Blogit

Kuplansa sokaisema pappi

Oulunkylän seurakunnan pappi Marjaana Toiviainen on surullinen esimerkki ideologisen aivopesun haitallisesta vaikutuksesta ihmisen järkeen ja todellisuuskäsitykseen. Toiviainen kirjoittaa Facebookissa 19.4.2017:

 ”Rasismi on sitä, että

a) kun minä, valkoinen nainen, pelkään henkeni edestä, minulle annetaan kotiin hälytysjärjestelmä ja piippava nappi, jolla saan paikalle apua, kun tarvitsen. Poliisi tulee suoraan. Nämä vehkeet asennettiin kotiini tänään.

b) kun erivärinen ystäväni kaasutetaan rautatientorilla, kun erivärisen ystäväni kädet poltetaan polttopullolla, kun häntä seurataan kotiin ja hän pelkää, että hänet tapetaan, kun uusnatsit tai mitä he ovatkaan vainoavat heitä, kun he saavat satoja ja tuhansia tappouhkauksia, kukaan ei auta. Poliisi sanoo, ettei mitään ole tehtävissä.

 En voi asua tässä maassa enää. Muutan pois ensi kuussa. Tässä maassa ei enää voi elää. Terveiset hallitukselle: voititte.”

 

Valehtelu ja vääristely ei ole oikein, ei edes satuiluun tottuneelta papilta.

  1. Laiton siirtolainen nro 1 sai turvasumutteesta siksi, että hän oli aggressiivisesti käymässä häntä kuvanneen naisen kimppuun. Todisteena on video tapahtumasta.
  2. Laiton siirtolainen nro 2 poltti kätensä itse: hän valitsi yrittää sammuttaa alkanutta tulipaloa paljain käsin. Edelleenkään ei ole varmuutta, alkoiko tulipalo ulkoisen aiheuttajan vuoksi vai teltan sisällä olleesta grillistä.
  3. Tuskinpa Toiviaiselle on ”annettu” ilmaiseksi mitään hälytysjärjestelmää – en ainakaan ole koskaan kuullut, että turvallisuusalan yritykset tai viranomaiset antaisivat ilmaiseksi laitteistoja tai palveluja. Kyllä niistä aina pitää maksaa. Laiton siirtolainen voisi käsittääkseni aivan yhtä helposti ostaa turvapalveluja kuin laillinen asukaskin, kunhan hänellä on rahaa maksaa niistä.
  4. Tappouhkauksia saavat myös maahanmuuttokriittiset. Poliisin resurssit ovat rajalliset, eikä useinkaan asialle voida tehdä mitään. Pitäisi olla perustellut syyt olettaa, että uhkausta oltaisiin toteuttamassa. Siinä ei ole mitään rasismia, että poliisin resurssit ovat rajalliset.
  5. Kansan enemmistön mielestä kielteisen päätöksen saaneet tulee poistaa maasta: heillä ei ole mitään oikeutta jäädä Suomeen. He eivät myöskään joudu kotimaassaan hengenvaaraan, toisin kuin propaganda esittää.

 

Missään tapauksessa ei ole mitään rasismia siinä, että aggressiivista riehujaa kaasutetaan; eikä siinä, että joku valitsee koskettaa kuumaa esinettä paljain käsin; eikä siinä, että Toiviainen ostaa turvallisuuspalveluja itselleen eikä laittomille siirtolaisille; eikä siinä, että laittomasta uhkauksesta poliisille ilmoittaminen johtaa harvoin jatkotoimenpiteisiin.

 On täysin naurettavaa ja todella noloa edes yrittää kytkeä rasismia näihin tapauksiin. En voi ymmärtää, miten joku voi Toiviaisen tavoin päätyä niin pahasti aivopestyksi, että hänen todellisuuskäsityksestään tulee täysin vääristynyt ja hän alkaa nähdä rasismia kaikkialla.

 Uskontojen uhreista jo puhutaan nykyään, mutta ideologisen aivopesun uhrit ovat aivan yhtä pihalla – ja potentiaalisesti jopa vaarallisempia yhteiskuntarauhan kannalta.

 En usko että Toiviainen oikeasti on muuttamassa pois Suomesta, kunhan hakee marttyyripisteitä. Mutta mikäli niin sittenkin kävisi, suosittelen Tukholman Rinkebytä tai vastaavaa maahanmuuttajalähiötä, missä Toiviainen voi jatkaa rakasta harrastustaan eli viranomaisten toiminnan estämistä yhdessä muiden rikollisten kanssa, esimerkiksi heittelemällä polttopulloilla poliisiautoja. 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement