Blogit

Leikkiminen loppuu sitten tähän

Olemme katsoneet läpi sormien poliittista pelleilyä ja saamatonta leikkikoulua aivan liian pitkään. Jokainen poliittinen koalitio on nyt kokeiltu ja köykäiseksi havaittu. Suomi on suurissa vaikeuksissa, kansalaistemme väheksyminen ja häpäisy jatkuu, vaikka maamme tulevaisuus on suuressa vaarassa. Kun poliitikot eivät selvästikään kykene hoitamaan heille annetulla mandaatilla tehtäviään, meidän on otettava ohjat omiin käsiin.

ME KANSA on epäpoliittinen yhteisö, jonka ainoa päämäärä on Suomen ja kaikkien itsensä suomalaisiksi mieltävien yhteisen edun ajaminen rauhanomaisin ja lain suomin keinoin. Me pystymme omaan työhömme ja kokemukseemme perustuen nostamaan Suomen kukoistavaksi taloudeksi ja takaamaan jokaiselle työtä, toimeentuloa ja vaurautta, jonka tulokset voimme jättää hyvillä mielin lapsillemme perinnöksi. Siihen tarvitaan ainoastaan tietoa, opastusta ja ohjausta, jotta jokainen saa mahdollisuuden kohentaa omaa tulevaisuuttaan, tarvitsematta turvautua poliitikkojen tyhjiin lupauksiin.

Meillä on valmiina verkosto, jolla on vaikutusvaltaa ja se lisääntyy jokaisen uuden tulijan myötä. Mukaan mahtuu jokainen suomalainen poliittisista näkemyksistään, etnisestä taustastaan ja taloudellisesta asemastaan riippumatta. Emme hyväksy minkäänlaista poliittista puuhastelua, vaan ryhdymme tekoihin, jotka ovat 100-vuotisen itsenäisyytemme arvoisia. Tekojen on perustuttava omiin kansallisiin vahvuuksiin, resursseihin, osaamiseen ja jokaisen työn kunnioittamiseen. Työn, jossa voi tuntea yhteenkuuluvuutta ja tervettä ammattiylpeyttä omista ja yhteisistä saavutuksista.

Me emme tyydy markkinavoimien armoille, vaan otamme ne määrätietoisesti haltuumme.

 

Me emme tee tätä lyhytnäköisesti omaa etua ajaen, vaan koko kansakunnan parasta ajatellen. Siksi emme pyydä korvausta tekemästämme työstä, mutta tarvitsemme sen verran taloudellista tukea, että saamme toiminta- ja elinkustannuksemme ja käyttämiemme asiantuntijoiden kohtuulliset palkkiot katetuksi.

Käynnistämme lähiaikoina koko maan kattavien KANSALAISSEMINAARIEN sarjan, joissa asiantuntijoiden alustuksella perehdytämme kaikki halukkaat Suomen kansainväliseen ja taloudelliseen tilanteeseen, omiin mahdollisuuksiin ja tarvittaviin toimenpiteisiin, millä tavoitteemme ovat saavutettavissa. Seminaarien sisältöjä voidaan optimoida alueellisten tarpeiden mukaan.

Tässä tarvitaan jokaisen aktiivista panosta niin seminaarien kuin käytännön toimien toteuttamiseen. Alkajaisiksi tarvitaan aktiiveja seminaaritilojen järjestämiseen, paikalliseen organisointiin ja tiedottamiseen. Kaikki pienikin apu on tervetullutta ja mukaan voi ilmoittautua liittymällä ME KANSA facebook-ryhmään. Otamme avoimin mielin vastaan myös kaikki lähettämänne ehdotukset, joilla päämääriämme voisi tukea.

Yhteisössä on jo nyt lähes 2 000 aktiivia mukana ja seuraajia lähes 50 000, vaikka toimintamme on vasta aluillaan. Tavoitteemme on saavuttaa kahdessa vuodessa 2,2 miljoonaa poliitikkojen jo hylkäämää täysi-ikäistä Suomen kansalaista ja kaikki ne, jotka pelkäävät kasvattavansa tuota joukkoa, tai muuten katsovat Suomen asioita mahdolliseksi hoitaa nykyistä paremmin.

 

Ota tulevaisuus omiin käsiisi ja liity ME KANSA yhteisöön tekemään siitä meille kaikille parempaa!

 

 

Tietoa julkaisijasta

Timo Isosaari

Timo Isosaari menehtyi kesällä 2020 kovin nuorena. Hän oli poliittisesti sitoutumaton ja mielipiteet olivat hänen omaan työ- ja elämänkokemukseensa perustuvia. Timo Isosaaren muistoa kunnioittaen hänen kirjoituksensa ovat edelleen luettavissa Kansalaisessa.

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement