Blogit

Mieluummin epäluuloinen kuin hyväuskoisuuttaan raiskattu

Yhteiskunnan, valtamedian, koululaitoksen ja vanhempien lapsiimme kohdistama voimakas ideologinen aivopesu tuottaa nyt sitä hedelmää, jota sen tiedettiinkin tuottavan: yhä useampi suomalainen lapsi ja nuori on hyväuskoinen hölmö ja ajautuu tilanteisiin, joissa joutuu muslimimaahanmuuttajien ahdistelemaksi tai raiskaamaksi.

Viime vuonna kohua herätti tuomio, jossa muslimimies raiskasi 10-vuotiaan tytön: ”Tuomittu oli harrastanut seksiä 10-vuotiaan tytön kanssa asumattoman kerrostalon pihassa. Yhdynnän lisäksi mies oli lähettänyt lapselle seksiaiheisia viestejä. Mies oli tutustunut lapseen sosiaalisen median kautta ja sopinut siellä myös tapaamisesta.” 

Niin ikään viime vuonna irakilainen Ahmed Arsalan käytti hyväksi useita alaikäisiä tyttöjä: ”Tuomittu ja tuolloin 13-14-vuotias tyttö alkoivat seurustella, mutta ensimmäinen yhdyntä tapahtui jo tätä ennen. A ei ollut aluksi halunnut tätä, mutta hän oli myös melko päihtynyt. – – Paikalla oli 15–20 henkeä, mukaan lukien Arsalanin kanssa seurustellut uhri A. B:n ollessa menossa vessaan tuomittu ryhtyi työntämään tätä kohti makuuhuonetta. Sinne päästyään Arsalan työnsi B:n sängylle, sulki oven ja tuli tytön päälle. B oli yrittänyt laittaa vastaan, mutta kun se ei auttanut, antoi B tuomitun yhtyä häneen.”

Eilen uutisoitiin, miten turvapaikanhakija oli yrittänyt raiskata vastaanottokeskuksen työntekijän: ”Vaikka nainen laittoi Alille viestin, ettei enää halunnut tavata tätä, seuraavana iltana Ali palasi. Nainen ei halunnut aiheuttaa julkista ”kohtausta”, joten hän päästi Alin jälleen sisään. Ali meni kuitenkin suoraan asiaan. – – Ali pyysi anteeksi käytöstään pyytäen saada jäädä yöksi. Lopulta nainen suostui sillä ehdolla, että Ali nukkuisi sohvalla.”

Mitä yhteistä on näillä (ja monilla muilla samanlaisilla) tapauksilla? Vastaus: Suomalaisten tyttöjen hyväuskoinen typeryys. He eivät tunnu lainkaan osaavan varoa muslimimiehiä. Vastuu ja syy on yhteiskunnan, valtamedian ja vanhempien: he ovat aivopesseet Suomen lapset hyväuskoisiksi hölmöiksi. Terve epäluuloisuus ja järkevä varovaisuus on täysin kielletty demonisoimalla se rasismiksi!

Vaikka miten järki sanoisi, ettei kannata olla liian luottavainen, aivopesun ohjelmoima päänsisäinen ääni paheksuu: ”Et saa epäillä häntä vain siksi, että hän on muslimi.”

On kuitenkin kivenkova fakta, että nimenomaan muslimimaahanmuuttajia pitää varoa. Monissa muslimimaissa on käytössä islamiin perustuvat maalliset lait, ja silloin raiskaus on naisen syy eikä miehen syy. Aivopestyt idiootit eli maahanmuuttokritiikittömät kieltäytyvät ymmärtämästä, mitä tämä käytännössä tarkoittaa: se tarkoittaa, että muslimin käytöstä ohjaa sama arvopohja myös hänen muutettuaan Suomeen. Jos tulee tilaisuus, hän käyttää sen – syyhän ei ole hänen vaan sen naisen tai lapsen, joka hänelle sen tilaisuuden antaa.

Miettikääpä itse omaa moraalianne. Jokainen suomalainen tietää ja hyväksyy sen, että metsästä saa kerätä marjoja ja sieniä, mutta toisen pihalta ei saa. Jos muutatte vieraaseen maahan, jossa laki yhtäkkiä kieltääkin marjojen poimimisen metsästä, kuinkahan moni teistä kiltisti tottelisi? Aika moni ajattelisi: ”Onpa typerä laki. Poiminpa tuolla kauempana, missä kukaan ei näe.”

Aivan samasta syystä muslimimaalainenkaan ei kykene ymmärtämään Suomen lakeja, koska islamin lait on ohjelmoitu häneen niin syvälle. Siinä on syy, miksi muslimimaalaiset ovat niin pahasti yliedustettuina seksuaalirikoksissa. (Tästä tarkemmin kirjoituksessani Miksi Muhammed raiskaa?)

 

Muslimimaahanmuuttajia todellakin pitää varoa! Meidän pitää opettaa lapsillemme, ettei hyväuskoinen hölmöys kannata – se johtaa vain koko elämän traumatisoivaan kokemukseen: joutumiseen seksuaalirikoksen uhriksi. Lapsiamme röyhkeästi aivopesevät tahot (poliitikot, valtamedia, koululaitos) täytyy saada kantamaan vastuunsa ja lopettamaan haitallinen toimintansa. Ideologisella propagandallaan he aivopesevät kokonaisista sukupolvista hyväuskoisia hölmöjä, joiden riski pilata elämänsä omilla valinnoillaan on liian korkea.

Jokainen seksuaalirikos on liikaa. Miksi Suomen lapset silti ehdoin tahdoin halutaan altistaa niille? Ihmiset, vaatikaa muutosta!

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement