Blogit

Maailma miljardöörien pihdeissa. Osa 3

„Kuka hallitsee maailmaa ?“ Kysyi maailman ehkä tunnetuin US-politiikan arvostelija Noam Chomsky uusimmassa kirjassaan.

Ensi tulee lunnollisesti suurvallat, siis valtiot, maailman politiikan pelaajina. Näin yksinkertaiseksi tätä ei kuitenkaan voi tehdä, kirjoittaa Chomsky ja siteeraa skotti moraalifilosofia Adam Smithiä (1723-1790), joka jo 1800-luvulla uskoi nähneensä vilahduksen todellisista „ihmiskunnan herroista“. Tuolloin he olivat englantilaisia kauppiaita ja tehtailijoita. Tänä päivänä nämä „herrat“ on korvanut/ostanut pois „multikansainväliset konsernit, valtavat finanssikolossit ja muut näiden kaltaiset multikansainväliset ”yleishyödylliset” liikkeet.“

„Herrojen“ Rockefellerien, Bilderbergerien ja trilateraalien, sijaiseksi on noussut esim. George Soros ja hänen „Open Society“. Tällä megaspekulantilla ja „valtiomiehellä ilman valtiota“ on jo enenmmän vaikutusvaltaa Wall Streetillä ja „City of Londonissa“, kuin J.P. Morganilla oli 1900-lun alussa.

Soros on kirjoittanut finanssi- ja valuuttakeinottelun historiaa. Vuonna 1992 hän kävi hyökkäykseen Englanin Puntaa vastaan ja sai Lontoon eromaan Euroopan valuuttakorista. Suomen Markalle Soros teki samaisen tempun, kuin Punnalle. Tuolloinen pääministeri John Major hautasi tarkoituksensa liittää Englanti Euro-alueeseen, mutta Suomi ei ottanut vihjeestä vaaria.

Vuoden 2015 tammikuussa, vain viikko ennen Münchenin turvallisuuskokousta Soros keskusteli samalla tasolla kansallisten valtiomiesten kanssa Saksassa FAZ-lehden järjestämässä Feuilleton tapaamisessa. Yhdessä miljardien raskaan filosofin Berhard-Henri Lévyn kanssa Soros toi agendansa EUlle tiedoksi: „Meidän on autettava Ukrainaa!“.

Ukrainan vuonna 2004 tapahtuneen „oranssin vallankumouksen“ takana oli Soros yhteistyössä „National Endowment for Democracy“ ja muiden US-State Department ohjattujen NGO-toimijoiden kanssa, jotka pitivät pesää Kiewissä. Erittäin tärkeää osaa „uuden Ukrainan“ luomisessa näytteli Open-Society-Netzwerk:in siipien suojassa „International Renaissance Foundation“ (IRF).

Muiden „ihmisystäviensä“, kuten David Rockefeller ja Bill Gates, kanssa Soros perusti vuonna 2009 „Good Club“ nimisen järjestön New Yorkissa. Tämä järjestön tarkoitus on „uudellen muotoilla maailma ja sitä kautta pelastaa ihmiskunta“.

Nämä itsensä kruunanneet maailman historian ohjaajat omaavat käsittämättömät määrät varallisuutta ja vaikutusvaltaa unelmansa toteuttamiseen. Mediat, politiikka, taide, sotavoimat, säätiöt, ajatushautomot ja ruohonjuuriliikkeet syövät näiden herrojen kädestä ja toimivat kuten odotetaan.

Tämä kehitys ei ole aina selvästi nähtävissä, koska järjestöihin solutetaan omia joukkoja, kunnes koko järjestö on kaapattu.

Globalistit seuraavat polkua, joka johtaa heidän „New World Order“-unelmaa kohti. Tätä matkaa rytmittää huudot „Ei rajoja, Ei valtioita!“. He haluavat päästä joka paikkaan tällä maapallolla ilman haittavia ja hidastavia rajoja ryöstämään ja jättämään jälkeensä bibliaalisen „heinäsirkkatuhon“. Tätä varten on maailmasta tultava yksi yhtenäinen vapaakauppa-alue.

Suunitellut transatlantiset (TTIP, CETA) ja Trumpin ensitöikseen purkama TPP-sopimus pyrkivät toteuttamaan suunnitellun maailman vapaakauppa-alueen. Nämä sopimukset on toisaalta erottaneet niin Venäjän, kuin Kiinan ulos vaikutuspiiristään. Venäjän ja Kiinan ulosrajaus ja sen syy löytyy US-sotilasstrategiapaperista TRADOC 525-3-1 vuodelta 2014. Tässä paperissa Venäjä ja Kiina julistetaan „Win in a Complex World 2020-2040“ – joukon toimesta US-armeijan suurimmaksi uhaksi.

TTIP, CETA ja TPP, sekä muut vapaakauppasopimukset ovat tie Noam Chomskyn tarkoittamaan globaalien investointimogulien vallan varmistamiseen ja muuttamiseksi „Maailman herroiksi“.

Kampanjoinnin instrumentit.

Yksi erittäin suosittu poliittinen vaikutustapa on kampanjointi. Protestisähköposteilla ja kansalaisaloitteilla saadaan voitettua kriittisen kansalaisen luottamus. Näin luodaan käsitys että ollaan yhteisen hyvän asialla globalismin ryöstöretkeä vastaan.

Tarkempi kampanjaorganisaatioiden, kuten Avaaz ja Campact, seuraaminen ja tutkiminen kannattaa. Ensimmäiseksi tulet huomaamaan, että molemmat ovat US-organisaatio MoveOn.org:in tyttäriä..

Campact aloitti useampia kampanjoita pysäyttämään vapaakauppasopimukset TTIP ja CETA.

2017 10. tammikuuta Campact lähetti, oman ilmoituksensa mukaan, 2004 aloitetun kampanjan 1.8 miljoonalle allekirjoittajalle seuraavan kirjeen:

„Kuka on rouva Lori Wallach ?

Hän on johtaja ja perustaja Global Trade Watch – järjestössä Public Citizen osastolla ja aktivisti globaalin kaupan alalla. Häntä meidän tulee kiittää Euroopan yhdistymisestä TTIP-vastarintaan.“

Miksi kuitenkin 30. syykuuta 2016 Brüsselissä allekirjoitettiin vapaakauppasopimus „Comprehensive Economic and Trade Agreement“ (CETA) ?

Transatlantiset US-konsernit voivat kiertää CETA-sopimuksen avulla Kanadan kautta postilaatikkofirmoillaan Euroopan markkinoille. Viime hetkeen olivat Merkel, Gabriel ja muut Euroopan johtajat sopimuksen puolesta. Puhumattakaan Obamasta ja Clintonista.

Tätä taustaa vasten Campactin harjoittama EGOpeli näyttäytyy omituisessa valossa.

Campact perustettiin esikuvanaan vuonna 1998 aloittanut US-online-platform MoveOn.org ja omaa läheiset välit MoveOn:iin. Perustusvuonnaan MoveOn vastusti Bill Clintonia vastaan nostettua viraltapanoliikettä. MoveOn tuki siis demokraattista puoluetta. Vuonna 2007 MoveOn oli perustamassa Avaaz NGOta, joka aloitti heti kampanjan ilmastonmuutosta vastaan lähellään US-ilmastosupertähti US-demokraatti Al Core.

Avaaz-liikkeen poliittiset linjat seuraa US-neokonservatiivien geopoliittisia linjoja. Syyriassa toimi Avaaz kampanjansa kanssa „White Helmets“ („Syria Civil Defense“) liikkeen kanssa käsi kädessä.

Vuonna 2013 James Le Mesurier perusti „White Helmets“ – organisaation. Mesurier on entinen britti upseeri, joka toimi Yhdistyneiden Arabi Emiraattien sotilasneuvonantajana.

Omituinen järjestö sai „vaihtoehtoisen“ Nobelin ja oli ehdolla rauhanpalkinnon saajaksi vuonna 2016. Tähän sopivan kampanjan organisoi Avaaz. „White Helmets“ toimi yksiselitteisesti yhteistyössä islamistisien terroristien kanssa Aleppossa ja levittivät sekä tukivat Clintonin sotapropagandaa. „Valkokypäriä“ jopa valokuvattiin Al-Nusra taistelijoiden keralla. US-tuen lisäksi „Valkokypärät“ saivat vuoden 2106 loppuun mennessä myös Saksan ulkoministeriöltä miljoona Euroa tukea.

 

Avoin yhteiskunta on helppo saalis globalisteille ja he voivat toimia omien halujensa johdattamina. Tämän takia mm. Putin näytti ovea Sorokselle ja muille vastaaville globaaleille toimijoille.

Miksi Soros tukee toimijoita, jotka toimivat hänen Open Society-järjestön suuntaviivoja vastaan ?

