Blogit

Nainen kuoli raiskauksen jälkeen – niin nyt välttyy hän karkotukselta sekä vahingonkorvauksilta

Nainen voi erittäin huonosti sen jälkeen kun hän oli tullut raiskatuksi vastatulleen afrikkalaisen toimesta ja kuoli pienen ajan päästä tämän brutaalin hyväksikäytön jälkeen. Koska hän on kuollut, välttyy afrikkalainen vahingonkorvausten maksulta. Hän välttyy myöskin karkotukselta ja tuomitaan minimirangaistukseen tämän ennen näkemättömän anteliaan käräjäoikeuden toimesta.

Tämä tapahtui ennen kello 20:tä 26 elokuuta 2017, jolloin eräs nainen tuli raiskatuksi matkustajakoti ”Step in:ssä” Gällivaarassa.

Raiskaaja oli 19-vuotias vastatullut maahanmuuttaja Eritreasta. Afrikkalainen tuli naisen huoneeseen ja pakotti hänet yhdyntään sillä, että löi häntä kasvoihin, sitoi hänen jalkansa ja kävi hänen päälleen ja piti kättään hänen suunsa päällä.

Raiskauksen jälkeen, oli naisella kipuja jalkojensa välissä, sekä aristusta, mustelmia, punotusta, ihovammoja, turvotusta ja haavoja. Hänen kasvonsa olivat niin loukkaantuneet, että hän näytti ”kammottavalta”, todistajan mukaan.

Kun nainen tuli kuulluksi poliisin toimesta, kertoi hän, että eräs mies, joka asui samassa matkustajakodissa tunsi kuulusteltavan, mikä johti siihen, että eritrealainen voitiin pidättää. Hänet otettiin kiinni ja vangittiin 27 elokuuta 2017, kirjoitti SVT silloin.

Ennen kuin oikeudenkäynti voitiin pitää,
oli nainen, joka aikaisemmin käytti paljon ajastaan siihen, että auttoi afrikkalaisia turvapaikanhakijoita, oli toki ehtinyt kuolla.

Hän oli silloin, raiskauksen jälkeen, voinut erittäin huonosti ja ollut peloissaan. Erään todistajan mukaan, uhkailtiin häntä erään raiskaajan afrikkalaisen ystävän taholta, sen jälkeen kun hän oli tehnyt ilmoituksen hyväksikäytöstä. Eräs toinen todistaja ilmoitti, että hän ei uskaltanut asua kauemmin matkustajakodissa, koska hän epäili sitä, että afrikkalaiset ”voisivat tulla takaisin ja kostaa”.

Julkiset asiakirjat,
jotka Fria Tiden on saanut käsiinsä, osoittavat, että raiskaaja on Eritrean kansalainen. Hän väittää olevansa syntynyt helmikuussa vuonna 1998, mutta treffisivustolla ”Badoo” ilmoittaa hän sen sijaa iäkseen 22-vuotta.

Joulukuussa 2017 ilmoitti Gällivaaran käräjäoikeus tuomion. Rangaistukseksi tuli kaksi vuotta vankeutta, joka on minimirangaistus raiskauksesta.

Syyttäjä vaati
, että hänet pitäisi karkottaa Eritreaan, mutta käräjäoikeus ei hyväksynyt sitä vaatimusta, viittaamalla maahanmuuttoviraston lausuntoon, tilanteesta tässä afrikkalaisessa maassa.

Koska nainen oli kuollut, välttyi afrikkalainen maksamaan vahingonkorvausta hänelle.
-Se on valitettavaa, että hän ei saanut oikeutta, koska hän kuoli ennen kuin tuomio tuli, sanoo syyttäjä Ulla-Karin Lindström Norrländka Sosiademokratenille.

Fria Tiden

Shares

Tietoa julkaisijasta

Markku Lindström

Olen ruotsissa asuva, realisesti ajatteleva, isänmaallisesti asioita tarkkaileva kirjoittaja. En ole rasisti enkä myöskään nazisti. Tarkkailen ja tutkailen mitä maailmalla tapahtuu, joista sitten etupäässä käännän kirjoitukset ja uutiset alkuperäisessä muodossaan. Linkit löytyvät jokaiseen käännettyyn uutisjuttuun.