Blogit

Lukijan kirje Arkkipiispalle

Hyvä Arkkipiispa!

Olemme saaneet lukea, että Suomen kirkko aikoo suojella kielteisen turvapaikan saaneita. Suurin osa heistä on tullut laittomasti läpi Euroopan ja Suomeen, ja nyt te ja Suomen kirkko avustatte heitä uusiin laittomuuksiin. Uskoisin kielteisille päätöksille kuitenkin olevan hyvät ja lailliset perusteet.

Olemme jo pitkään saaneet huolestuneina lukea uutisia erilaisista väkivallanteoista: raiskauksista, seksuaalisesta ahdistelusta, väkivallasta ja omaisuusrikoksista, joihin epätoivoiset turvapaikanhakijat, nuoret miehet Suomessa syyllistyvät. Oletteko te tietoinen, että osa näistä nuorista, vahvoista miehistä, jotka ovat jättäneet sodan jalkoihin naiset, lapset ja vanhukset aikovat mieluummin mennä vankilaan kuin lähteä pois.

Uskoisin että te, korkeasti koulutettuna henkilönä olette tietoinen Islamista. Islam tuo Suomeen ja koko Eurooppaan uudenlaisen moraalin, pahimmassa tapauksessa ennen pitkää Sharia-lain, joka ei kunnioita sen enempää kristinuskoisia kuin muitakaan heille vääräuskoisia. Te hyvä Arkkipiispa ja monet suomalaiset kuvittelette tekevänne hyvän työn auttaaksenne laittomia maahantulijoita. Valitettavasti teette karhunpalveluksen maallemme auttamalla näitä ihmisiä. Olette mukana pilaamassa lastemme ja nuortemme tulevaisuutta, erityisesti tyttöjen.

Minä en ole rasisti, enkä pidä rasismina myöskään sitä, että rakastan omaa maatani ja kaikkea sitä vapautta, josta myös naisena olen tässä maassa saanut nauttia: tasa-arvoa ja kunnioitusta. Toivotan lämpimästi tervetulleiksi kaikki ne ulkomaalaiset täysin rotuun tai ihonväriin katsomatta, jotka ovat täällä kunniallisilla asioilla ja joilla on halua ja kykyä integroitua tuleviksi veronmaksajiksi. En kuitenkaan voi uskoa, että sodan jaloista lähteneen epätoivoisen ihmisen ensimmäinen paikka, mihin hän voisi pysähtyä, on Suomi. Nämä ihmiset ovat kultakaivos ihmissalakuljettajille, ja tätäkin bisnestä Suomen evl. kirkko on edistämässä suunnitelmallanne.

Toivon viisaita päätöksiä päättäjiltä ja vaikuttajilta, ja toivotan teille oikein hyvää syksyä!

Ystävällisin terveisin,

Raija
Helsinki

***

Kirje on lukijan kirje Arkkipiispalle, joka on lähetetty hänelle itselleen.

Jakoa

Kommentit