Blogit

Minä luotan, että suomalaiset ovat Euroopan kansallismielisin kansa

Suomi on pieni mutta vahva ja periksiantamaton kansa, josta on aina noussut väkevä tahto itsenäiseen ajatteluun. Tulevat europarlamenttivaalit on meille suomalaisille tärkeä paikka näyttää koko Euroopalle, että meillä on oma tahto.

Me emme voi antaa pienellä äänestysaktiivisuudella kuvaa, että emme välittäisi tulevaisuudestamme. Meillä on Euroopan yhtenä kansallismielisenä osana tilaisuus näyttää, missä kaappi seisoo.

Suomi ja suomalaiset ovat minulle ja jokaiselle suomalaiselle maailmassa se tärkein asia. Euroopan unioni ja sen komissio kätyreineen haluavat syödä pienen Suomen aamupalaksi ja olettavat, että federalismi ja maailmanhalaaminen on ottanut selkävoiton Suomesta. Tiedän, että näin ei ole, vaan Suomen kansa on yhä yksimielinen siitä, että maassa maan tavalla ja että suomalainen kulttuuri on jokaisen suomalaisen mielestä yksi maailman hienoimmista, korvaamattomimmista kulttuureista, jonka tulee säilyä sukupolvelta toiselle.

Kun minä tai joku – ihan sama kuka – kansallismielinen poliitikko sanoo, että ”perkele Suomi suomalaisille”, on se kaikessa merkityksessään isänmaallinen ja ainoa lause, mikä juuri nyt on tärkeä.

EU-parlamenttivaalit on se paalu, missä mitataan meidän oma tahtomme vastaan federalistien maansamyynnin tahto. Olen ylpeä, että nuorista vanhuksiin suomalaiset ovat nyt heräämässä isänmaan asialle.

Ääni kansallismielisille on ääni Suomelle!

Perussuomalaisten ehdokkaana olevaa Mauri Peltokangasta voi äänestää europarlamenttivaaleissa numerolla 154.

Mauri Peltokangas Facebookissa
Mauri Peltokangas Twitterissä
Mauri Peltokankaan Youtube-kanava

Kansalaisen verkkokauppa

Advertisement