Ensiksi on aina hyvä, jos voi kontrolloida, myös vastaliikettä. Tällä tavalla saadaan kokonaiskuva kansan mielenliikkeistä ja kansaa voidaan syöttää kohdennetusti sillä mitä he haluavat.

Toiseksi, vaikka Campact-kampanjalla ei ollut mitään mahdollisuuksia torpata TTIP- ja Ceta-sopimusta, tiesi Soros tämän jo etukäteen. Nämä järjestöt toimivat globalistien savuverhona ja voittamaan kansalaisten luottamus sekä ohjaamaan toiminta haluttuun suuntaan. Tästä mainio esimerkki on „valkokypärät“.

Klikkaa, allekirjoita ja olet osana kampanjaa!

25. tammikuuta 2017 lähetti Campact seuraavan pyynnön kampanjoihinsa osallistuneille:

EI ympäristömerkintää karhujen tappamiselle! Varastettu ikimetsä“ ( Environmental Investigation Agency (EIA) tutkimus itävaltalaiselle Schweighofer-Gruppe)“.

Kampanja luonton puolesta on jaloa, eikä asiaa vastaan voi kukaan järkevä ja luontoa rakastava/kunnioittava ihminen sanoa mitään pahaa. Kuitenkin tälläisten internetissä toimivien organisaatioiden globaalihuoli kaikkien muiden toimijoiden paitsi US-toimijoiden tekemisiin herättää ihmetystä.

„Myrkkykaasuiskujen rahoittajia, dronemurhien, ISIS-perustajien, tukijoiden ja kouluttajien vuoksi ei Campact ja MoveOn ole saanut aloitettua kampanjaa. Päinvastoin. Soros tuki suoraan Clintonin vaalikampanjaa kymmenillä miljoonilla Dollareilla“, sanoo kriittinen kirjailija ja säveltäjä Hartmut Barth-Engelhart.

Campact tai MoveOn ei ole myöskään saanut aikaan kritiikkiä maailman sotatantereilla käytettävistä uraaniammuksista. Näiden ammusten osuessa kohteeseen syntyy aerosolia, jossa nanopartikkelit leviävät hengitettäviksi tai joutuvat elintarvikkeiden kautta ihmiskehoon. Nämä partikkelit aiheuttavat geeneettisiä muutoksia ja saavat aikaan esim. syöpää, keskenmenoja ja vajavaisina syntyviä lapsia.

Useat alueet maailmalla ovat pahasti saastuneet. Tästä ongelmaa teki tunnetuksi ohjaaja Frieder F. Wagner elokuvassaan: „Deadly Dust – Todesstaub durch Uranmunition“ (Tappava pöly – Kuolemanpölyä uraaniammuksista)

Lisäksi Avaaz istuu pääkonttorissaan New Yorkissa, eikä ihmetystä aiheuttaen ole puuttunut edes kuolemanrangaistuksiin USAssa.

 

Kuka on Avaazin & Co. takana ?

Nämä organisaatiot on perustettu britti-kanadalaisen Ricken Patelin ja entisen demokraatti kongressiedustajan Tom Perriellon yhteistyönä.

Patel työskenteli vapaaehtoisena George Soroksen perustamassa ja rahoittamassa MoveOn – organisaatiossa, joka tuki Obaman vaalityötä. Tässä työssä nykyinen Avaaz johtaja oppi käyttämään internettiä kampanjointiin. Lisäksi Patel oli myös kansainvälisessä „Crisis Group“ – organisaatiossa mukana. Tämä organisaatio toimitti analyysejä ja toimintaehdotuksia kansainvälisiin kriiseihin, sekä toimi hallitusten, YK:n, maailman pankin ja EU:n kumppaneina. Rahoituksensa „Crisis Group“ keräsi länsihallituksilta, säätiöiltä ja konserneilta.

Joten ei ole ihme, että Avaaz löytyy usein US-rahoitettujen kapinallisten rinnalta. Vuonna 2009 Pavel sai maailman talousforumissa Davosissa „Young Global Leader“ – palkinnon kuuliaisuudestaan. Ennen Avaaz perustamista vuonna 2007 Pavel on osoittanut kuuliaisuutensa seuraavissa organisaatioissa:

„International Crisis Group“ (George Soros et al.) Konfliktianalyytikko

„Rockefeller Foundation“,

„Simons Foundation“,

„Bill & Melinda Gates Stiftung“,

„International Center for Transitional Justice“, joka on US-NGO New Yorkista. Perustettu „Ford-Foundation“ järjestämän strategia konfressin jälkimainigeissa vuonna 2001. Säätiö vie raakuuksia ja ihmisoikeusloukkauksia tehneitä oikeuteen. Tähän päivää mennessä järjestö ei ole saanut US-vasallia Raschid Dostum oikeuteen. Raschid Dostum tunki vuonna 2001 3000 talibaania yhteen merikonttiin ja jätti nämä aavikolle kuolemaan. Tämä linja US-vasallien kanssa on toistuvaa ja teot lakaistaan maton alle. Näihin tekoihn kuuluu myös US-presidenttien oikeuttamat drone-murhat. Näitä vastaan ei ole internet kampanjaa!

