Blogit

Looginen ratkaisu siirtolaistulvaan hyödyntää päättäjiemme rasismia

1. Päättäjiämme ei ollenkaan kiinnosta suomalaisten turvallisuus (ks. muslimimaalaisten valtava yliedustus seksuaali- ja ryöstörikoksissa sekä terrorismin uhka), vaan heitä kiinnostaa pelkästään herrakansan eli muslimimaalaisten turvallisuus. Heitä ei myöskään kiinnosta suomalaisten mielipide, vaikka kansasta suurin osa haluaa lopettaa muslimimaalaisten tulvan Suomeen; heitä kiinnostaa pelkästään herrakansan mielipide.

Ymmärsit oikein: Eurostoliiton monikulttuuri-ideologiaan aivopestyjen päättäjiemme rasistisessa arvomaailmassa suomalainen on vähempiarvoinen kuin muslimimaalainen. Tämä näkyy myös valtion budjetissa: muslimimaalaisten elättämiseen löytyy koko ajan lisää rahaa, samalla kun (ja koska) suomalaisilta leikataan koko ajan enemmän ja enemmän.

2. Tästä seuraa, että niin kauan kuin negatiiviset vaikutukset kohdistuvat vain meihin alempiarvoisiin ihmisiin eli suomalaisiin, ei maahanmuuttopolitiikkaa kiristetä. Eli kääntäen: vasta kun negatiiviset vaikutukset kohdistuvat herrakansaan eli muslimimaalaisiin, asialle tehdään jotain.

3. Niin sanottu vastaterrorismi, jossa kantaeurooppalaiset iskevät moskeijoita ja muslimeja vastaan, lienee siis ainoa tapa vähentää muslimimaalaisten siirtolaisuutta: vasta kun päättäjämme eivät voi enää taata herrakansan turvallisuutta täällä, heidän tänne tulemistaan tullaan rajoittamaan. Ja kun leviää sana, ettei täällä ole heille turvallista, yhä harvempi hakeutuu tänne.

4. Selvennys mustavalkoisille lukijoille: minä en hyväksy väkivaltaa enkä kannusta siihen – esitin vain olosuhteiden valossa loogisen johtopäätöksen.

5. Ainoa toinen keino lopettaa muslimimaalaisten ja muiden elintasosiirtolaisten tulva Suomeen on äänestää Perussuomalaiset suurimmaksi puolueeksi (noin 20 % kannatus saattaa nykytilanteessa riittää siihen), jolloin Jussi Halla-ahosta tulee pääministeri. Halla-aho kannattaa monien keskisen Euroopan maiden (Puola, Unkari, Tshekki, Itävalta) kaltaista hallittua maahanmuuttoa, jossa laittomien siirtolaisten pääsy maahan estetään aidoilla ja rajavalvonnalla. On räikeä valhe, ettei siirtolaistulvaan muka voisi vaikuttaa mitenkään.

Lähivuodet tulevat näyttämään, kumpi vaihtoehto toteutuu. Uskallan ennustaa, että mikäli vuoden 2019 eduskuntavaalien jälkeen muodostettava hallitus ei aio rajoittaa haitallista siirtolaisuutta paljon nykyistä tiukemmin, alkaa Suomessakin vastaterroristinen toiminta. Saksassahan isketään muslimimaahanmuuttajia vastaan jo monta kertaa joka päivä. Mahdollisesti seuraamme myös Ruotsin tietä siinä, että joku ministeri menettää henkensä vähemmistön tyranniaan kyllästyneen kansalaisen käsissä.

Kansa ei siedä loputtomiin sitä, etteivät päättäjät kunnioita sen mielipidettä.

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement