Blogit

Kuka on Martin Schulz?

Kuva Enrinipo / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Suurin osa suomalaisista tuntee Saksan demareita EU:sta johtamaan tulleen Martin Schulzin EU-puhemiehenä, mutta mies on muuten tuntematon. Mistä tämä Saksan demareiden uusi messias on tullut ja mitä hän siellä teki ennen uraansa EU:ssa?

Suomalainen wiki kertoo miehen olevan joululahja vanhemmilleen (20.12.1955) ja kertoo miehen olevan SPD-puolueen kasvatti. EU-parlamentissa mies on tehnyt uraa jo vuodesta 1994 ja vuodesta 2012 puhemiehenä. Vuonna 2014 mies oli tarjolla Euroopan Komission päärosvoksi, mutta joutui tyytymään jatkoon puhemiesjakkaralla. Viimeisin meriitti on Saksan kuihtuvan sosiaalidemokraattisen puolueen puheenjohtajan paikka tältä vuodelta.

Suomi-wiki kertoo myös, että herra oli lupaava jalkapalloilija, jonka ura katkesi onnettomuuteen, mutta kirjakauppiaan ja poliitikon ura pelasti miehen. 1984 kunnanvaltuusto, 1987 pormestariksi ja 1994 EU-parlamenttiin.

Saku-wiki kertoo lisää historiaa. Miehen perheen isä oli sosiaalidemokraattinen kyläpoliisi. Äiti perheen perinteiden mukainen kokoomuslainen (CDU) ja kotiäiti. Martin on käynyt katolisen kirkon kouluja aina vuoteen 1974 asti.

Herran kerrotaan lukeneen 16 iässä ensimmäisen kerran Hitlerin elämänkerran ja jääneen ihmettelemään miten kaikki pääsi tapahtumaan.

Koulun jälkeen herran kerrotaan olleen vuoden työttömänä, jonka jälkeen mies otti oppisopimuksen kirjakauppiaaksi ja oli töissä useissa eri paikoissa. Vuonna 1982 mies päräytti oman kaupan auki siskonsa kanssa.

70-luvulla Martin Schulz alkoholisoitui ja on sanonut Bunte-lehden haastattelussa: ”Minulla ei ole mitään salattavaa. Taistelut, jotka olen käynyt elämäni puolesta, voitin. Join kaiken, minkä käsiini sain.” Hän kertoo, että aamut, joina heräsi tajuten että oli tuhonnut kaiken, olivat tuskallisia. Päivittäin hän lupasi tehdä seuraavasta paremman siinä onnistumatta. ”Se on masentava tunne. Tuollaiset prosessit murtavat lopulta selkärangan.” Vuodesta 1980 Martin on ollut selvin päin.

Schulz on naimisissa ja kahden täysikasvuisen lapsen isä. Hän on menettänyt uskonsa jumalaan ”vuosien varrella” ja puhuu saksan lisäksi ranskaa, lontoota, espanjaa, italiaa ja hollantia. Hän kannattaa 1. FC Kölniä aina seurahallituksessa asti.

Schulz on itsekin pelannut palloa kunnes 1975 loukkaantui ja joutui lopettamaan.

Puheista mies tunnetaan!

Schulz on tunnettu värikkäistä letkautuksista, kuten kevättalvella 2014 Israelissa pitämässään puheessa ja siinä esittämästään kysymyksestä:

”Yksi näiden nuorten esittämistä kysymyksistä on jäänyt vaivaamaan minua – josta minulla ei ole tarkkoja lukuja – oli, että: Miksi israelilaiset saavat käyttää 70 litraa vettä päivässä, kun palestiinalaiset vain 17?”

Tämä aiheutti protestien aallon Israelin poliitikkoja lisäksi muuallakin maailmalla ja kotona.

Schulz löi päätä yhteen myös Italian keikarin Silvio Berlusconin kanssa vuonna 2003. tuolloin EU-parlamentin edessä Schulz arvosteli Berlusconin kaksoisroolia valtion päämiehenä ja mediamogulina. Berlusconi vastasi tapansa mukaan ja ehdotti Schulzille Capon paikkaa italialaisessa filmissä.

”Herra Schulz. Tiedän että Italiassa eräs tuottaja filmaa filmiä natsien keskitysleireistä. Minä suosittelen teille kapon roolia tuossa filmissä. Te olisitte täydellinen.”

Schulz ja raha.

Herran jäädessä pois EU-parlamentista vuonna 2017 tarkastuslautakunta löysi vuodelta 2015 20 000 euron ongelman. Schulz oli maksanut summan verran läheiselle työntekijälleen päivärahoja Berliiniin, vaikka tämä oli siellä muutenkin. Schulz leimasi syytteet ”antieurooppalaisina, konservatiivisina ja vihreinä.” Tutkimusta asiasta ei koskaan käynnistetty.

Martin Schulz on suuri eurobondien ystävä ja on yrittänyt saada niitä sisään Eurooppaan jo pidempään, jopa keittiön oven kautta, kertoo saksalainen Focus – lehti. Ja hänen omaisuudekseen kerrotaan kolme miljoonaa euroa eurooppalaisilta kerättyinä veroina.

Schulz suuri ensimmäinen.

Focus-lehti vuodelta 2013 kertoo myös herra Schulzin työskentelytavoista. Tavoistaan mies tunnetaan, sanoi vanha kansa aikoinaan. Itse mies tunnistaa itsestään ”egomaanin”, joka ”hikoilee vallanhalua jokaisella hikirauhasellaan.” Hänen kerrotaan kutsuneen EU:n suuria ja jäsenvaltioiden päämiehiä ”huilunsoittajiksi”, ”himmeäksi valoksi”, ”nautaeläimiksi” ja ”tyhmiksi ankoiksi”.

Schulz vaikuttaa rehelliseltä mielipuolelta, koska hän on kertonut tavoitteensa suoraan ja selittänyt kaikkien ongelmien ratkaisuksi: ”On olemassa vain yksi ratkaisu: Minun pitää päästä valtaan. Kaikki valta minulle.” Schulzin kerrotaan myös vaativan työntekijöiltään mielipiteitä puheistaan ja toiminnasta parlamentin korkeimmalla paikalla. Jos hänen esiintymisensä tai toimintansa ei ole vakuuttanut työntekijöitä hän menee surullisena sänkyyn.

Schulz näytti karvansa myös EU:n saaman rauhanpalkinnon jakotilaisuudessa täräyttäessään Herman van Rompuyn ja Manuel Barroson puheiden jälkeen: ”Noiden puheita ei kuuntele kukaan, mutta kuvat mitalin kanssa, ne leviävät ympäri maailmaa.” Schulz otti palkinnon vastaan EU:n edustajana.

”Te olette erotettu” on Schulzin mielilause. Focus kertoo Schulzin miellyttävästä tavasta leikkiä työntekijöillään esimerkiksi lentokoneessa. Kun hänen tiedottaja tilaa aamupalaa lentokoneessa letkauttaa Schulz, että ”Ei tämä munapää mitään tarvitse. Hän muutenkin kova syöppö.” Tämän hän tekee varmuudella pelkästä ystävyydestä, mutta hänen työntekijänsä eivät ilmeisesti pidä tavasta, koska se on levinnyt mediaan asti.

Useissakin lähteissä kerrotaan Schulzin lepohetkestä, kun kaiken halunnut halusi saada vielä lisää. Vuonna 2014 Martin Schulz kävi läpi neljän kuukauden terapian mielenterveyteen erikoistuneessa instituutissa. Hoidon alla oli tietojen mukaan ”suuruudenhulluus”. Itse mies kommentoi hoitojaksoa: ”Minun piti opetella nöyremmäksi.”

Tämän hoidon tulokset voi arvioida pian tervehtymisen jälkeen julkaistusta schulzismista: ”Jos olet riittävän kauan mukana Euroopassa (EU) sinä tunnet joka sian.”

Schulz, politiikka ja Saksan vaalit.

Schulz muistetaan myös Barcelonan terrori-iskun tuomitsemisen ja osanoton julistamisen aikana sivuilleen hymyilleenä ja iloisesti vilkuttaneena poliitikkona. Vaalien jälkeen Schulz huusi mikrofoniin: ”Me emme ole Merkelin vaateripustimia hädän hetkellä.” Sekä myös: ”Ätschi bätschi. Tämä tuli kalliiksi!”

Schulz oli itsevaltiaan tavoin valmis heti vaalien jälkeen julistamaan, ettei ala hallitusyhteistyöhön Merkelin kanssa ja toivotti jamaika-koaliitiolle onnea. Kun Jamaika joukkueen hallitusneuvottelut kaatuivat, löysi Schulz uuden puolen itsestään ja veti puoluepolitiikan suojakseen takinkäännölle. Hän halusi puolueen sisäisen äänestyksen haluista osallistua hallitusneuvotteluihin.

Mitä Schulzin jälkeen?

Kaikki, ei pelkästään Schulz, Euroopan poliitikoista elää ja toimii motolla: ”Minun jälkeeni tulee vedenpaisumus.” Myymällä maansa ja kansansa oman eduntavoittelun takia globaali eliitti paljastaa kuninkaansa, edunsaajansa ja perijänsä sekä hyödylliset idiootit.

Olemmeko jo niin pahasti globaalisten helppoheikkien ympäröimiä, että kansainvälisen internationaalin vastustaminen on poliittinen itsemurha?

Siinä tapauksessa voimme antaa tämän teatterin jatkua kaikkialla………

Herra Schulzin puolustuspuheenvuoro!

Olkaa hyvä, herra Schulz. Tekstit asetuksista

 

Kaikkia sitä Euroopan veronmaksajat elättää!

 

Kiitos
Hämis