Blogit

Miten voimattomaksi EU voi tulla Euroopan pahimman diktaattorin edessä?

EU-komissio on katsonut jo pitkään sivusta, kuinka Turkin diktaattori Erdogan tekee mitä aamiaispöydässä mieleen juolahtaa. Päiviä, viikkoja, kuukausia jopa vuosia EU:n korkeat viskaalit, mukaan lukien meidän oma Euro-Olli, ovat pitäneet rauhanliittokulissia kaksin käsin pystyssä ja samalla rukoilleet muutosta. Erdogan on samaan aikaan terrorisoinut oman maan kansalaisia ja hyökkäillyt milloin kenenkin kimppuun. Sulkenut Nato-yhteistyökumppaneidensa pääsyn lentokentille ja ajanut heitä pois maastaan.

Mitä on tehnyt EU? EI MITÄÄN, koska EU on kasa munattomia herroja, jotka mielummin ottavat punssia kuin puuttuvat todellisiin uhkiin Euroopan laajuisesti. Tämä munattomuus on johtanut siihen, että Erdogan on heittänyt journalisteja ja tuhansia opposition jäseniä vankilaan elinkautista istumaan vain, koska he olivat Erdogania vastaan tai kirjoittivat hänestä pahoja asioita. EU muistaa kyllä muistuttaa kansalaisiaan Adolf Hitlerin tehneen samanlaisia konnuuksia, mutta oikeassa elämässä nämä kelvottomat työntävät päänsä hiekkaan ja nostavat peränsä käsittelyä varten ilmaan.

Kaiken huipuksi tämä Euroopan diktaattori on lähettänyt sotalaivojaan estämään öljynetsintälaivojen toimintaa EU-JÄSENMAAN Kyproksen vesillä. Sama mies on uhannut julkisesti miehittää Kreikan Aegean meren saaret ja kieltänyt itsenäisen EU-JÄSENMAAN olemassaolon oikeuden!

Mitä tekee EU?

Työntää päänsä yhä syvemmälle hiekkaan ja ulkomisterimme Timo Soini kertoo meille hymyillen, että Suomella ja Turkilla on samanlaiset arvopohjat!

Apua!

Hämis

Lähde vitukselle: https://www.gatestoneinstitute.org/11907/turkey-greece-invasion