Vuonna 2009 „Huffington Post“ – julkaisu valitsi Patelin „Ultimate Gamechanger in Politics“ – tittelin voittajaksi, siis äärimmäinen politiikan muuttajaksi. Avaaz-johtaja kuuluu ilmiselvästi globaaliin suurmiestenluokkaan ja on työkennellyt koko ikänsä US-globalistien projekteissa.

Patelilla on „tavoitteenaan tehdä maailman laajuinen julkinen mielipide ratkaisevaksi globaaliksi avainvaikuttajaksi, niin ilmastomuutoksen, turvallisuuden, kuin ihmisoikeuksien alalla“, kertoo „Huffington Post“. Ja kuka muokkaa julkisen mielipiteen ? Massamediat, Ricken Patel vai Avaaz ?

 

Trump vs. Globalismi“

22. joulukuuta 2016 kirjoitti „The Globalist“ artikkelin nimeltä „Trump Vs. Globalism“.

Esipuheessa kerrottiin, että Trump-liiton antiglobalistit näkeävt globalismin liberaalin elitismin, jopa vasemmiston, yrityksenä hyökätä perinteisen amerikkalaisuuden kimppuun ja tuhota arvot. Tässä mallissa esitettiin „amerikkalaisuus“ ja „globaali“ vastavoimina.

Näin voi lukija muodostaa kuvan, jossa vasemmisto on globalismin vastustaja sekä tukija. Onhan se turhauttavaa sijoittaa kaikki tarmonsa vapaakauppasopimusten vastustamiseen ja huomata vastustavansa pian Trumpia, joka teki vapaakauppasopimuksista selvää hetkessä.

Päivä Trumpin virkaanastujaisten jälkeen Washingtonissa ja monessa muussa kaupungissa maailmanlaajuisesti järjestettiin „Naisten marssi“. 56 organisaatiota ja ryhmää agitoi ihmisiä liikkeelle. Näiden organisatioiden joukossa oli „American Humanist Association“, joka epäilee Trumpin tarkoitusperiä suuresti, sekä „United Women.org“, joka mainosti Obamaa Twitterissä ja „Planned Parenthood“, joka on sotkeutunut skandaaliin sikiöillä tehtyjen kokeiden takia. Lisäksi hysteriaa loi „National Resource Defense Council“, joka ei usko Trumpin ympäristöohjelmaan. Kaikkin nämä organisaatiot on sidoksissa George Soroksen verkkoihin, kuten hyvin „Trump-mielisenä“ tunnettu „New York Times“ paljasti.

 

Mitä tavoitteita todellisuudessa seurataan ?

Kriitikot kutsuvat Avaaz-organisaatiota pseudo-aktivistien palveluksi. „Sieltä voi ostaa itselleen hyvän omantunnon maailman epäoikeudenmukaisuutta vastaan mahdollisimman pienellä vaivalla“.

Useimmat ihmiset haluavat kuulua „hyvien“ puolelle, eivätkä esitä enempiä kysymyksiä pahan alkujuuresta. Esimerkiksi teema pakolaistulva. Syy ihmisten pahoinvointiin ja maastamuuttoon lähi-idässä, Ukrainassa ja Afrikassa on helppo tunnistaa. Syy on maailmanlaajuiset US-sodat ja kapitaalin loppumaton ahneus. Irakissa ja Afganistanissa on miljoonia ihmisiä saatettu pakoon tai tehty kodittomiksi ja vain harvat lopulta pääsevät Eurooppaan.

Jokainen joka perääkuuluttaa ihmisarvoa ja luonnollisten resurssien käyttöä paikallisesti ei tulisi esittää pelkästään kysymystä: „Kuka johtaa tätä maailmaa ?“ vaan myös kysymys: „Kuka on humaanitäärisen paatoksen takana ?“

Hyvin usein molempien kysymysten vastaus löytyy samasta „nukketeatterista“.

 

Kiitos

Hämis