Blogit

KUNINGAS: TÄRKEÄÄ, ETTÄ VAKIINTUNUT MEDIA KAUNISTAA KUVAA RUOTSISTA

Unohtakaa punaiset mökit, ABBA ja Björn Borg. Nykyään yhdistetään sana ”Sweden” enemmänkin maailmanennätyksiin raiskauksissa, poliittisessa korrektiudessa ja käänteisessä rasismissa. DN katsoo, että kehitys on vaihtoehtomedian syy ja kuningas haluaa, että ”vakuuttavien medioiden” pitää kaunistaa kuvaa ruotsista.

-Se on tärkeää, että julkituomme hyvän esimerkin. On olemassa niin paljon hyvää kehitystä ja hyvää ruotsalaista tutkimusta, jota emme tunne edes olevan täällä ruotsissa. Malmön korkeakoulussa suoritetaan esimerkiksi hyvin paljon hyvää tutkimusta kotouttamiskysymyksistä, sanoi kuningas Sydsvenskanin haastattelussa.

Hän haluaa, että se negatiivinen kuva ruotsista täytyy ”tasapainottaa” ja, että vakiintuneen median on vedettävä kortensa kekoon sille, että levittää positiivista kuvaa tästä sosiaalidemokraattisesta kuningaskunnasta.
-Ilman mediaa, joka työskentelee vakavasti ja käyttää hyvää lähdekritiikkiä, ei se tule onnistumaan, sanoo kuningas.

”Vihasivut”

Bonnierkoncernini älykään lippulaivan Dagens Nyheterin päätoimittaja Peter Wolodarski on kauan ollut raivoissaan kehityksestä. Allekirjoittamattomassa pääkirjoituksessa maanantaina, valittaa aamulehti kovaäänisesti vaihtoehtomedioiden vaikutusta vallitsevasta kansainvälisestä ruotsikuvasta.

”Ruotsi häpeää niitä henkilöitä, joilla sen lisäksi, eikä edes harvoin, on häpyä kutsua itseään ”ruotsin ystäviksi”, tuhahtaa aamulehti otsikollaan ”Ne tuhoaa ruotsin maineen” ja toteaa, että ”ne itsepäiset panettelijat ovat nyt viimeisenä vuotena lisäksi antaneet ruotsille haukkumanimen ”rape capital of the world”.

Eräs aikaisempi allekirjoittanut johtaja ehdottaa päätoimittaja Peter Wolodarskille, että tämä ruotsalainen ”oikeusvaltion” tulee alkaa rankaisemaan taustahenkilöitä vaihtoehtomedioiden takan ”loukkauksesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”.

”Ne säännöt, jota perinteinen media on pakotettu noudattamaan, niistä eivät vihasivut välitä, kiitos siitä internetin nopeudelle, jolla saavutetaan tuhansia ihmisiä”, kirjoittaa Peter Wolodarski.

Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa