Blogit

Miksi Muhammed raiskaa?

Arabimaailmasta eli Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleet miehet raiskaavat tunnetusti 17 kertaa useammin kuin kantaväestön miehet Suomessa (Lehti ym. 2014). Sukupuoli- ja ikärakenteen sekä tulotason vakiointi pienentää kertoimen vain kolmeentoista, joten nuorten miesten yliedustus ei mitenkään selitä tulosta. Lisäksi ilmiö on vastaavanlainen muuallakin Euroopassa, eikä sitä voida selittää pois esimerkiksi väittämällä perusteettomasti, että maahanmuuttajien raiskauksista ilmoitettaisiin helpommin kuin muiden raiskauksista.

 Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Suhdeluku 17 : 1 vallitsee aika tarkasti esimerkiksi Suomessa suomenkielisten (4 900 000) ja ruotsinkielisten (290 000) välillä. Toisin sanoen: jos arabimaista tulevia olisi Suomessa yhtä paljon kuin ruotsinkielisiä, he raiskaisivat yhtä paljon kuin suomenkieliset!

 Jo nyt ulkomaalaiset tekevät lähes yhtä paljon seksuaalirikoksia kuin suomalaiset, vaikka heidän väestöosuutensa on vain 6 %. 

 

Islamin lakien mukaan raiskaus on naisen oma syy

 ”Arabikulttuurin asiantuntija Päivi Käri-Zein toteaa Ilta-Sanomissa, että turvapaikanhakijat tarvitsevat koulutusta Suomen tavoille paitsi kielen myös kulttuurin suhteen. Käri-Zeinin mukaan Lähi-idässä raiskaus on aina naisen syy. Sikäläisen tulkinnan mukaan nainen on pukeutumisellaan tai käyttäytymisellään tällöin vietellyt miehen.” (Savon Sanomat 30.11.2015)

 Meillä näistä uutisoidaan yleensä vain silloin, kun joku pohjoiseurooppalainen tuomitaan raiskatuksi tulemisesta. Esimerkiksi vuonna 2013 norjalaisnainen raiskattiin Dubaissa ja vangittiin kun hän ilmoitti asiasta poliisille. Vuonna 2016 Qatarissa tuomittiin raiskauksestaan poliisille ilmoittanut hollantilaisnainen

 On päivänselvää, että lähtömaiden tyypillinen asenneilmapiiri ja jopa lainsäädäntö – joka siis perustuu islamin opetuksiin ja Sharia-lakiin – on yksi tärkeimmistä selittävistä tekijöistä muslimimaalaisten raiskausyliedustuksessa. Sitä ei ehkä moni uskalla sanoa ääneen, mutta totuus painaa enemmän kuin poliittinen korrektius.

 Vasta jos naisella on puolellaan neljä todistajaa, voidaan mies tuomita. Siispä vain väkijoukon nähden raiskaaminen on väärin. Muslimimaalaisten asenne raiskaamiseen on näin suunnilleen sama kuin meidän asenteemme jokamiehen oikeuteen marjastaa ja sienestää: emme saa tehdä sitä toisen piha-alueella, mutta saamme tehdä sitä vapaasti metsässä. Muslimimaissa ei saa raiskata todistajien nähden, mutta siellä saa raiskata piilossa – naisen oma syyhän se on, jos tilaisuus tulee.

 

Ratkaisu?

 Mitä asialle voitaisiin tehdä? Ei selvästikään ole auttanut, vaikka turvapaikanhakijoille on kerrottu, ettei Suomessa saa raiskata eikä ahdistella naisia. Heidän käsityksensä raiskauksesta on aivan erilainen kuin meillä, samoin käsitys syyllisestä. Koko heidän moraalikoodistonsa on aivan erilainen kuin meillä. Siksi samalla sanalla tarkoitetaan ihan erilaista tilannetta.

 Voimme havainnollistamismielessä kuvitella, kuinka hyvin me noudattaisimme sellaista kieltoa, jota pitäisimme oman moraalimme ja etiikkamme nojalla järjettömänä. Jos muuttaisimme maahan, missä marjoja ja sieniä ei saisi poimia edes julkisista metsistä, pitäisimmekö silti niiden poimimista vääränä? Vai pitäisimmekö omaa moraalikoodiamme tärkeämpänä kuin mielivaltaisia lakeja, eli poimisimme silti? Luultavasti aika moni poimisi…

 Tilanne on näin ollen sellainen, että valitettavan suuri osa ensimmäisen sukupolven muslimimaalaisista maahanmuuttajista ei luultavastikaan pysty muuttamaan moraalikoodistoaan. Siksi heitä ei pitäisi tänne edes ottaa. Myös toisen sukupolven maahanmuuttajat ovat vielä yliedustettuina rikostilastoissa.

 On ihan liikaa, että 6 % suuruinen ulkomaalaisväestö (muslimimaalaisten yliedustuksen vuoksi) tekee jo lähes puolet kaikista Suomen seksuaalirikoksista.

 

P.S. Mustavalkoisille ja asenteellisille lukijoille tiedoksi, etten todellakaan leimaa kaikkia muslimimiehiä raiskaajiksi. Silti jokainen raiskattu nainen ja jokainen hyväksikäytetty lapsi on liikaa. Koska emme osaa rajalla erotella, kuka muslimimaalainen tulee syyllistymään raiskaukseen, on perusteltua minimoida koko riskiryhmän maahantulo.

 Maahanmuuttopolitiikkaa on tehtävä suomalaisten ehdoilla, ei suomalaisten kustannuksella! Ei ole mitään järkeä antaa turvaa ihmisryhmille, jotka heikentävät suomalaisten turvallisuutta tilastollisesti erittäin merkittävästi. 

 

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Tietoa julkaisijasta

Jaakko Häkkinen

[PASSIIVINEN BLOGI]
~ Vapaustaistelija (kieli-, sanan-)
~ Muuttokriittinen (maahan-, kaupunkiin-)
~ Uskokriittinen ja järkipuolteinen: uskonnollista ja ideologista aivopesua vastaan
~ Sensuurikriittinen ja totuuspuolteinen: paheksunnalla hallitsemista vastaan