävän korkealla EU:n rakenteissa. Järkyttävää on, että oma presidenttimme kumartaa tuota mielipidettä … kumartaa syvään.

Pääministeri Sipilällä oli ja on suuri visio, joka myötäilee tasan Junckerin ideologiaa. Myös esimerkiksi Stubb on jo 2008 viitannut samaan asiaan puheissaan. Katainen myi myös omalta osaltaan Suomea ja sai palkaksi kesken ministerikauden ison hyväpalkkaisen viran EU:lta. Esimerkkejä löytyy vaikka kuinka paljon!

Nykyisellä suunnitelmallisella liittovaltiokehityksellä on nyt kiire, ja hallituksemme tuntuu tekevän kaikkensa tuon kylmäävän agendan eteen.

Kaikesta näkee, jos tajuaa ottaa laput silmiltä, että Suomeen yritetään luoda raju luokkayhteiskunta, joka suosii rikkaita, mutta lyttää kaiken tavallisen työssäkäyvän, opiskelijoiden, eläkeläisten, työttömien ja yleensäkin vähäosaisempien ihmisten elämisen arvon … ihmisarvo mitataan mielellään vain rahassa. Kaikkein tuottoisinta tänään globalistipoliitikolle ovat haittamaahantunkeutujat, joiden olemassaolo takaa ahneille vokkiyrittäjille miljardibisneksen … jonka kansa maksaa. Ikävä kyllä nykyään seisten taputtaen.

Vallalla on selkeästi ”hajota ja hallitse” -tapa. Näin saadaan tavalliset kansalaiset kuilun partaalle siten, että heidän on pakko lopulta hyväksyä, mitä on tarjolla niin politiikassa kuin taloudessakin. Ratkaisuksi jää lopulta se suunniteltu, kaiken pelastava, tosiasiassa meidät nylkevä liittovaltio.

Joku on joskus taannoin kirjoittanut osuvasti: – Paras tapa kontrolloida ihmisiä on viedä heidän vapauksiaan pala palalta ja poistaa heidän oikeuksiaan pikkuhiljaa. Näin ihmiset eivät huomaa vapauksiensa ja oikeuksiensa kadonneen ennen kuin on liian myöhäistä palauttaa ne.

Itse haluan eroon EU:sta. Haluan Suomeni takaisin!

Haluan tähän maahan oikean itsenäisyyden ja ehkä jopa oman rahan. Haluan tälle kansalle valinnan vapauden käydä kauppaa minkä maan kanssa tahansa, siihen kenenkään puuttumatta. Huomenna korotamme EU:n jäsenmaksuja … tuntuuko hyvälle?

Kuinka kyykkyyn menet, ennen kuin nouset vastustamaan tätä isänmaamme tuhoamista?

Mauri Peltokangas

Kirjoittaja on perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas Keski-Pohjanmaalla, Kaustisten kunnanvaltuutettu sekä maakunta- ja sote-ohjausryhmän jäsen.

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava