Blogit

MAAHANMUUTTAJAJENGI PUUKOTTI JA HAKKASI LENNARTIN, 80v, KASVOT HAJALLE

Kolme nuorta maahanmuuttajamiestä, kaksi 17-vuotiasta ja yksi 19-vuotias somali haastetaan nyt hyvin brutaalista ja julmasta 80-vuotiaan miehen päälle käynnistä Västråsissa. Mies, joka joutui puukotetuksi sekä potkituksi, sai vakavia vammoja.

Myöhään illalla 8 huhtikuuta tänä vuonna, käveli 80-vuotias Lennart pyörätietä pitkin Djäknebergissä Västeråsissa, kun hänen kimppuunsa äkkiä hyökättiin.
-Minä kuulin askelten ääniä ja seuraavassa hetkessä minulla oli puukko selässä, kertoo mies kuulustelussa SVT Nyhetterin mukaan.

Samassa yhteydessä, Lennartin lapaan puukotuksen kanssa, vaati jengi häntä luovuttamaan kaikki rahansa heille.

Kun hän kieltäytyi suuntasi maahanmuuttaja potkun 80-vuotiaan kasvoihin ja vartaloon. Hänen vammansa oli vakavat.

”Tämä väkivalta on aiheuttanut N.N:lle pistohaavan oikean hartian seudulle, verenvuota kovan aivokalvon alla, murtuneen nenäluun, kylkiluun murtumia ja mustelmia kasvoissa sekä ylä- ja alavartalossa”, kirjoittaa syyttäjä.

Ryöstöyrityksen keskeytti eräs ohikulkeva, joka hälytti poliisin. Kun poliisi, suuresta etsinnästä huolimatta, ei onnistunut ottamaan kiinni jengiä astui eräs nuori nainen esiin ja todisti sen, että hän oli nähnyt heidät ja oli tunnistanut yhden niistä.

17- vuotias, kun hän istui kiinneotettuna, tunnusti hän rikoksen. Hän kertoi:
-”..//..veitsi oli uponnut sisään. Se oli silloin kun otin sen ulos heti. Niin nopeasti kun se oli mennyt sisään, otin pois sen. Minä pelästyin sitä sikana. Mitä helvettiä minä olin tehnyt? Sen jälkeen potkaisi NN (kaveri 1) häntä naamaan. Silloin antoi NN (kaveri 2) hänelle niiku, yhdestä kahteen potkua”.

Hän toki perui myöhemmin tunnustuksensa.

Kaikki kolme haastetaan nyt törkeän ryöstön yrityksestä Västmalndin käräjäoikeuteen.

Virovirastossa suoritetussa tarkistuksessa osoittaa se sen, että 19-vuotias on syntynyt Somaliassa. Ne kaksi 17-vuotiasta ovat syntyneet ruotsissa mutta syntyperältään irakilaisia, mistä heidän vanhempansa tulevat.

Lennarta on tekaistu nimi.
Fria Tiden

Liity kannattajajäseneksi

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement